Много ви благодаря за помоща, който иска нека влиза и да води приятели нямам нищо пртотив. Що се отнася до irc.del.bg, да знам че е към SHAKE IT и че е много по малка, и аз влизам попринцип в Techno-link обаче понеже няколко мои добри fr са там и не искат да ходят в techno-link за това се бутам там а пък и аз седя и в двата едновременно. Що се отнася до възраастта определено не бих казала че е така повечето от хората които познавам са над 15 години включително и аз. А що се отнася до IRC и mIRC. mIRC е най-популярния клиент на IRC който се ползва от страшно много хора. От своя страна вече идват и скриптовете които са базирани на оргиниалния mIRC само че са наперавени така че да улеснят ползването и само с едно копче да направим неща които и без това повечето ги марзи да направят. Правя разликата между сървър и мрежа, но все пак благодаря за забележката. Не бих направила грешката да правя invite в някои канал като #kefche например или #sofia, където спокойно могат да направят TO на канала ми а даже както каза някой може и да ми цапнат G-line.
Още от днес започвам да се сближавам с повече хора и така ще успея да ще ми трябва много време но то и без това ми е в излишъкблагодаря все пак
много
Съжелявам ако това че съм споменала името на канала е в разрез а правилата на фроума няма да го правя повече
И все пак който иска да влиза аз ви очаквам.
Може да ме намерите с nick FABLE или illess`f