.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    2 raboti za men kakto kaza Sulfur ednoto e slovoto ne kakto toi misli to4no i dr e muzikata Kato si lafim izrazqvame mn 4uvstva i dr raboti a s muzikata izrazqvame tova koeto nemojem da izkajem s dumi
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Град
    Пловдив
    законите! така живота е по-подреден ... понякога ...

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bolid1
    Mi moje bi piramidite(ako vaobshte sa stroeni ot hora) i vaobshte tam si4kite 4udesa... Iii pc-to :lol:
    stroeni sa .. no ne ot choveshkata civilizaciqta :]
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Като гледам доста хора си мислят че пирамидите не са построени от хора....а от кфо ... ще кажа това което знам ... преди много много време :lol: египтяните решили да си построят пирамиди :P не ме питайте защо не знам! Та по онова време Египет е била една доста доста гъсто населена .... земя... в смисал имало е доста хора на едно място кадето можеби сега такова място няма с толкова население на едно място .... та там този фарон ли е какъв е дето им бил водача какво направил ... огромен проект за онова време та чак и до сега .... цялата тънкост е че простите хора са вярвали до краи на властта разбирате ли ... нямали претенции нямали нищо просто правят това което им се каже ... тайната на всичко е че фарона е успял да организира може би стотици милиони хора за едни проект и е успял...и искам да уточна че египтяните не са го построили всичко това с робски труд!!!! Било им е плащана надница ... храна .... медицинска помощ .... нормална си работа .... та ако днес успеят да се организират толкова много хора ... с толкова много средста ... със днешните технологии не пирамиди ами и аз не знам!! Но това е невъзможно днес защото стандартите са се променили малко от тогава :P
    sega posledniq film koito gledah na diskoveri za piramidite smqtaha che pyrviq arhitekt na piramidi e Imhotep, syshto i za bashta na medicinata go smqtat poneje pri negovoto vreme oshte sa namereni dokazaltelsva che sa lekuvali rabotnicite .. dori sa praveni mozychni operacii (Imhotep e jivql blizo 2000 predi da se Hipokrat)

az lichno obqche smqtam che piramidite ne sa postroeni ot hora, knigite na Ernst Muldashev davat mn dobre zashtito s fakti tvyrdenie che piramidite sa stroeni ot predishni civilizacii

-----------
    kolkoto do nai velikoto choveshko tvorenie .. :/ ne mislq che moge da kaja che ima neshto materialno koeto e syzdadeno s humanna cel i da ne e izpolzva za razrushavane:/

nai velikoto choveshko tvorenie e .. deteto/potomstvoto/

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Mi i az sym 4ela knigite na Muldashev, za tui pisah "ako sa postroeni ot hora"... Mi te pak sa si postroeni ot hora ama ot po drevnite civilizacii... neshto takoz

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bolid1
    Mi i az sym 4ela knigite na Muldashev, za tui pisah "ako sa postroeni ot hora"... Mi te pak sa si postroeni ot hora ama ot po drevnite civilizacii... neshto takoz :roll: :)
    e shtom si chela knigite trqbva da znaesh che 5 civilicaziite jiveli na planetata ni.
    5ta rasa: Ariici(nie chovecite), 4ta rasa: Atlanti(dori v knigite na Nostradamus e opisano "imalo e druga cilivizaciq predi nashata, po tqhnoto vreme nebeto e bilo aleno,.. " ne si spomnqm tochno celiq citat zatova nqma da go kazvam do kraq :/ 3ta rasa: lemuroatlanti ( za koito se smqta che sa bili nai-visoko razviti ot tehnologichna gledna tochka;]

Супер фен
    Ми то има много творения електричестовото, клонирането то не е много творение, но все пак е човешко дело
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Според мен са:

Огъня - защото ни е дал голяма сила
    и Глобалната Мрежа - зареди обмена на информация, а днес това е най важно
    Why are we here ?

Повече от фен
    Оооо...вече ме дразните.ОТкъде накъде пирамидите да са построени от ХОРА?Вие осъзнавате ли какъв товар е това?И аз четох на Ернст Мулдашев и мисля,че е прав,защото покрай пирамидите и особено на върховете им е доказано,че витаят сили незнайни за хората.Някой,които са били на върха дори са припадали и т.н...Знам,че не е по темата ама пък спрете да си мислите,че от нас е почнало всичко и с нас хората ще завърши!...оф...а по темата Ами може би..детето да ,а ако говорим за нещо по материално ТВ-то и PC-то

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Aвтомобила.

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Град
    Тук на Земята
    Абе най-великите творения на света са 7те чудеса!
    Не вярвам, че са дошли извънземни да ги построят или просто са си били там... те са най-великите човешки творенич, защото хората са ги построили без всички улеснения които имаме днес... компютри и прочие!

Град
    София
    Ха! Ами великите творения са много. 7те чудеса, но аз бих добавил още поне едно - интернет. Помислете. Не е неубходимост, но рпави много работи по-яки. НАпример как иначе щеше да го има този форум?
    Chainer's dark gift to a darker soul.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Spored men kompiutara i kloningite ako moje da gi smqtame za izobretenie...

музиката и държавата... въпреки че то музиката винаги си я е имало........

Everything around you is HIP-HOP!!!

Ami Stonehage /sorry ama neznam kak se pishe/
    nadqvam sese seshtate za koe govorq..vse pak tova sa kamyni okolo 1ton!I sa slujeli za chasovnik neznam zvuchio mn interesno!
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

ТЕЛЕФОНА!!!!!НЕ ЗНАМ КАКВО БИХ ПРАЖИЛА БЕЗ НЕГО

А С РИСК ДА СЕ ПОВТОРЯ НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА ЗА 7ТЕ ЧУДЕСА

PC-to,TV-to.....i za drugo.....McDonalds purjenite kartofki,picata.....mnogo mnogo ne6ta koito obojavam :P

Цитирай Първоначално написано от belushi
    prezervativa
    i az sam za
    --=! Живота е само един - изживей го !=--

Град
    bulgeria
    Ami PC-to i TV

Фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от koko-vidinlia
    Цитирай Първоначално написано от belushi
    prezervativa
    i az sam za
    и хапчето анти-бебе
    registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от slim_shady_lady
    PC-to,TV-to.....i za drugo.....McDonalds purjenite kartofki,picata.....mnogo mnogo ne6ta koito obojavam :P
    ок ама я си представете пържените картофи и т.н. ако я нямаше дръжката на ножа. ако всеки път когато искате да ядете салам или хляб си режете ръцете нямаше да ви пука ни за интернет, ни за ти-вито ни за нищо ...
    не че няма и други велики творения ама не подценяваите малките неща които приемате за даденост, че без тях щеше да е еднаааа ...

интернет бира и вафли
    Hungry bear doesn't play boogie boogie!

Бирата и... глупостта

7 звездния хотел в Дубай :P и презерватива също е уникално нещо На тези 2 неща се кефя най-много :P

Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!

Guest
    Ми за мене са пирамидите в Египет но няма да ги отбелязвам тъй като самите учени и хора който ги иследват още не мога да докажат че това чудо е изградено именно от нас.

А инече другите неща са компютърат , все повече и повече ставаме зависими от него в бъдеще ще е немислимо без него както сега е със тока.

Роботите са също от раздела на компютрите особено тези който се обучават и се модернизират сами.

Интернета , това просто е начина който най много е съкратил разтоянието на света и е напраил всикчо по близо до човека , от него може да извлечеш толкова много информация.Вече изместил всички източници на информация а именно вестниците , телевизита , радиото и т.н.

Изобщо за вбъдеще технологиите ще са най големия напредък за човечестовто, какви неща само предстоят да се откриват и правят ....БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си