Аз не съм точно расистка .. защото срещу негрите нямам нищо против - даже ме кефят .. Ама циганите - тфа е нещо съвсем различно !!! Дотолкова съм против пребиваването им в България, че чак се страхувам да не Бог да ме накаже и в следващия си живот да съм мангалка ! Ама те наистина се правят на много милички и невинни !

Казват, че не ги пускали в заведенията -> еми да не са луди българите да ги пускат ?! -> като не си плащат - много ясно ...
Казват и че им били качили на високи стълбове там.. електромерите .. -> ами като правят някфи шашми ! - много ясно !!!

Те .. предпочитат да наръгат някой за 2 лева с нож(както се случи !) вместо да си намерят работа ! Тук естествено отварям една скоба ... има хора от ромски произход, които така да се каже "уважавам", защото или ровят по казаните, търсейки какво да ядат .. или метат по улиците по цял ден като побъркани за .. кой знае за колко лева ! .. Та .. има и нормални .. но точно пък тази случка .. Направо .. нямам думи ! После голям бой ще ядат ..