.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Може би ртябва да кажа Любовта АХАХАХА!!!

Не, не... според мен най-великото нещо, създадено от човек е футболната топка

Фен
    Град
    Предградие 13
    Абе мнго са.Човечеството е просперирало изключитлено много.Според мене най-великото откритие са полупроводниците и оптичните кабели.От там идва всичко.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    ами GSM-а,телевизора и моя любим комп!

Град
    Велико Търново
    Според мен е нещо по-принципно - ядрената
    енергия.Колкото повече се развиваме толкова повече енергия ни трябва и двете са наразривно свързани.Да захранваш цяла държава в продължение на 30 години с няколко грама вещество е меко казано впечатляващо.
    It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!

А фактът, че това малко количество вещество може да избие милиони хора е още по-впечатляващ

Определено музиката е най-великото човешко творение.Да създадеш инструмент,който да наподобява природни звуци...да правиш така,че съвкупността от звуци на инструменти да звучи толкова хубаво...Прекрасно творение!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Всички изкуства

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Може би пирамидите.Много пъти съм се чудила как са построени и нито веднъж не съм намерила отговор на този въпрос...но както казаха по-нагоре в темата не е сидурно дали са от нас...
    Според мен най-великите човешки творения са:компютъра ми,центъра в града и дискотеките!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Ами поне едни от най-великите човешки творения според мен са компютъра и музиката

Цитирай Първоначално написано от unreality
    Ами поне едни от най-великите човешки творения според мен са компютъра и музиката

Guest
    Ami i az za Piramidite i sa6to za muzikata-sazdadenata ot 4oveka,a ne zvucite,buferite,govoria za istinskata muzika

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Ами всички неща,дето ги написахте до сега са полезни и някои хубави,ама чак пък велики....Можеби пирамидите...имаше една поговорка,май че беше арабска: всичко на този свят се страхува от времето,а времето се страхува от пирамидите или нещо такова...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Най-великото човешко творение е орехотршачката,тип канче с таранче !
    ШЪ ТЪ БЪ ВЪ ГЪ ЗЪ !

Guest
    A da setih se i sa6to sindjira ot toaletnata,toi moje da stane na lanec

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си