- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvi sasedi imate?
Ами моите съседи не ми правят проблеми.Значи до нас на етажа е шефа на компанията ми за нет...Отгоре едни много тъпи, а до тях едно нормално семейство.Под нас са чалгаджий, но аз тъпкано им го връщам.Бай дъ уей блока ни е нов и няма дърти, няма бебета и в 3 да надуя музиката нищо не казват.Не че са пекани само 2-3 са пекани, а отнаналите са просто безразлични :P
na6ite sa otvratitelni,postoqnno myrmorqt za myzikata det si q pyskam ne moga da gi razbera![]()
Bade6teto prinadleji na onezi,koito vqrvat v krasotata ne me4tite si!!!
Mi moite sysedi ne da mn dyrti nito pyk mn mladi, vse oshte ne sa se oplakvali ama i az sq nqma kak da si naduvam muzikatas ednata mi sysedka deto sme vrata do vrata daje sme si mn blizki i postoqnno si hoim na gosti
![]()
mamy ebalo mnogo gadni........![]()
Ami az jiveq v semeina ky6ta i moite sysedi sa lelq mi - pod nas i pyrviqt bratov4et na maika mi - nad nas. Nikoi ne mi pravi problemi za muzikata daje i 12 4asa ve4erta da q uveli4a .... to vsy6tnost mai ne se 4uva![]()
Ami az ne se oplakvam ot moite komshii mnogo sa pekani daje otgore jivee nai-dobriq mi priqtel otdolu sauchenichka koqto kogato pekne malko slynce ma lqtoto nali i izliza po banski da se peche mn e sladka edna takava rusichka i nie sa sabirame malko koch party i q gledame gledame i kato zahape che bai bradyr q gleda i se skriva![]()
МеI Love girlpower
Ot ednata mi strana ima nekvi indiici vaobshte se edno gi niama tolkova sa tihi i ne se oplakvat ot muzikata.
Ot drugata mi strana ima edna negarka ot Jamaika eeeeeee mnogo pekana niakade na 30 e i si pravi super kuponi v gradinata i pushat treva axaxaxa mnogo e pekana. Superrr e![]()
mi az jiveq v ku6ta.. i ot ednata ni strana
susedite ne pravqt nikakvi problemi.. a
drudite sasedi si remontirat ku6tata i mai
sa se premestili da jiveqt nqkude drugade..
ne sam sigorna.. taka 4e kakto razbirate
nqma koi da mi pravi problemi za muzika ili
ne6to podobno.. basi kefa kat se zammislq![]()
do nas jivee stara moma-lesbiika.diga dosta 6um s hyrkaneto si
pod nas jivee edin gaden dyrt pedofil
imam si edin dejuren (jivee 2 etaja pod nas) koito se e zael sus zada4ata kat se 4ue tiha muzi4ka da doide da pliuka ne6to i da vika policiq kak 6te da e
ob6to vzeto ima samo 2-3 mladi semeistva - drugoto si4ko sa nekfi dyrti kliukari
Ti ne si tova, koeto mislish, 4e si!!!
moite susedi samo 4ukoveedin put im napisah na vratata s sprey
"koito izleze ymira" i gledam prez shpionkata i samo izlizam muja i tukmo zatvarq pro4ete go i vednaga vleze pak vutre i sled edin 4as doide policiata i ot togaa v celia vhod ima alarmi za kradci xaxaxaxa napravo se spukah ot smex![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako prostacite imat krile to net-a e letishte
Mmmm moite susedi me mrazqtDaje iskaha da ni izgonqt ot vhoda,za6toto kato pravq kupon4e qko dunq muzikata i te se draznqt
Vsi4ki vuv vhoda mi sa nqkvi pensii i po cql den kisnat na prozorcite i gledat kvo pravqt drugite...Ponqkoga imam 4ustvoto 4e te sa po informirani za jivota mi ot samata men
Nai-gadnoto e 4e ponqkoga re6avat da spodelqt tva koeto sa videli(leko okraseno razbira se) s na6te i togava stava lo6o...
Ohhh imam edna otstrani s dve malki lapeta..edna i syshta pesen slusha ot godini...drazneshta e...a ot drugata strana, to izobshto za kvo q im,a vratata...super dobri priqteli sme celite semeistva...vlizat si, izlizat si, znaem se mnogo, i se si pomagame...a pyk sina im kolko hubav e...simpatqgada go sruskash...nai-dobrata mi priqtelka mi e sysedka na 2 etaja otgore...izobshto v bolka osven 2 3 semsistva vsichki sa hubavi hora...nito za muzika se syrdqt nito za nishto
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
jiveq v kyshta obikolena ot oshte 3 i v trite jiveqt dyrti babki vdovici zaradi ednata hodih 3 pati v raionotos radost bih gi istrepal do krak
We die XaXAaa!!!
mi zna4i az sum lqv apartament do men (sredniq) jivee edno sem. s 2 deca - momi4e na 18 i mom4e na 15 , ot tqh nqmam nikakvi oplakvaniq daje naprotiv s mom4eto sme priqteli ot mn godini i ot vreme na vreme se pliu6tima kaka mu e super qka , v mn dobri otno6eniq sme
sre6tu men (desniq apartament) jivee pak sem. s 2 momi4eta oba4e
golqmata e na 17 a malkata na 14 , bqhme 4 godini v 1 klas
bqhme mn dobri priqtelki ama vsi4ko otmina
![]()
ina4e kato cqlo vhoda ni e pulen s pensii , koito postoqnno mrunkat da ne zadarjame asansiora , da ne 4oplim slun4ogled vuv vdoha , ave samo glupostimai moq etaj (posledniq) e nai - gotiniq
![]()
мойте съседи са ужасни--->гадни ,завистливи ,смотани.ако стане нещо в блока все аз съм им виновна и изобщо моето семейство![]()
ужасни са ,даже нямам правото да си пускам силно музика защото се някой ще се размрънка.......![]()
![]()
![]()
na4i moite sa mladi samo 1 babi4ka ima tq e nai blizkata ka6ta do nas i zatui tei ina4e dr ne me 4uvat mn![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!