- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми...май изневерява на мама :(
Значи да ви разкажа за мойто проблемче...
От около 1 месец баща ми все си пише по ICQ-то с някаква жена(от неговия си компютър в офиса)-всеки път като отида при него все това прави...не искам да му чета разговорите и да му се бъркам в личните работи,но все пак...кофти е...подозирам че има нещо общо с тази жена...пък и нещата между родителите ми никога не са вървяли добре,напоследък пък да не говорим...
и така...
Вие какво мислите?Какво да правя?![]()
Хвани здраво юздите на живота и той няма да те ритне!
pfu mnogo gadno ako naistina e taka, no moje puk samo da si lafqt i da si zapulva vremeto, ili puk ne6to po rabota da govorqt, de da znam , dano da ne e tova, koeto si misli6, 6toto sus sigurnost e mnogo gadno.Vse pak trqbva po nqkuv na4in da razbare6 dali sa verni opaseniqta ti, i togava ve4e moje bi da pogovorite![]()
![]()
Колкото и да ми е криво на сърцето ,трябва да го кажа, всички мъже в определена възраст изневеряват !
Всички мъже в различна възраст гледат да разнообразяват .Пък може и майкати да е причина за това , да изневерява..Може да не се подържа,това според мен е много важно за един мъж,жена му да се подържа .
Късмет
Moga da te posavetvam da go proverish!!!
V ICG ima edna usluga Mesagge history i s tova mojesh da mu zapishesh razgovorite i kato otidesh da gi proverish!!! :P
ei tva naistina gadno...az te razbiram...shtoto i pri mene ima podobni symneniq...akar4e to moito ve4e ne sa i symneniq de,znamli 4e e gadno e gadno...ama pone mojesh naistina da im proverish razgovorite...nishto nqma da zagubish....samo gledai bashtati da ne razbere shtoto shte izglejdash dosta gadno v ochite mu i moje da te nakara da se chuvstvash vinovna...shtoto moq naprai podobno neshtoabe pyrvo razberi dali e taka i sled tva mu misli kvo shte praish :P aide i kysmet dano ne e taka shtoot naistina e gadno
![]()
Ами, ако си пишеше с мъж, щеше ли да се разтревожиш ?
po putq na logikata az imam vruzka sus vsi4ki mom4eta, s koito si 4atq v ICQ![]()
ina4e trqbva da proveri6 za da si sigurna. ne e izklu4eno predpolojeniqta ti da sa bili naprazni![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
dokato ne proweri6 i ne se uweri6 sama ni6to dr ne moze6 da predprieme6
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
най-добрият начин да се отървеш от съмненията е да разбереш истината.Наистина погледни какво са си писали и ако няма нищо компрометиращо недей друг път да се съмняваш![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Според мен по-добре наистина провери тези разговори за собствено успокоение и ако наистина е нещо сериозно пробвай да поговориш с него разпитай го без да казваш че знаеш и дано се оправят нещата
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Da kaja tuka ne6o i da ima vrazka s dr jena teb tva kvo te topli nezna4i 4e 6te obi4a po malko tebKazva6 4e mejdu roditelite ti rabotite ne varvqt emi mojebi e po dobre da se razdelqt sq si4ki 6a me pomislqt za nqkav izrod ama spored men vmesto cql jivot da se podtiska s misalta 4e tehnite damo se karat i si izneverqvat po dobre e kat ne se obi4at da se razdelqt i seki po svoq pat pak spored men i dvamata vinagi 6te q obi4at tai 4e nqma kvo da se pritesnqva
No sam sigoren 4e tva e momi4ence na 10/14 godinki koeto samo pri misalta za razvod na tehnite i se pobarkva ot strah boje za tva ne obi4am televiziq i drami
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Da taka e.Kolkoto i da ne iskash da mu se byrkash nadnikni mu v PC-to za sekunda-begyl pogled i ako vidish neshto ot roda na "me4o" i t.n. mnogo kofti...Първоначално написано от e4o
прочети му разговорите![]()
Ами аз не мисля че си има любовница!По-скоро мисля че се е сприятелил със някоя жена и си лафят!И нейска да ти показва,защото може да с помисбеш много неща!Сигурна съм че във чата и ти понякога си флиртувала пък си имаш гадже!Ами това мисля аз!Не мисля че бащати изневерява на майкати!
Но ако е така БЪДИ СИЛНА!
Spored men trqbva prosto da proveri6 za da bude6 sigurna, ne samo da gadae6! Tazi jena moje da mu e nqkoq kolejka s koato obsujdat biznes ne6ta, ne se znae. Prosto se uveri kakvo i s kogo si 4ati ba6ta ti! KUSMET!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Mi az kvo kazah?!Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Единственото,което открих,е че баща ми й е пратил тази картичка(http://www.icq.com/friendship/pages/...php?prm1=POPOV на 18.06.и оттогава-нищо...Какво мислите?[/url]
Хвани здраво юздите на живота и той няма да те ритне!
emi pro4eti mu na ICQ history i 6te si opravi6 symneniqta!ako ima jena,kaji mu 4e nqma da mu progvori6 ako ne q ostavi taq....a ako li puk ne hodi s taq ili nqma ni6to ob6to s neq....o6te po hubavo! :P
по-добре погледни някой техен разговор за да си сигурна
Питай го първо коя е тази жена и ако се заинати да ти каже, го проследи къде ходи и какво прави. Ако се увериш, че наистина изневерява, чак тогава мисли какво да правиш. Да ти кажа и нашите понякога не се разбират ама това не винаги значи, че има някой между тях.
Питай го първо коя е тази жена и ако се заинати да ти каже, го проследи къде ходи и какво прави. Ако се увериш, че наистина изневерява, чак тогава мисли какво да правиш. Да ти кажа и нашите понякога не се разбират ама това не винаги значи, че има някой между тях.
А3 до сега да съм го проверила бих те посъветвала да направиш същото все пак трябва да разчистиш тези съмнения и го направи час по скоро докато не е станало късно намери някой да му отвлече вниманието и седни на компа му и давай провери това което те съмнвяа все пак това е важен въпрос АЙДЕ И УСПЕХ
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]