.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна

Re: нещо, което мисля, че ще зарадва някои юзери... :)))))))

Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Цитирай Първоначално написано от Traffic
    искам най-официално да заявя, че вече няма да видите моя тема или мнение, в което да присъства името или ника на кели бънди. защо ли? защото я забравих напълно, на 100% и заслугата за това е на едно момиче, с което имаме много повече общи неща, отколкото с кели. мисля, че ако не всички, то повечето ще сте доволни, както аз в момента съм, защото утре ше се видя с новото момиче.
    Ауууууууууууу Евала :!: Доживях и тва да стане :D Само ся да не земеш във всеки пост да говориш за новата пичка :twisted:
    PFU che si. shto mu davash idei ?
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Хяхяхяхяхях УЖАСТ вие се опитвате да ме уморите ве хаха кво ги бърка юзърите твойта "дълго страдана любов" както каза Josefinne

People Like You Just Fuel My Fire

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Хяхяхяхяхях УЖАСТ вие се опитвате да ме уморите ве хаха кво ги бърка юзърите твойта "дълго страдана любов" както каза Josefinne
    бе, ти нямаш ли си пичка да си играеш с нея, а? боли ме кура за твоето мнение.

а на тия, които не им се верва, че съм я забравил, треа да кажа, че когато ме посъветваха да изфърля сичко свързано с нея не можех. а когато пуснах темата изтрих всичките смси, които някога ми е пращала, всичките й снимки, където бяха качени, а тия дето ги имам нейде из къщи ще ги изгоря, само да ги намеря къде са завряни.
    и споко, няма да пиша за новата нищо.
    мило гърлче, още е рано да се каже, че сме гаджета, но ще направя всичко да й покажа, че не всички момчета сме дебелокожи дебили, които тъпчат жените. и съм сигурен, че ще й хареса.

Click!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си