.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    дават ме всики ден по MTV

Има ли хора които. . .

досега да не са пробвали цигари аз съм от тея и мисля и да не пробвам въпреки че съм любопитен съвсем мъничко ;о
    Мечтите ми са колкото китайците една от тях може и да си ти! [ ама тoва важи само ако си момиче ]

levis
    Guest
    az ne sum!i sum momi4e na 15po4ti!i ne sum nqkfa sduhanq4ka kakto sigurno 6te si pomislite daje naprotiv prosto ne iskam da si trovq jivota

Град
    дават ме всики ден по MTV
    аве сдуханячка те тея дето пушат се мислят за много отворени и големи! никой не си е помислил такова нещо
    Мечтите ми са колкото китайците една от тях може и да си ти! [ ама тoва важи само ако си момиче ]

Супер фен
    Град
    sofia
    as ne sum oto tiq

Рядко се срещат хора, които не пушат, ала още по-рядко се срещат хора, които никога не са пробвали даже.. Е, аз не съм от тях .. пуша си и не ми пука особено

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    probvala sym...ne mi haresva...ne pu6a i ne mislq 4e sa tolkova malko tezi koito ne pu6at...pone moqta kompaniika pove4eto sa nepu6a4i i tva me radva

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Ммммм има ...аз съм от тях!
    Достатъчно ми е в нас че се тровя от дима на нашите....не искам да се затормозявам още повече...
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Супер фен
    Град
    някъде...
    Аха и аз съм
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Az sam probvala, no za ni6to na sveta nqma da propu6a, tova si e jiva nabutvaciq, hem pari se har4at, hem jitova se spestqva... Vrag sam im na cigarite
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    po dobre nedei

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    az samo sam probvala, no ne pu6a cigari. i ne mislq da prpu6a!
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Град
    Sofia
    ne probvai pich liubopitstvoto ne si zaslujava...g.adna rabota sa tva cigarite i az taka ot liubopitsvo i pusha veche 7 godini!!!

Повече от фен
    Az sam probvala 1-2 pati ama ne pu6a.prosto ne vijdam smisala sled kato i bez cigari sam si dobre

mi mno pusha4i sym pital kwo ispitwat ot tqh ubache vseki razlichno i predpochitam da piq i da palzq ot kolkoto da pusha i da letq po dobre bez tqh shtoto mirishat ujasno...
    We die XaXAaa!!!

Abe az sum probvala ama samo tolkoz.Vaob6te i ne mislq da propu6vam...
    I don't lost my mind.I know exactly where I left it!

Цитирай Първоначално написано от dark_angel
    Abe az sum probvala ama samo tolkoz.Vaob6te i ne mislq da propu6vam...
    i az taka

Любовта е най-висшата степен на омразата

Град
    Майнатаун
    Я да направя още един пост, че много малко мнения имам.
    Не пуша (и не пия). Не съм пробвал и не виждам смисъл да пробвам.
    Лельо, Дай две Баница и Един Боза!??

Az li4no pu6a mnogo i otdavna,no mnogo me radat hora kooito ne pu6at ili sa spreli,za6toto tva cigarite sa e...i gadnoto ne6to Jalko 4e i az nemoga da gi spra

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Po sveta gi ima sqkakvi
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Град
    Harmanli
    Само един савет ще ви дам : никога не казваите никога
    Аз преди си виках никога няма да пуша цигари но опитах и пропу6их , пу6их 3 год. (сега не пу6а от 1 месец) .
    После пък си виках никога няма да опитам трева или някжи подобни болкуци оба4е опитах(трева) и ми хареса . Сега си пу6а 4ат пат по някое джоинт4е но цигари ве4е не !
    We The Gangster`s Never DeaD (2PAC)

Фен
    Град
    sofia
    ohh mi az ne sum ot tqh ot okolo 5 godini, za koeto mnogo sujalqvam taka che vuobshte nedei da probvash, nqma za kvo da se zaribqvash..
    Your love is one in a million

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Аз пуша супер рядко..дори може да се каже,че не пуша..я изпуша по 2-3 цигари на месец,я не .. нито ме влече нито нищо.Единствената причина,поради която пуша е,когато съм адски нервна и това по някакъв начин ме успокоява,или пък когато искам да направя напук на някой..и при повечето случай се получава! И макар че абсолютно всички около мен,всички мои приятели,компанията ми,родителите ми,класа ми пушат,аз не го правя,нямам и намерение да го почвам(става въпрос за редовно пушене).Единственото,което се иска е воля ..

az ne pu6a i nikoga ne sam probvala 4estno.Mnogo hora sa mi butali sekvi cigari,no se pak az sam oven i imam acki silna volia i zatova se im otkazvam.A i az za mene si specialno ne iskam da po4vam da pu6a-kvoto i da e bilo.Az sam kategori4en nepu6a4

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!

Re: Има ли хора които. . .

Цитирай Първоначално написано от [c7k
    CraftY*]досега да не са пробвали цигари аз съм от тея и мисля и да не пробвам въпреки че съм любопитен съвсем мъничко ;о
    Bravo 4e ne si probval.No i nedei.Ve4e 2-ra godina pusha seriozno ... i sq se my4a da gi otkazvam s "TABEX" ... mai pomaga.No molq te ... nedei si provalqi jivota.... pomisli samo za tezi pari koito shte dade6 za cigari .... ujas ... shte stanesh bogat ako spestqvash .. beleave me.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

mi ako ne ti se pu6i ne probvai.ima nqkoi koito kato probvat i im haresva i se pristrastqvat.az sum probvala 5-6 puti no izob6to ne mi haresvat i za tva pu6a mn rqdko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си