.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Love

Oooo ami na nqkoi ot vas moje da ne vi se e slu4valo da stane ne6to s nqkoi ot internet ,kato ste se zapoznali,no na nqkoi im se e slu4valo!Zatova edni mislqt 4e po net e nevuzmojno,za6toto ne im se e slu4valo ,a pri drugi e i taka!!!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Повече от фен
    ami pri vsichki sluchai mislq che moje da se zapochne po neta no pri vsichki sluchai da se stigne do lubov,vlubvane,vryzka i t.n. trqbva da ima i fizicheski kontakt(v pylniq smisyl na dumata)
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Цитирай Първоначално написано от XaoC
    Аз ще добавя само две неща:

За тези които не вярват в любовта - значи не сте го изпитвали

За тези които казват че чрез интернет неможеш да намериш човека - ако си го намерил/намерила не мисля че ще ти пука как си се запознал/запознала с този човек.
    Добре де човек трябва ли да коментираш всяко мнение което не съвпада на твоето ! Е не вярвам в нет любовта пробвала съм нещо такова не се получава живееш в някаква излюзия и чата се превръща в една мания от която не можеш да излезеш ! Верно, че има и 2ки които са започнали връзките чрез интернет ама те са 1 на 1000 Помисли реално да си влюбен в някой които не виждаш, не чувстваш или сякаш като ти даде {P} да усетиш истинска страстна целувка ! Фантазии...
    Napulno si prava, podkrepqm :P
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    i az prejivqh ne6to takova , be6e mn gotino i 4uvstvata bqha istinski no ve4e e istoriq
    I pri men taka 2 godini chat i sea nishto!!!
    МеI Love girlpower

Ami da vi kaja.. ne vqrvah. imah edna vrazka ot 4ata(mIRC)... koqto ne zavarshi blagopoluchno.. i reshih da se otkaja ot tova gubene na vreme.. i po4nah da chatq v ICQ i takmo kogato misleh da spiram i ICQ i <<<!!!HOP!!!>>> izvednaj se poqvi sqkash momicheto koeto chakah. Zvuchi banalno i sigurno powe4eto ot vas si mislqt che nqma da prosashtestvuva dalgo no vajnoto e che az vqrvam v neinata lubov i dokato e taka nishto ne moje da ni razdeli. OBICHAM TE {P}

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Ние с приятеля ми също се запознахме чрез IRC-то и вече повече от 2 години сме заедно
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си