.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: djobni

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Цитирай Първоначално написано от Utopia
    Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
    WOW...кво прайте вие,бе!? НА мене за седмица ми дават 5 лв....и пак ми остават
    кво говорш бе.. абсолютни прахосници са. аз със 5 лева сватба прая и ми остава ресто 4 и 90
    Ама да знаеш Utopia_ българина е бедех човек .... някви пикльовци им дават по 20 кинта на седмица и ми се оплакват че не им стигали .... не мене как ми даваха по 5-6 лева на седмица и си ми стигаха перфектно ... големи са гъзари нямам думи

Koi ti e kazal 4e sa golemi gazari. Na4i tova kolko mi davat ne me prai gazar moi da ti davat po 1 lev i pak da si si gazar
    Дразня се че някой хора не оценяват това което имат и хленчат
    Mi da ti kaja az mn dobre znam stoinosta na parite 6toto ima6e vreme kogato bqhme mn zle ama tova be6e mn ot odavna tei 4e sega moga da ocenq tova koeto imam
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Повече от фен
    Spored mene tva e bezmislena tema, za6toto sam sigurna 4e na nikoi tuka ne mu puka kolko pari har4at drugite hora.
    Si4ki znaiat s kakav trud roditelite vi izkarvat pari za cialoto semeistvo, a vie se 4udite za kvi gluposti da gi prahosvate. I kvo ako kaja davat mi po 0.50lv kvo, a ako kaja 4e mi davat po 10lv na den? Ima li zna4enie koi kolko har4i, 6toto seki moje da har4i mnogo, ama ia da vidime koi ot vas moje da iskara pone 1 lv na den!

Град
    donqkade si prava ama 3 leta vinagi si ba4kam i si izkarvam kinti za glupostite koito si kupuvam tei 4e ne barzai vinagi da slaga6 si4ki pod ob6 koren I dr da kaja ne 4e tolkova mi trq da ba4kam ama ko da praq po cql den samo piiene nemoi
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    donqkade si prava ama 3 leta vinagi si ba4kam i si izkarvam kinti za glupostite koito si kupuvam tei 4e ne barzai vinagi da slaga6 si4ki pod ob6 koren I dr da kaja ne 4e tolkova mi trq da ba4kam ama ko da praq po cql den samo piiene nemoi
    Mmm mnenieto mi be6e to4no za horata, koito nikoga ne sa rabotili, a samo sa har4ili, 6toto 4ovek , koito e izkaral 2 leva sam znae kak gi e izkaral i za kakvo ima smisal da gi pohar4i

Град
    E taka ve4e sam saglasen 6toto ti kakto go kaza parviq pat malko ostava6e nerazbrana se se opraihme
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Ami po 15 lv na den i vinagi mi ostavat 2lv izlishni
    МеI Love girlpower

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от Dageto
    Ami po 15 lv na den i vinagi mi ostavat 2lv izlishni
    Мен ако ми даваха толко щях да имам 14 лв излишни които да ги сложа в касата и след една година усилено събиране да си купя някъф извънземен комп

People Like You Just Fuel My Fire

na den perfektno me opravqt 24 stinki , t.e. 2 dyfki ORBIT - tymno sinq a ina4e mi davat po 2 lea, am te v daskalo seki den ni cocat za pari - dai 2 lea za 6tori dai 3 lea za ne znam si kfo i te ne ostavat...
    Ti ne si tova, koeto mislish, 4e si!!!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Нещо всички в тоя форум ми се видяла богати..или просто послъгват На мене ми дават по 2-3 лв. на ден.. и са ми напълно достатачни.Даже от тези пари харча най-много по левче,останалите ги събирам,щото мисля да си купувам нов телефон пък наште не искат да ме финансират..

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi po 2 3 lv. na den a za sabota i nedelq 10

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    2lv na den no ako mi trebwa ne6to po-specialno we4e spored ....
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
    WOW...кво прайте вие,бе!? НА мене за седмица ми дават 5 лв....и пак ми остават
    ei te tui sme pestelivite hora (e zimam malko pove4e ama karai)
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от [B
    aneD]20 lv
    20лв. от Монополи ли бе ?

Ти ако вземаш (ти дават) по 20лв. ВСЕКИ Ден тва означава по 600 кинта на месец без да правиш нищо друго, освен да пишеш в тоя форум ....

20лева ... 4 месеца събираш и си купуваш един баварец на старо ..

Давайте го малко по-реално

Иначе аз се стремя да вземам все по-малко кинти от нашите и да се мъча да си искарвам парите сам. Естествено трудно ще стане изведнъж, но важни са усилията. Засега съм на 40 сигурни лева на месец от уеб дизайн, нищо особено естествено, но тепърва се надявам сумата да стане по-голяма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си