na 18 godini sum i trudno zabelvam kozichkata na penisa si,dori kogato go napravq mislq 4e pri pronikvaneto v vlagali6teto na jenata tq pak 6te se ka4i,kajete kakvo da pravq za6toto mi e dosta kofti,devstven sum i se pritesnqvam malko ili mnogo
човек и аз съм така,на 17 съм и не знам.
казаха ми че като отидем за казармата на преглед и от там ще ни пратят за лека операция,т.е. обрязване
ама нищо не знам и не съм казал на никой,нямам идея
пиши на ЛЧ ако има нещо
Споко, и да си обрязян не е чак толкова лошо. Мен ме обрязаха когато бях на 12. Сега съм на 17 и нямам никакви проблеми (не съм турчин, да не си помислите). Лятно време не ми мирише гадно. Даже мога да ви кажа, че момичетата много се кефят на пацата ми
...moqt vui4o mi kaza:
miesh redovno sus sapun i malko po malko zagolvash(az napuvah pove4ko i me boleshe).Sega sum i vsi4ko mi e nared.Nego zagolvam kato onezi po XXL(pove4eto sa obrqzani),no nemga se opla4a ot nishto.A i obrqzvaneto ne tolkova bolezneno ako go napravi specialst(pone taka se govori).Az simiq misleh da hodq,no ne subrah kuraj
Az pyk po sy6tiq na4in na 15 go napynah zabolq ama sega se zabelva otdelen e vyprosa 4e koji4kata mi e golqma i dori pri erekciq po4ti pokriva izcqlo penisa mi. No ne mislq 4e tva 6te syzdade problem osven ako ne se zamyrsi!