.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: djobni

Hybrid View

Guest

djobni

po kolko leva vi davat na den?

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    s kakvo shte ti pomogne tazi informaciq(kolko pari harchi na den nqkyf deto ne mu znam i imeto daje) zada spish po spokoino ?
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Guest
    20 lv

Цитирай Първоначално написано от [B
    aneD]20 lv
    Ne mi davat. Az sama si gi iskarvam

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Az sam na sedmica 200 kinti i nestigat maika mu ama si zimam i qdeneto 6toto jiveq sam
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

15-20 .. po nqkoi pat i poweche..

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    WOW...кво прайте вие,бе!? НА мене за седмица ми дават 5 лв....и пак ми остават

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
    WOW...кво прайте вие,бе!? НА мене за седмица ми дават 5 лв....и пак ми остават :lol:
    кво говорш бе.. абсолютни прахосници са. аз със 5 лева сватба прая и ми остава ресто 4 и 90 ;)
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Повече от фен
    em sedmicata karam s okolo 10-15
    iska mi se i az da si gi pechelq sama ama na toq etap ...
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Ami na den po 2-3 leva....abe zavisi kade hodq i za kakvo mi trqbvat nqmam nqkfa norma
    My heart topur-lopur for you, baby!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    1-2lv na den i mi ostavat za spestqvane

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Pepsi^
    Ami na den po 2-3 leva....abe zavisi kade hodq i za kakvo mi trqbvat nqmam nqkfa norma
    i na men taka

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    za sedmicata 10 lv. moje i da vi se struvat malko ama mi stigat i na kafenca hodq i vsi4ko a ako ima ne6to po special ve4e e otdelen vypros

*ThE~WorLd~Is~MinE*

kuv e smisala na temata?!?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Еми предида ми видят бележника и оценките за 1-вия срок имах по 5лв на седмица за училище, всеки вторник след сбирка ходим на бира + ако ми трябват за нещо, или по-често събота и/или неделя по 5-10лв ако ходим някаде по палатки или някви такива. НО ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ, ся вече само 5лв на седмица и това е. Вече съм зел 20лв на заем и може още да ми трябват Ама така е като не ми се учи

П.П. малееее само погледнете колко съм писал

Град
    Sofia
    Az ot tri godini rabotq pari na nashte daje veche davam...no pomnq predi za uchilishte mi davaha po 2lv. i vehcer ako izlezna eventualno oshte 1-2lv. i mi stigaha perfektno tezi pari...kato bqh purvi kurs v universiteta mi davaha po 3-4lv. za tam i vecher ako dadat dadat ama i az ne sum mrunkal shtoto vijdam kakvo e polojenieto.....ama otkakto rabotq razbrah che kolkoto imash tolkova harchish sega po 10lv. na den sa mi malko

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ami dawat mi po 10 kinta sedmi4no...Hm pla6tam si wsqka sedmica zala za igra s o6te hora....imam nawika da si kupuwam razni prostotii koito si haresam po magazinite...po kafeta ne hodq 6toto ne me kefi...ta se oprawqm perfectno...Predi kogato hodeh nekfo hi4 ne mi stigaha...a sa se oprawqm idealno...4e i ostawat

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Еми като бях в България ми даваха за разлика от тука...по лев, два на ден и събота или неделя си поискам екстра .... зависеше кога майка ми е взела заплата :P тука у великия запад не ми дават ... понякога по 5 евро петак вечер да играя билярд с приатели .... 1 час е 6 евро
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Utopia
    кво говорш бе.. абсолютни прахосници са. аз със 5 лева сватба прая и ми остава ресто 4 и 90
    Ама да знаеш Utopia_ българина е бедех човек .... някви пикльовци им дават по 20 кинта на седмица и ми се оплакват че не им стигали .... не мене как ми даваха по 5-6 лева на седмица и си ми стигаха перфектно ... големи са гъзари нямам думи
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    кво говорш бе.. абсолютни прахосници са. аз със 5 лева сватба прая и ми остава ресто 4 и 90
    Ама да знаеш Utopia_ българина е бедех човек .... някви пикльовци им дават по 20 кинта на седмица и ми се оплакват че не им стигали .... не мене как ми даваха по 5-6 лева на седмица и си ми стигаха перфектно ... големи са гъзари нямам думи

Koi ti e kazal 4e sa golemi gazari. Na4i tova kolko mi davat ne me prai gazar moi da ti davat po 1 lev i pak da si si gazar
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    Цитирай Първоначално написано от Momchence

Koi ti e kazal 4e sa golemi gazari. Na4i tova kolko mi davat ne me prai gazar moi da ti davat po 1 lev i pak da si si gazar
    Дразня се че някой хора не оценяват това което имат и хленчат

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Преди да отида на даскало наще още спят аз събуждам баща ми и му викам " Ше ми дадеш ли пари? " и той вика " Ей там са ми джинсите, бръкни и си земи. " Аз бъркам зимам колкото ми трябват и викам " Ае чао. " и той вика " Колко кинта зе? " и аз викам " 2 лв " и той вика " Добре " и аз отивам на даскало

People Like You Just Fuel My Fire

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Преди да отида на даскало наще още спят аз събуждам баща ми и му викам " Ше ми дадеш ли пари? " и той вика " Ей там са ми джинсите, бръкни и си земи. " Аз бъркам зимам колкото ми трябват и викам " Ае чао. " и той вика " Колко кинта зе? " и аз викам " 2 лв " и той вика " Добре " и аз отивам на даскало
    весела сутрин/следобяд

иначе..мен ми дават достатъчно ..пък и по малко да почнат..за ко съм събирала толко пари деа... неа апартамент си купуам с тях(де да имах за един такъв..)

..But why?...

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Mi nqmam ograni4eniq. Poprincip za daskalo mi davat 1-2lv. ama ako hodq nqkade si zimam kolkoto mi trqbvat

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Еми на ден ми дават по 5 лв. Ако не ми трябват още за нещо друго! В петък и събота ми дават повече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си