Цитирай Първоначално написано от Momchence
Като гледам доста хора си мислят че пирамидите не са построени от хора....а от кфо ... ще кажа това което знам ... преди много много време :lol: египтяните решили да си построят пирамиди :P не ме питайте защо не знам! Та по онова време Египет е била една доста доста гъсто населена .... земя... в смисал имало е доста хора на едно място кадето можеби сега такова място няма с толкова население на едно място .... та там този фарон ли е какъв е дето им бил водача какво направил ... огромен проект за онова време та чак и до сега .... цялата тънкост е че простите хора са вярвали до краи на властта разбирате ли ... нямали претенции нямали нищо просто правят това което им се каже ... тайната на всичко е че фарона е успял да организира може би стотици милиони хора за едни проект и е успял...и искам да уточна че египтяните не са го построили всичко това с робски труд!!!! Било им е плащана надница ... храна .... медицинска помощ .... нормална си работа .... та ако днес успеят да се организират толкова много хора ... с толкова много средста ... със днешните технологии не пирамиди ами и аз не знам!! Но това е невъзможно днес защото стандартите са се променили малко от тогава :P
sega posledniq film koito gledah na diskoveri za piramidite smqtaha che pyrviq arhitekt na piramidi e Imhotep, syshto i za bashta na medicinata go smqtat poneje pri negovoto vreme oshte sa namereni dokazaltelsva che sa lekuvali rabotnicite .. dori sa praveni mozychni operacii (Imhotep e jivql blizo 2000 predi da se Hipokrat)

az lichno obqche smqtam che piramidite ne sa postroeni ot hora, knigite na Ernst Muldashev davat mn dobre zashtito s fakti tvyrdenie che piramidite sa stroeni ot predishni civilizacii

-----------
kolkoto do nai velikoto choveshko tvorenie .. :/ ne mislq che moge da kaja che ima neshto materialno koeto e syzdadeno s humanna cel i da ne e izpolzva za razrushavane:/

nai velikoto choveshko tvorenie e .. deteto/potomstvoto/