Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
ХАХАХХАХ а ве пич ти кво си мислиш че тва ако не бяха група българчета дето вече мислят само за дрога не биха им спукали гъзовете на полицаите ли ахахахаахаах баси смешника. Ако бяха петима българи дето крадат кво си мислиш че ще се остаят двама полицаи да ги фанат и да ги тикнат зад решетките ли ве бъди здраво мислещ ве аххахаа

Mi ti si tipi4en primer za narkoman i kvo viii s tvoite hora se drusate i kradete taka li ako tva praite ela malko da te vkaram az v re nqma da ima nujda ot policai Da ti kaja i az sam prai mn gluposti no dosega na policai ne sam ska4al i ne mislq da ska4am no ako slu4aino ide6 s tvoite narkomaski bratq da porazgleda6 nqkoe cigansko geto 6te vidi6 4e jivota tam ne e kato pri vas droga i kef tam 6te te gramnat i zakolqt samo za6toto si vlqzal tei 4e ne mi se hili a pojivei malko da vidi6

НЕ СЪМ НАРКОМАН НИТО ПУША ТРЕВА НИТО СЕ ДРУСАМ НИТО ПЪК КРАДА!!!!!
Живял съм 6 години в цигански квартал и много добре зная какво е. Мисалта ми беше че ако бяха някви пропаднали идиоти дето крадат квито и да са (българи, цигани, негри) няма да се оставят куките да ги вкарат в пандиза като имат шанс да се изплъзнат