- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- BroodWar
Значи искам да пита дали някой знае къде мога да намеря реплейчета на тая игра. Отговори като " Нз сори " и " data.bg " моля да не се пишат![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Brood War maiko malko mi se izdigna v o4ite no se pak ne ponasqm pankaro narkomano sopolankovci![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
НЕ СЪМ НАРКОМАН НЕМОЖЕШ ЛИ ДА ГО ПРОУМЕЕШ НИКОГА НЕ СЪМ ПУШИЛ ТРЕВА ДОРИ. ПРЕДЛАГАЛИ СА МИ ДА ПРОБВАМ АЗ НЕ СЪМ!!!Първоначално написано от Nekasa4a
![]()
I da si i da ne si men ne me topli samo ne mi se izpre4vai sega moga da kaja i na brood![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
kvo imash predvit repleicheta ?
Пий Бира За Да Станеш Човек
Ами едно такова дето някой като играе записва играта и после можеш да гледаш кво е праил и да се учишПървоначално написано от Utopia
![]()
ha uchish sa ..
uchish sa kato greshish ;)
inache ne znam de moje da ima takiva neshta, vij iz vsichki tyrsachki na BG peering-a :}
na evro.net tyrsachkata e pri fenbg.com .. vij se neshto moje da izrovi
Пий Бира За Да Станеш Човек
Az kogato po4nah nqma6e takiva replycheta i se u4ih dokato me bieha![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
off awe oligofreni to vinagi si go imalo we tva e zalojeno v igrata ot samoto na4alo ina4e vij vav fenbg.com tam bi trqbvalo da ima ili vav ftlbg.com ako si gledal
Първоначално написано от Анонимко
Nz ot kolko vreme igrae6 ama da ti kaja kato po4nah 1997 godina i imah samo StarCraft i tam malko malko nqma6e replay i ne mi vikai 4e sme oligofreni 6toto mai ti si![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
mmm pohvalno!Първоначално написано от ^efas^^
Your love is one in a million