- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кое е наи-великото човешко творение?
2 raboti za men kakto kaza Sulfur ednoto e slovoto ne kakto toi misli to4no i dr e muzikataKato si lafim izrazqvame mn 4uvstva i dr raboti a s muzikata izrazqvame tova koeto nemojem da izkajem s dumi
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
законите! така живота е по-подреден ... понякога ...![]()
stroeni sa .. no ne ot choveshkata civilizaciqta :]Първоначално написано от Bolid1
Пий Бира За Да Станеш Човек
sega posledniq film koito gledah na diskoveri za piramidite smqtaha che pyrviq arhitekt na piramidi e Imhotep, syshto i za bashta na medicinata go smqtat poneje pri negovoto vreme oshte sa namereni dokazaltelsva che sa lekuvali rabotnicite .. dori sa praveni mozychni operacii (Imhotep e jivql blizo 2000 predi da se Hipokrat)Първоначално написано от Momchence
az lichno obqche smqtam che piramidite ne sa postroeni ot hora, knigite na Ernst Muldashev davat mn dobre zashtito s fakti tvyrdenie che piramidite sa stroeni ot predishni civilizacii
-----------
kolkoto do nai velikoto choveshko tvorenie .. :/ ne mislq che moge da kaja che ima neshto materialno koeto e syzdadeno s humanna cel i da ne e izpolzva za razrushavane:/
nai velikoto choveshko tvorenie e .. deteto/potomstvoto/
Mi i az sym 4ela knigite na Muldashev, za tui pisah "ako sa postroeni ot hora"... Mi te pak sa si postroeni ot hora ama ot po drevnite civilizacii... neshto takoz![]()
![]()
e shtom si chela knigite trqbva da znaesh che 5 civilicaziite jiveli na planetata ni.Първоначално написано от Bolid1
5ta rasa: Ariici(nie chovecite), 4ta rasa: Atlanti(dori v knigite na Nostradamus e opisano "imalo e druga cilivizaciq predi nashata, po tqhnoto vreme nebeto e bilo aleno,.. " ne si spomnqm tochno celiq citat zatova nqma da go kazvam do kraq :/ 3ta rasa: lemuroatlanti ( za koito se smqta che sa bili nai-visoko razviti ot tehnologichna gledna tochka;]
Ми то има много творения електричестовото, клонирането то не е много творение, но все пак е човешко дело
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Според мен са:
Огъня - защото ни е дал голяма сила
и Глобалната Мрежа - зареди обмена на информация, а днес това е най важно
Why are we here ?
Оооо...вече ме дразните.ОТкъде накъде пирамидите да са построени от ХОРА?Вие осъзнавате ли какъв товар е това?И аз четох на Ернст Мулдашев и мисля,че е прав,защото покрай пирамидите и особено на върховете им е доказано,че витаят сили незнайни за хората.Някой,които са били на върха дори са припадали и т.н...Знам,че не е по темата ама пък спрете да си мислите,че от нас е почнало всичко и с нас хората ще завърши!...оф...а по тематаАми може би..детето да ,а ако говорим за нещо по материално ТВ-то и PC-то
![]()
Aвтомобила.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Абе най-великите творения на света са 7те чудеса!
Не вярвам, че са дошли извънземни да ги построят или просто са си били там... те са най-великите човешки творенич, защото хората са ги построили без всички улеснения които имаме днес... компютри и прочие!
Ха! Ами великите творения са много. 7те чудеса, но аз бих добавил още поне едно - интернет. Помислете. Не е неубходимост, но рпави много работи по-яки. НАпример как иначе щеше да го има този форум?
Chainer's dark gift to a darker soul.
Spored men kompiutara i kloningite ako moje da gi smqtame za izobretenie...
музиката и държавата... въпреки че то музиката винаги си я е имало........
Everything around you is HIP-HOP!!!
Ami Stonehage /sorry ama neznam kak se pishe/
nadqvam sese seshtate za koe govorq..vse pak tova sa kamyni okolo 1ton!I sa slujeli za chasovnik neznam zvuchio mn interesno!
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
ТЕЛЕФОНА!!!!!НЕ ЗНАМ КАКВО БИХ ПРАЖИЛА БЕЗ НЕГО![]()
А С РИСК ДА СЕ ПОВТОРЯ НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА ЗА 7ТЕ ЧУДЕСА![]()
PC-to,TV-to.....i za drugo.....McDonaldspurjenite kartofki,picata.....mnogo mnogo ne6ta koito obojavam :P
i az sam zaПървоначално написано от belushi
--=! Живота е само един - изживей го !=--
и хапчето анти-бебеПървоначално написано от koko-vidinlia
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
ок ама я си представете пържените картофи и т.н. ако я нямаше дръжката на ножа. ако всеки път когато искате да ядете салам или хляб си режете ръцете нямаше да ви пука ни за интернет, ни за ти-вито ни за нищо ...Първоначално написано от slim_shady_lady
не че няма и други велики творения ама не подценяваите малките неща които приемате за даденост, че без тях щеше да е еднаааа ...
интернет бира и вафли
Hungry bear doesn't play boogie boogie!
7 звездния хотел в Дубай :P и презерватива също е уникално нещоНа тези 2 неща се кефя най-много :P
![]()
![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
Ми за мене са пирамидите в Египет но няма да ги отбелязвам тъй като самите учени и хора който ги иследват още не мога да докажат че това чудо е изградено именно от нас.
А инече другите неща са компютърат , все повече и повече ставаме зависими от него в бъдеще ще е немислимо без него както сега е със тока.
Роботите са също от раздела на компютрите особено тези който се обучават и се модернизират сами.
Интернета , това просто е начина който най много е съкратил разтоянието на света и е напраил всикчо по близо до човека , от него може да извлечеш толкова много информация.Вече изместил всички източници на информация а именно вестниците , телевизита , радиото и т.н.
Изобщо за вбъдеще технологиите ще са най големия напредък за човечестовто, какви неща само предстоят да се откриват и правят ....БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА !!!