- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Brian Welch(Head) напуска KORN:?
hehehe predi malko 4etoh podobna tema(ne tuk estestveno)
NE E 4ESTNOOO! ZA6TO TE.UAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ai da hodim da go nabiem![]()
NE E VQRNO! NE ISKAM DA GO POVQRVAM![]()
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
JALKO
Do minalata godina ne gi slu6ah no bqh na edin festival,kadeto i te pqha.
MNOGO ME IZKEFIHA
.......JALKO MNOGO JALKO........![]()
![]()
![]()
Emi mn sajalqvam... az ne sym gi slushala.. btw za tva li si4ki si bqha slojili X v irc
![]()
аз пък ги мразя щото са гаден пропаднал депресантски нео-метъл!Корн се разпадат...една гадна група по-малко))) ИСТИНАТА Е В ИММОРТААААЛ.......ЪААААААААА АААААААААААГХР!
Хехе, китариста бил станал един от "Войните на Иисус Христос". Тази организация все повече и повече ми заприличва на долнопробна християнска секта... явно е изпедерастял пича, щом изведнъж е повярвал в Jesus Christ... ама то какво да се очаква от китарист на Korn..
Not a fuckin music, but a finnish fuckin music!
Mi men korn mn ne me toplqt tei 4e prav mu pat na 4oveka
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Пфффф да бе и аз разбрах![]()
![]()
Деа тъпото начи.И все пак групата не се разпада,нали??Макар че предполагам,че без него сиорно ще се промени до известна степен звученето на Корн... Мърдердол,и аз като теб започнах с тях..и имах същата мечта
![]()
Мери си думите бе утрепко такава!!Ский се с тия твойте булшитз!И Корн не се разпадат,ще издадат нов албум есента. ДГДПървоначално написано от Анонимко
korn.tv вече е обявен за продан.....
kornkids.com е изтрита....
korn.com администратора вече се съмнява в тях...
sony ent. Иска да продаде контракта им![]()
Всички вие сте роднини на Иван Гарелов!
Вие сте малко по-зле от мелодията от индиана джоунс!
Корн са евреи и са ви промили мозците! Тъпи пишлемета.
Кога почнете да разбирате от музика тогаз ми се обяснявайте! Говорил съм "булшитз". Тая дума в Българския език не съм я виждал. Аз с тъпи псевдо-американета не приказвам.
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената.Първоначално написано от Анонимко
Не слушам Korn.
People Like You Just Fuel My Fire
i az zapo4nah da slu6am normalna muzika ot tqh i ot 2/3 godini ot kak slu6am neo o6te sa si mi edna ot liubimite grupi,ve4e ne gi slu6am tolkova,no grupi4kata si e qka,6te bade mnogo jalko ako se razpadnat![]()
Sprete Zemqta,iskam da slqza!!!!!!!!!
Хм,мда.Тази новина е много стара,но аз да си кажа мнението все пак![]()
KoЯn бяха първата свястна група,която прослушах и в началото,когато научих за Хед ми беше кофти,той ми беше любимеца след JD...
Новия албум на KoЯn не струва без Хед!Неговата липса се чува...определено се чува!
Но в крайна сметка всеки си има право на избор и щом това е неговия,кои сме ние,че да го успорваме?![]()
Пък и KoЯn рано или късно ще се разпаднат...Щом Хед е решил,че щастието му е извън бандата,негова воля,макарче с новия 'See You On The Other Side' KoЯn ще залежат за 2-ри и последен път...лично мнение,дано да греша!![]()
If you fall I'll catch
If you love I'll love
And so it goes my Dear
Don't be scared you'll be safe
This I swear if you only love me back...
хм така ли...на мен пък новия албум
ми харесва..определено е нещо различно,
но е промяна към добро според мен.
определено грешишмакарче с новия 'See You On The Other Side' KoЯn ще залежат за 2-ри и последен път![]()
hmmm zavisi si koi ti e lubimiq album na korn poneje te si4kite sa razli4ni kat zvu4ene koeto pri mnogo malko grupi go imaПървоначално написано от Lola Bunny
men li4no lubimiq mi album e Issues vupreki 4e sum otrasnal s Untouchable i malko predi tva s Follow the leader spored men noviq im album e logi4no promenen se pak e samo edin kitarist .... men mnogo mi haresvat pesnite See It All i Tearjerker (taq pesen redko q slu6am 6toto ima 6ans da se samoubiq dokat si q slu6am
) drugite pesni ne sa po vkusa mi no ne moga da kaja 4e sa lo6i seki sus vkusa si nali taka
![]()
О,в никакъв случай не са лоши,това са KoЯn все пак,ще ги респекирам до край,просто казах,че могат и повече!Мда...могат но без Хед не е същото,звучат ми по-елементарни,някакПървоначално написано от korn___
![]()
Lola Bunny,съгласна съм с korn___,всеки с вкуса сиА и наистина ще се зарадвам ако не се окажа права в предположението си ^^
If you fall I'll catch
If you love I'll love
And so it goes my Dear
Don't be scared you'll be safe
This I swear if you only love me back...
boli me patkata za korn. az slu6am 4alga. mainata vi metal4eta gadni
Целта оправдава средствата
Аве не може да се разпадат,откъде накъде!?!?!?! След концерта още повече ги заобичах... верно,че не слушам толко метъл... ама с тях и Slipknot почнах... А за Head-негова си работа...Пък чалгарите да мрат в кофите!!!
![]()
Have a nice trip!