Am... struva mi se, 4e problema mi e nere6im, ama vse pak iskam da pitam i vas... vse pak ste dosta i se nadqvam vse nqkoi da izlisli ne6to...

Ta stava vypros za otno6eniqta mi s roditelite... Abe hora, nqma komunikaciq mejdu nas, vse edno govorim na razli4ni ezici. Sega 6te kajete normalno e, teen-4e si, ama tova e otkakto se pomnq, daje predi da stana teen... vinagi e bilo taka.
Az principno ne pla4a, mn malko sa horata, koito mogat da kajat, 4e sa me vijdali da pla4a, ama s na6te kato sym napravo izdivqvam, izpadam v nekvi ludi isterii, nemoga da si oema vyzduh, sedq i gledam v edna to4ka i sylzite mi vse edno sami si kapqt \mai sym za lekar\
Slu4valo se e dori da se biem \ne kazvam da me biqt, a da se biem, 6toto az hi4 ne si popliuvam, kato mi posegne nqkoi i mi pada perdeto, otvry6tam\ A mislq 4e ne e normalno, t.e. sigurna sym, 4e ne e normalno.
Ta kato vi kazah nqkoi ot faktite mi se iska da mi pomognete, da mi kajete ima li drugi kato me, 4iito roditeli gi pobyrkvat. Az pred na6te daje nemoga da se doizkaja, te kato si naviqt ne6to na prysta i nqma myrdane brat4e, nemoje6 da im kaje6 ne6to, a to v pove4eto slu4ai e pylna glupost !!!

KAJETE MI KVO DA PRAVQ !!! PLSS !!!