.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Love

Hybrid View

Love

http://www.lovestory.bulace.com/index.htm kakvo mislite sladurcheta za tazi istoria? Vlubvali li ste se v net-a? Imali li ste vrazka?Kolko dalgo e prodaljila? :P

Guest
    Аз лично се запознах с мойта приятелка чрез IRC преди две години, тя учи в лондон и за лятото когато си дойде миналата година бяхме на море и там се случи всичко. Сега през няколко месеца се виждаме ту аз ходя там, ту тя си идва до като пак си дойде за лятото, а то вече не остава много, но тези неща са истинска рядкост знам го от собствен опит. Адски щастлив съм че я намерих скоро и аз отивъм в UK при нея за постоянно като завърша, а натам вече никой незнае какво ще стане... пожелавам на всички да срещтнат човека за тях, рано или късно той/тя се появява.

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Mi moje 6to ne az poneje ne sam mn zapalen 4atar demek ne tragvam kato lud da se zapoznavam s horata nemoga da kaja ot li4en opit no s tezi koito sam se zapoznal po 4ata i sme lafili mn vreme ve4e sa mi dobri priqteli tipi4en primer e Ri4i^ i Murderdolly i dr de
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз лично се запознах с мойта приятелка чрез IRC преди две години, тя учи в лондон и за лятото когато си дойде миналата година бяхме на море и там се случи всичко. Сега през няколко месеца се виждаме ту аз ходя там, ту тя си идва до като пак си дойде за лятото, а то вече не остава много, но тези неща са истинска рядкост знам го от собствен опит. Адски щастлив съм че я намерих скоро и аз отивъм в UK при нея за постоянно като завърша, а натам вече никой незнае какво ще стане... пожелавам на всички да срещтнат човека за тях, рано или късно той/тя се появява.
    мразя като не съм се логнъл

Цитирай Първоначално написано от NeKaSa4A
    Mi moje 6to ne az poneje ne sam mn zapalen 4atar demek ne tragvam kato lud da se zapoznavam s horata nemoga da kaja ot li4en opit no s tezi koito sam se zapoznal po 4ata i sme lafili mn vreme ve4e sa mi dobri priqteli tipi4en primer e Ri4i^ i Murderdolly i dr de
    Никой не казва че трябва да се хвърляш на всяка втора замисли се малко то се усеща

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Ko mu se ose6ta gleda6 nqkvi imana(nickove) i ko da osetq ot ekrana na monitora nz malko e tr da oseti6 ne6to no se pak e vazmojno ne otri4am
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kak se kazva priatelkata ti?? Kade jivee v London i kolko e goliama ?

Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    Ko mu se ose6ta gleda6 nqkvi imana(nickove) i ko da osetq ot ekrana na monitora nz malko e tr da oseti6 ne6to no se pak e vazmojno ne otri4am
    Ne gledash samo imena i nickove.

Казва се Радостина, а пък аз съм Радослав дори по това разбрах че е някаква съдба, на 18 е аз също, адреса ще ти го дам на ЛС просто това е лична информация и не бих я дал току така

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    Ko mu se ose6ta gleda6 nqkvi imana(nickove) i ko da osetq ot ekrana na monitora nz malko e tr da oseti6 ne6to no se pak e vazmojno ne otri4am :D
    koi dokydeto mu stiga pogleda :) na nqkoi do nosa, na drugi do london ;), na treti do dushata:)
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Повече от фен
    emi po irc ne sym si hvashtala gadje,no sys segashniq mi priqtel(koito btw e golqmata mi i pyrvata mi lubov)stanahme blizki imenno v irc,dosta dobri priqteli,dosta si govorihme ... i razvryzkata ne beshe po irc za shtastie ...
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Няма невъзможни неща

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от XaoC
    Няма невъзможни неща
    no vlubvaneto v chata e vypros na naivnost!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Цитирай Първоначално написано от Utopia
    Няма невъзможни неща
    no vlubvaneto v chata e vypros na naivnost!

За да се влюбиш по какавто и да е било начин трябва да си поне малко наивен, нима ако си се запознал с него/нея в някоя дискотека, или пък да се познавате отдавна да сте си приятели и изведнъж да осъзнаеш че имаш чувства тогава какав ще си ? Замисли се и ще видиш, че е така.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Myrcheto
    emi po irc ne sym si hvashtala gadje,no sys segashniq mi priqtel(koito btw e golqmata mi i pyrvata mi lubov)stanahme blizki imenno v irc,dosta dobri priqteli,dosta si govorihme ... i razvryzkata ne beshe po irc za shtastie ...
    i az taka.prevurna se v nai blizkiq mi chovek i promeni totalno men i jivota mi

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    i az prejivqh ne6to takova , be6e mn gotino i 4uvstvata bqha istinski no ve4e e istoriq

Ooooooo purvata mi golqma lubov be6e ot 4ata!!!!I sega pak s tova mom4e deto sum se zapoznahme ot 4ata i vqrvam 4e ot 4ata moje6 da nameri6 vsi4ko kakvoto iska6,makar 4e tam 4atqt nqk'vi nenormalnici,no prosto use6tam po 4ata 4e tova e toi i naistina kat ose zapoznaem vsi4ko se polu4ava otli4no!!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Ooooooo purvata mi golqma lubov be6e ot 4ata!!!!I sega pak s tova mom4e deto sum se zapoznahme ot 4ata i vqrvam 4e ot 4ata moje6 da nameri6 vsi4ko kakvoto iska6,makar 4e tam 4atqt nqk'vi nenormalnici,no prosto use6tam po 4ata 4e tova e toi i naistina kat ose zapoznaem vsi4ko se polu4ava otli4no!!!!

Mного относително е това дали можеш или неможеш да намериш нещо в IRC зависи от хората.
    Why are we here ?

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Кой твърди че запознанство по интернет и след това истинска любов не може да има?? Кой Кой да мо счупа химикалката!! :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    Еми кфо да ви кажа по темата...освен, че с приятеля ми се запознахме в чата, лафихме там няколко месеца редовно, без дори и на снимка да сме се виждали, след това се видяхме и излизахме около месец....ииии сега сме заедно вече 3 месеца. А пък за Nekasa4a....адски много си го обичкам...познаваме се единствено от net-a, но за мен той е второто момче, на което най-много държа след приятеля ми.
    Вадете си изводи
    Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}

Toi e mnoo hubav, ama tq ne mnogo...Ne mi se e slu4valo da se vlubvam 4rez neta, puk i ne 4atq Trudno mi se vqrva da ima lubov 4rez neta, no nqma zna4enie...
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Toi e mnoo hubav, ama tq ne mnogo...Ne mi se e slu4valo da se vlubvam 4rez neta, puk i ne 4atq Trudno mi se vqrva da ima lubov 4rez neta, no nqma zna4enie...
    Може рискувам да се повторя .... зависи от много неща, от това какъв си ти и какъв е човека срещу теб. Аз също познавам женени двойки които са се запознали именно чрез интернет и са щастливи заедно. Просто това е начин да намериш човек със сходни интереси, един от многото такива.
    Why are we here ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    И аз съм на това мнение ! Нет любов не съществува това е само една мания !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

az pyk she kaja love sux! ne vqrvam v liubovta boli tq po neta ili najivo
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Аз ще добавя само две неща:

За тези които не вярват в любовта - значи не сте го изпитвали

За тези които казват че чрез интернет неможеш да намериш човека - ако си го намерил/намерила не мисля че ще ти пука как си се запознал/запознала с този човек.
    Why are we here ?

Супер фен
    Аз ще добавя само две неща:

За тези които не вярват в любовта - значи не сте го изпитвали

За тези които казват че чрез интернет неможеш да намериш човека - ако си го намерил/намерила не мисля че ще ти пука как си се запознал/запознала с този човек.
    Добре де човек трябва ли да коментираш всяко мнение което не съвпада на твоето ! Е не вярвам в нет любовта пробвала съм нещо такова не се получава живееш в някаква излюзия и чата се превръща в една мания от която не можеш да излезеш ! Верно, че има и 2ки които са започнали връзките чрез интернет ама те са 1 на 1000 Помисли реално да си влюбен в някой които не виждаш, не чувстваш или сякаш като ти даде {P} да усетиш истинска страстна целувка ! Фантазии...
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си