.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: meki nokti

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!

meki nokti

hei hora kajet emi ne6to za meki nokti molqvi......mmn sam izpla6ena predi noktite mi biaha kato kamak a sega sa meki i nz kvo da pravq...dali 6te moga da si varna starata im tvardina?kajete ne6to kvoto i da e za da si gi poopravq malko...

Повече от фен
    Град
    Ei tam..
    Vzemi si ima edni zazdraviteli za nokti na PERFECT rozoviq e za meki nokti i e mn efikasen.. na maika mi postoqnno i se obr1shtaha noktite zashtoto bqha meki i sega nqma problemi :P
    Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Drugo koeto predlagam e da hapva6 ne6ta v koito ima kalcii toi 6ti pomogne za zazdravqvaneto na noktite no az ne 4e razbiram mn de
    ellii moje da e prava probvai go tova stuva mi se pravilno no se pak mislq 4e nqma6 dostata4no kalcii
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

mda,zazdravitelq na perfect i az go izpolzvam i naistina ima stra6en rezultat ,drugoto ,koeto e pove4ko vitamini

got1nata
    Guest
    Sa6to moje i da si vzeme6 ampuli vitamin E ot aptekite.Vtrivai gi v noktite sutrin i ve4er i za 2 sedmici 6te ti se zazdravqt mnogo.

заздравител е най-доброто решение

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Guest
    малко теми ли имаш подобни

Guest
    nqkoi moje li da mi kaje na kakva cena tozi zazdravitel

Мега фен Аватара на koalka
    Стара тема!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си