.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Hybrid View

azzzzz
    Guest
    ebasi.. az zakleshtih na 2ro nivo i ne znam kvo da pravqqqq.. namerih nqkfo kabyr4e 1 kutiika za disk i tfa e ,,

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Emi saita samo go pro4etoh edin pyt ama ne namerih nishto za koda... a pyk koda dokolkoto vijdam e: 222333 i nakraq i v na4aloto mai ima drugi cifri, si4ko probah ama ne stava i tva e, imam i klu4 za vratata ama ne moga da mahna lazernoto "pokritie"

azzzzz
    Guest
    ne, opravih se s vtoro ... sega tiq glavi nzn kvo iskat ot men

azzzzz
    Guest
    i s treto se opravih .. q kajete 4to

аз
    Guest
    ami ne moje da ne stava....qvno ne6to si obyrkal/a...ne znam kak da ti pomogna, pri men stana bez nikakvi problemi.
    a za 4-to nivo kaji kakvo po to4no te interesuva...kaji kakvo ima tam, 6toto ne se se6tam kvo be6e 4to nivo

azzzzz
    Guest
    ihh, tukmo bqh stignala do 6to, oba4e bez da iskam ne6to izlqzoh .. i sa nanovo ... oba4e zapunah otnovo na 3to nivo .. vsu6tnost prednia put kato go pravih .. i nqkak si izlqzoh bez da naredq oneq stranni plo4ki pod stulbite... i sega gi nabutah ... i ni6to ne stava bqqqqq

аз
    Guest
    bi trqbvalo da moje6 da si prodylji6 igrata....a sy6to moje da probva6 da loadnesh nivo koeto ve4e si minala....vdqsno ima edna ikonka options i kato q 6trakne6 ti izlizat o6te ikonki i tam izbira6 load game i bi trqbvalo da stane
    a ako ne stane tiq plo4kite 6te gi dyrpa6 v dlesniq red
    1- 3pyti
    2- 1 pyt
    3-2 pyti

дайте някакъв линк, който се отваря де, моля виииии
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

azzzzz
    Guest
    aaa da, mersi mnoo,
    sorry, ama da ne ni se surdqt, 4e oburnahme temata malko v 4at .... do 5-to nivo sum stignala... i tuka vliza6 v stai4kata... i onova s usmivkata ... kolko 'niva' ima taka da go kajem za zapomnqne ... 4e se poburkah s nego...

аз
    Guest
    na4i linka v momenta i na men ne mi se otvarq....ne znam 6to...no probvai da refreshe6, bi trqbvalo da stane

a za 5to nivo-da mnogo e 6ibano...tam ima da si igrae6....okolo 20 simvola sa...ako ne pravi6 gre6ki nqma da te vry6ta otna4alo a samo 3 hoda nazad. nai-dobre si zapisvai simvolite i taka iznervq6to e, ama nqma na4in....

azzzzz
    Guest
    to gi zapomnih ot tolko cukane poburkva me ... dano da ima o6te malko 4e 6e metna pc-to prez prozoreca sled malko

azzzzz
    Guest
    minah go tva, i sega kvo
    aaaaaaaaaaa taq igra e ujasna mrazq qqqqqqqq, no taka se zaribih 4e nqq da se uspokoq dokat ne q mina!

Голям фен
    Град
    Mi v staqta ot dqsno na tazi s "onova ss usmivkata" trqa razmestish neshto i ima edna dupka i tam ima klu4...
    Btw, na 12lvl kat napisha koda i natiskam E nali, dan byrkam neshto shtoto ne stava i ne stava

аз
    Guest
    Bolid11 pusni si yahoo messanger 4e tuka go obyrnahme na 4at, pisah ti tam.
    a ina4e da, natiska se E, no koda e spove4e cifri mislq, hubavo vij koda ot lampata

Голям фен
    Град
    Ve4e nqmam yahoo... vij ako imash icq? sq moje li da si izleq mykata? Pisnaaaaaa miiiiiiiiiiiiiii ne moga da go minaaaaaaaaa, probvah sqkvi kombinacii,noooooooo ne

azzzzz
    Guest
    povreme na vsqko nivo ima edin shit ciklo4 ... stignah do 6-to ... vzeh fener4eto... i dotuk

azzzzz
    Guest
    povreme na vsqko nivo ima edin shit ciklo4 ... stignah do 6-to ... vzeh fener4eto... i dotuk

аз
    Guest
    azzzzz dai nqkvo icq ili yahoo msng i 6te ti pomogna

azzzzz
    Guest
    195864294 - q-to

аззз
    Guest
    помагайте на 7мо ниво ...
    намерих няква дискета и я натиках в тва там ... абе
    мноо съм зле

Правила за публикуване