iskam da va pitam ima li tyka sk8eri poneje az mn iskam da karam sk8 i super nogo sa kefa na tva:*)
moje i nekoi polezen sait da dadete....
`Първоначално написано от sm361
mi ima6e nqkuv forum ama ne6to ne ba4ka kat proraboti 6a ti go kaja:}
Аз карам. bas-bg.com там има форум питайте каквото ви трябва там ако искате питайте тука![]()
People Like You Just Fuel My Fire
и аз искам да се научаПървоначално написано от {Z}{A}{R}{A}
![]()
i az ama neshto ne mislq, che shte izdurjam na tolkova padaniq.. =( a budete sigurni, che postoqnno shte padam ! lollz! nikvo ravnovesie ne moga da pazq...![]()
Your love is one in a million
I az pravih opiti koito bolqha i ostaviha zadnite mi chasti sini za sedmica dve.
Карал съм като по-малък, ама ся не се зарибявам![]()
na men padaneto ne mi e problemПървоначално написано от so mazy!
6te izdurja,problema e 4e nqma da izdurja da subera pari
![]()
![]()
аз много искам да се научаааа.качвала съм се.хихи задържах се..хммм...10-15 секунди и пуф на земята![]()
![]()
но кофтито е че са много скъпиии![]()
Тряа бая кожа да оставите по асфалта за да стане нещо![]()
i az taka,po princip sum po zapalena po snowboard,ana i sk8 stavaПървоначално написано от Murderdoll
TUK SAM!Първоначално написано от {Z}{A}{R}{A}
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ей го момчето за всичкоПървоначално написано от tedo_davis
ахахаххахаПървоначално написано от ^efas^^
![]()
![]()
имам достатъчно кожа,няма да ми липсва
![]()
![]()
![]()
Ти си голямо мелез ве хахаха скейтър метал сатанист пънк слушаш обличаш се като R&B фен хаахах а ве напрао си мелезак абсолютен ахахахахПървоначално написано от tedo_davis
както виждам не всеки има възможност (поради една или друга причина) да се научи да кара![]()
http://store1.data.bg/flashmania/mix...ick_master.swf
Njoy
ako moje i malko slaninka da ostane tam hi4 nqa e zle :}Първоначално написано от Lea
О дам голяма зарибявка е.Уважавам скейтърите и културата им като цяло,но ме дразни фактът,че голяма част от тях са големи тревомани.Че даже и сериозни наркомани.Иначе скейтингът мн радваПравех и аз лятото някакви опити да карам..даже успях 1 път да скоча със скейта хехе мн съм зле
![]()
![]()
и аз чат пат кат имам време карам ма рядко - тряя са учита сори ама такива дет искат се научат и фенки през лятото 3 пейки немогат да ги съберат. което ... не е пресъпление все пак.
"Уважавам скейтърите и културата им като цяло" <=--- xaxaxaxaxaxa yeax
"култура" ... ти май не си от тая планета а ? к'ви простаци има ...
abe i az sam se opitvala da karam... abe gore dolu se polu4ava6e otna4alo,no e mn trudno
ina4e mi haresvat sk8tar4eta![]()
![]()
In the middle there is no beginning and no end...
Аз преди се учих .. ама нещо се отказах.Въпреки това адски много се кефя на скейтъри и на културата им(както и блейдърчета),имам много приятели такива,и ако пожелая веднага ще направят по някой опит да ме научат .. съмнява ме нещо да се получи,но все пак сега като се затопли времето мисля пак да започна.![]()
Скейт...не познавам това момиче...Познавах една Кейт...работеше в бара на Джо. Никога няма да забравя как онзи нещастник и пръсна мозъка...За това си плати...Моят 44' Колт не прощава, щом става на въпрос за невинни девици.
Моля пишете по темата!
Moderated by aBeP4eTo
Има два вида хора на този свят, тези, които дърпат спусъка и тези, които отнaсят куршума.
204
Nekasa4a
4635 hahah mn nemoga![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!