.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Миии, една молба

Начи, искам да направя сайт на приятелката си и ми трябват templates и картинки на как да кажа тема подходяща за момиче мечета животни сърчица такива работи ако знаете и някакви сайтове който да ми дадат нещо за пример ще сам ви много благодарен, но най ще се зарадвам на линкове за картинки на тази тема, както и за Св.Валентин. Мерси предварително.

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Nachi, iskam da ti dam edin syvet
    OTVARQSH GOOGLE I TYRSISH, OTVARQSH YAHOO I TYRSISH
    CELIQ SVQT NAMIRA TAM KVOTO MI TRQBVA!

nadqvam se da sym bil polezen
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Цитирай Първоначално написано от Utopia
    Nachi, iskam da ti dam edin syvet
    OTVARQSH GOOGLE I TYRSISH, OTVARQSH YAHOO I TYRSISH
    CELIQ SVQT NAMIRA TAM KVOTO MI TRQBVA!

nadqvam se da sym bil polezen
    Добре знам че в Google има всичко това е една от причините да питам тук малко да намаля обема, а и след като форума е за Teen предполагам че и тук ще има и хора които се занимават с търсенето на различни картинки с една дума, препоръка нещо което им е направило впечатление.
    П.С. мерси все пак

Град
    Варна
    LunaTrick moje bi .. no nego ne sym go vijdal v toq razdel prez poslednata sedmica. q si nameri Xara ;) i vij za ko stava vypros :)

Цитирай Първоначално написано от Utopia
    LunaTrick moje bi q si nameri Xara
    Това User-и ли трябва да са

Град
    Варна
    Xara Web Style 4.0
    mai tova e posldnata versiq za sega
    na cqlo CD e programa
    ima gotovi saitove. samo slagash tvoite nadpisi i kartinki :)

Хмм, аз имам Web Dwarf, но ми е малко странна пък и си работя с Dreamweaver и CorelDraw, не ми трябват точно готови, а просто картинки и може би някой темплейт, на тази тема че нищо не ми идва на ум, а искам да я изненадъм с нещо красиво в нейна чест.

Цитирай Първоначално написано от C-I-A-R-A
    http://www.lovestory.bulace.com/index.htm tova moje da ti pomogne malko.USPEH
    Харесва ми много, аз мислех над нещо по голямо но сега като се сетя това няма никакво значение, все пак си е за нея

Цитирай Първоначално написано от XaoC
    Цитирай Първоначално написано от C-I-A-R-A
    http://www.lovestory.bulace.com/index.htm tova moje da ti pomogne malko.USPEH
    Харесва ми много, аз мислех над нещо по голямо но сега като се сетя това няма никакво значение, все пак си е за нея
    Radvam se,che ti e haresalo.Nadiavam se da sam ti pomognala.Uspeh i da ni go pokajesh kato go napravish :P

Като гледам май ще стана редовен в този форум така че със сигурност когато го направя ще го покажа, а иначе наистина ми помогна горе долу какво да бъде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си