po kolko leva vi davat na den?
s kakvo shte ti pomogne tazi informaciq(kolko pari harchi na den nqkyf deto ne mu znam i imeto daje) zada spish po spokoino ?
Пий Бира За Да Станеш Човек
20 lv![]()
Ne mi davat. Az sama si gi iskarvamПървоначално написано от [B
![]()
Az sam na sedmica 200 kinti i nestigat maika mu ama si zimam i qdeneto 6toto jiveq sam![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
WOW...кво прайте вие,бе!? НА мене за седмица ми дават 5 лв....и пак ми остават![]()
кво говорш бе.. абсолютни прахосници са. аз със 5 лева сватба прая и ми остава ресто 4 и 90 ;)Първоначално написано от MaD_CaT*
Пий Бира За Да Станеш Човек
em sedmicata karam s okolo 10-15
iska mi se i az da si gi pechelq sama ama na toq etap ...
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Ami na den po 2-3 leva....abe zavisi kade hodq i za kakvo mi trqbvat nqmam nqkfa norma![]()
My heart topur-lopur for you, baby!
za sedmicata 10 lv. moje i da vi se struvat malko ama mi stigat i na kafenca hodq i vsi4koa ako ima ne6to po special ve4e e otdelen vypros
*ThE~WorLd~Is~MinE*
kuv e smisala na temata?!?
Еми предида ми видят бележника и оценките за 1-вия срок имах по 5лв на седмица за училище, всеки вторник след сбирка ходим на бира + ако ми трябват за нещо, или по-често събота и/или неделя по 5-10лв ако ходим някаде по палатки или някви такива. НО ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ, ся вече само 5лв на седмица и това е. Вече съм зел 20лв на заем и може още да ми трябватАма така е като не ми се учи
П.П. малееее само погледнете колко съм писал![]()
Az ot tri godini rabotq pari na nashte daje veche davam...no pomnq predi za uchilishte mi davaha po 2lv. i vehcer ako izlezna eventualno oshte 1-2lv. i mi stigaha perfektno tezi pari...kato bqh purvi kurs v universiteta mi davaha po 3-4lv. za tam i vecher ako dadat dadat ama i az ne sum mrunkal shtoto vijdam kakvo e polojenieto.....ama otkakto rabotq razbrah che kolkoto imash tolkova harchish sega po 10lv. na den sa mi malko![]()
Ami dawat mi po 10 kinta sedmi4no...Hm pla6tam si wsqka sedmica zala za igra s o6te hora....imam nawika da si kupuwam razni prostotii koito si haresam po magazinite...po kafeta ne hodq 6toto ne me kefi...ta se oprawqm perfectno...Predi kogato hodeh nekfo hi4 ne mi stigaha...a sa se oprawqm idealno...
4e i ostawat
Еми като бях в България ми даваха за разлика от тука...по лев, два на ден и събота или неделя си поискам екстра .... зависеше кога майка ми е взела заплата :P тука у великия запад не ми дават ... понякога по 5 евро петак вечер да играя билярд с приатели .... 1 час е 6 евро![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ама да знаеш Utopia_ българина е бедех човек .... някви пикльовци им дават по 20 кинта на седмица и ми се оплакват че не им стигали .... не мене как ми даваха по 5-6 лева на седмица и си ми стигаха перфектно ... големи са гъзари нямам думиПървоначално написано от Utopia
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Първоначално написано от Momchence
Koi ti e kazal 4e sa golemi gazari. Na4i tova kolko mi davat ne me prai gazar moi da ti davat po 1 lev i pak da si si gazar![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Дразня се че някой хора не оценяват това което имат и хленчатПървоначално написано от Nekasa4a
![]()
Преди да отида на даскало наще още спят аз събуждам баща ми и му викам " Ше ми дадеш ли пари? " и той вика " Ей там са ми джинсите, бръкни и си земи. " Аз бъркам зимам колкото ми трябват и викам " Ае чао. " и той вика " Колко кинта зе? " и аз викам " 2 лв " и той вика " Добре " и аз отивам на даскало![]()
People Like You Just Fuel My Fire
весела сутрин/следобядПървоначално написано от ^efas^^
иначе..мен ми дават достатъчно ..пък и по малко да почнат..за ко съм събирала толко пари деа...неа апартамент си купуам с тях(де да имах за един такъв..)
![]()
..But why?...
Mi nqmam ograni4eniq. Poprincip za daskalo mi davat 1-2lv. ama ako hodq nqkade si zimam kolkoto mi trqbvat![]()
Еми на ден ми дават по 5 лв. Ако не ми трябват още за нещо друго! В петък и събота ми дават повече!