- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спомените
Звучи чудесно, но усмивката идва много, много по-късно.Първоначално написано от Грахче
Спомените могат да са уроци, могат да припомнят радостни моменти могат и да те натъжат с далечни мъки. Общо взето според теб е как ще ги използваш. Аз съм си направил един такъв филтър на спомени, който ме предпазва от гадни такива. Дам, каша е в главата ми ама ко да се прави...
Spored men vseki jivee sys spomenite si .... az 4esto predi da zaspq obi4am da si spomnqm nqkoi hubavi momenti i taka mi stava po dobre na du6ataIna4e kogato sam depresirana si pripomnqm i lo6ite .... Dobre 4e mnogo rqdko sam depresirana.
Ох..Миличко мое Грахче...Ти най-добре знаеш,че при мен проблема със спомените е непоправимо голямСпомените са най-трудно преодолимото нещо в живота ми..Тъкмо реша че съм се справила ..че съм щастливата..И някаде от миналото ме напада цял рояк от стари чуства,които като призраци ме връхлитат и превземат съзнанието ми..Измамни чуства,стари болки..Всичко!!!
Естествено не винаги това ми носи тъга..Но най-често забърквам такива каши,че после по два,три месеца не мога да си стъпя на краката :P
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
ами и аз по принцип гледам да изтласквам от съзнанието си лошите спомени, те само ми тежат, а и няма смисъл да успожнявам отношенията си с хората заради минали проблеми. а хубавите спомени си ги кътам много надълбоко в сърцето ми и често си седя и си спомням разни хубави неща. защото спомените са нещо,което никой не може да ти отнеме, те са си твои![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
Грахче... какви са тези теми все от тебе? Напоследък ми се струва че пускаш много такива... странни теми, като че ли нещо те мъчи и искаш да разбереш повече за това от други хора.
За спомените: преди малко повече от 2 години живеех почти само със спомените, те като че ли бяха единственото хубаво нещо което имах... след това малко по малко нещата се промениха, някои спомени се поизтриха, вече не си спомням толкова ясно какво съм мислила/чувствала в определен момент и сега дори не се сещам често за миналото, защото настоящето ми е по-хубаво от всякога. Лоши спомени също имам, обаче някои от тях се забравят, други не искам и няма да ги забравя, защото има неща които винаги ще бъдат в сърцето ми.
Животът е прекрасен
hubava tema...Първоначално написано от Грахче
specalno v tozi moment spomenite mi s edin 4ovek mi navqvat stra6no mn taga za6toto znam 4e nikoga pove4e nqma da se povtorqt i mn boli...
mrazq da se otdavam na spomenite si,za6toto edinstvenoto koeto mi nosqt e TUGA...
mrazq spomenite si,za6toto sa hubavi,no sa samo spomeni...
In the middle there is no beginning and no end...
Спомените са единствено нещо, което вече сме сторили и техното съществуване по своего рода е начин да се поучим от грешките, които са страшно бреме за онези, които не могат да ги разберат, а са полезен урок за разбралите, поради щото мисля, че спомените не трябва да тежат, а трябва да засилват стремежа ни, а не да ни спъват.
Всяко спъване е крачка назад и загубено време, което после става на спомен.
Днес под ударите на съдбата
всичко губи своя чар
само спомена едничък
си остава вечен дар
дано съм нацелила средата![]()
Познаваме се достатъчно от отдавна,за да ти кажа,че макар мненията ти да са много философски другия път се опитай да ги напишеш така че и другите да ги разберат :PПървоначално написано от Sulfur
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Ееее...върнахте ме години назад, когато бях млад![]()
Помня ги камбаните, и песента си спомням...не съм се запознавал с други деца...но си спомням и, че за малко щях да отида в някакъв руски лагер на почивка, елитен беше - "Артек" май се казваше...
Яко време беше...Да рисувам не са ме карали - най-много женски ци*и да нарисувам...![]()
Баларк, а за "Синьо лято" сещаш ли се ? Един испански сериал май беше![]()
Ех, какви времена бяха...![]()
маи вече си имаме дядо на форумаПървоначално написано от [B
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NapravoПървоначално написано от Lea
![]()
![]()
Спомените понякога са най-ценното нещо което остава след някой човек или след някой незабравим момент. Хубаво е да си спомниш за миналото лято как си се забавлявал и.т.н ! За мене спомените са най-трудно преодолимите неща те носят различни чувства и усещания - лоши, приятни... Спомените са преодоломи стига да знаеш как да ги заличиш![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.