.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Sex i orgazum

sladkata_nelly
    Guest

Sex i orgazum

Gadjeto mi svur6va burzo i vapreki 4e seksa s nego me kefi,za6toto toi mnogo me vazbujda,gadno e tei kato svur6va burzo.Pls help me.

Повече от фен
    ami povtorete ...vtoriq,tretiq pyt veche bi trqbvalo da e sravnitelno dosta po dylgo ...a i ima takiva prezervativi za po dylgo ...
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Myrcheto q razqsni malko za tezi prezervativi za po-dylgo... marka, "model"
    The art of love is not to let your heart get broken !

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    durex performa be _Jessy_

Има няколко варианта, единият и който е по-вер0ятен, е че се превъзбужда, от там главичката на члена му става мн чувствителна и ако правите бързи движения... това довежда и до по-бърз0то свършване от негова страна. Това с презервативите не знам дали е истина, за туй сами тр да пробвате а иначе му предложи да направи една ръчна (така да се изразя) преди акта (някъде 15/20 мин.) за да му отмине малко напрежението или да направите една 69 и най-важното, което тр да направите: правете по-дълго време любовна игра и когато отново почнете с акта - не правете бързи движения в началото, а в края, когато усещате, че свършвате
    успехче :P

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    nameri si novo gadje :P
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Guest

amiiiiiiiii

:P miiiiiiiiii nai6 li kvo! az ako bqh toi kat svur6va burzo otiva6 pri nqkav dr i prodaljavate ili go nakarai da praite 3-ki dano dr da e po-dobur

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Myrcheto
    ami povtorete ...vtoriq,tretiq pyt veche bi trqbvalo da e sravnitelno dosta po dylgo ...a i ima takiva prezervativi za po dylgo ...
    dam tva e i mmoeto mnenie

Guest
    не бе просто му кажи всеки път като усети 4е трагва да свар6ва да го изважда за няколко сек. целия навън и после 6е си продалжавате пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си