.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    S C A N D A L O U S, добри идеи даваш на автора на темата, а и не само на него. Повечето посетители на форума са на средна възраст около 14-15 г. и определено, ако имат неговия проблем към химията ли да прибягнат? Какво би им се отразило най-добре в периода на развитие - естествено химията. Защо направо не им изготви някой цикал, определено ще останат доволни от: бианабол, сустанон и дека или метан и ретаболил... има още доста варианти. Не виждам защо и протектори да взимат, те са млади, черният им дроб ще издържи, колкото и токсични да са стероидите. Даже, като се замисля, не виждам смисъл и от тренировките. Яко зоб и това е... За няколко месеца зоб ще надхвърлят размерите и на Бате Арни...
    Ае стига толкова, че май се увлякох.
    Но при такива изказвания и толкова много "разбирачи", няма как да не се намсея.
    Най-добре ще е тези, които имат подобен проблем и не могат да качват маса, да отидат и се посъветват с фитнес инструктор. Той ще им направи хранителна и тренировъчна програма... Напоследък има доста фитнес инструктори, които са доста некомпетентни, изкарват някакви курсове за 1 месец и вече са "фитнес инструктори", а има и такива, които още на втората седмица ти предлагат да те назобят. Затова може да се отиде на 2-3 месета и тогава вече да се избере инструкторът.

P.S. Не искам да се приема сериозно първата част на поста ми (защото може и да има някои заблудени души, които да помислят, че говоря сериозно - хора всякакви). От химията няма смисъл, особено в периода на развитие (до 20-21 г.), а и след това, защото едва ли има хора, които не се нуждаят от черен дрoб, сърце...

pedera4eto
    Guest
    awe priatel purvo otivash v fitnesa ili na pirotska 12 magazina s himia, ne vsi4kata himia e anabaloli zemi si proteini i razni takiva tam ima klalificiran personal i te shte te naso4at posle si vzemi spisanie olimp tam sushto ima mnogo polezni statii a 4e shte ti se skape 4ernia drob spokoino ima si lekarstva za tova no ako si reshil s himia si prigotvi pone 50lv na sedmica za po ka4estvena razbirase a ina4e otivash na bulgaskite bokluci ,drug na4in nqma

MuTaKa, pi4, az si go napisax 4e 6te se poqvi vse nqkoi da me kritikuva- vse mi e edno!....
    No, da ti kaja, a i na vsi4ki drugi.... pove4eto hora ot priqtelite mi koito se zanimavat profesionalno s kulturizum i sa istinski treniori, sa zapo4nali s trenirovkite i himiqta na 15-16 godini- v momenta sa s perfektni tela,v perfektno zdrave i se 4uvstvat dobre- ne kompleksirani 6toto sa slabotelesni...!
    kavam samo
    Get S C A N D A L O US ! ! !

S C A N D A L O U S, малко трудно се съчетава професионалният културизъм и това да бъдат треньори, но щом казваш... По принцип повечето хора, които са зобили/зобят не си признават (особено, ако са почнали на такава ранна възраст), но щом казваш...
    Малко наивно звучи да кажеш, че са в перфектно здраве, защото ако наистина са почнали толкова отрано, тази химия е спряла тяхното развитие (да не говорим за проблемите, които могат да настъпят с хормоналния им баланс и втрешните органи - сърце, бъбреци, черен дроб...). Влезнали няколко пъти в залата и веднага след това започнали с химията, те не са имали възможност да достигнат до "натуралния си максимум". И за да запазят или подобрят физиката си единствената им алтернатива става химията.
    Това, че са с "перфектни тела" не значи нищо. Не можеш да разбереш какво се крие под "хубавата опаковка". Ако беше седнала да прочетеш поне малко за вредата, която оказва химията, щеше да е добре... Така наизуст да говориш за неща, които очевадно са далече от компетенцията ти (и то с таква сигурност) е повече от смешно.

Супер фен
    Евала MuTaKa. SCANDALOUS, щи кажа само едно - земи млъкни с глупостите, защото който има и най-малка представа от стероиди ще ти каже, че 15-16 годишен употребяващ забранени медикаменти не може да е в перфектно здраве. Имаш ли въобще представа до какво може да доведе употребата им в недоразвит организъм? Ае трябва да си много зле да препоръчваш стероиди на тийнейджър без изобщо да го познаваш!
    ПП Или ти под "химия" разбираш протеинови вафлички и шейкове?

Guest

Re: как да надебелея

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    как да надебелея Висок съм 1.77 и тежа около 50КГ.Ходил съм на фитнес ама ефекта е бавен а и нямам време за фитнес.
    На 16 близо 17 години съм.Смятате ли че това че съм слаб е голям проблем?Много ми е гадно така.Всички мислят че немога да дигна и 10 кила.А и момичетата сигурно ще бягат.
    сори 4е 6е исползвам цитат ама съм мн слаб 14 год 50 кг искъм да стана дебелд не корав а дебел да имам корем4е плс кажете как благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си