.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    lubitel
    Guest

Анален проблем

navih macata za analno, no ne vliza (
    plunchih, masajirah i anusa, leko 2-3sm vkarvah pryst, no ne vliza pishkata prokleta (
    daite step by step, kak da i go nabiq ot raz!
    Заглавието трябва да е написано на кирилица
    ramaiana

Guest
    S vazelin :P

Цитирай Първоначално написано от Aia
    повече от логично

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

po-dobre ne vazelin,a specialen gel(prodavat go po apteki i sex-6opove),za6toto prezervativi se kasat ot vazelin.i momi4eto trq da se otpusne napalno,ina4e mnogo boli.mozhe bi 6te q napie6?
    стига приказки!

nemo
    Guest

Re: analno pronikvane PROBLEM!!!

Цитирай Първоначално написано от lubitel
    navih macata za analno, no ne vliza (
    plunchih, masajirah i anusa, leko 2-3sm vkarvah pryst, no ne vliza pishkata prokleta (
    daite step by step, kak da i go nabiq ot raz!
    Probvaite s Jhonsos Baby oil (reklamata po televiziqta za bebeshko maslo)
    The Best e

Град
    plovdiv-MaInA tOwN
    Vij sq pi4-zna4i otiva6 v na dqdo ti garaja,vzima6 krika i i opuva6 zadnika na tvoita pi4ka!garanciq nqma problemi,nqma bolka,i laina nqma!ai sektir we

Moderated by Aia
    Molia nedavaite mnenia koito po nikakav nachin ne pomagat na avtora na temata!!!
    Blagodaria za vnimanieto!!!
    Така ме е ударил хормона, че ме е страх да спя сам.

Ти можеш ли да правиш свирки?
    - Не, не мога!
    - Нищо, ти го лапни пък колкото можеш

Град
    Sofia
    Ako nqma Vazelin i NIVEA za ruce vurshi idealna rabota i/ili bebeshko plajno mlqko

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dreamer
    Ako nqma Vazelin i NIVEA za ruce vurshi idealna rabota i/ili bebeshko plajno mlqko
    Abe moje i kremche Dove za tialo :P

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Dreamer
    Abe moje i kremche Dove za tialo :P
    Snego ne sum probval ama nadali e tolkova maznichko kolkoto bebeshkoto plajno mlqko na Jonson i Jonson ))

Повече от фен
    Абе вие добре ли сте да използвате такива неща за анален секс?? Беля ли искате да си докарате??? Има специални продукти за целта-овлажняващ гел например,но вазелинът е най-безвреден и помага много.Всякакви други продукти за тяло или кожа е абсурдно да се ползват!!!!!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от adult
    Абе вие добре ли сте да използвате такива неща за анален секс?? Беля ли искате да си докарате??? Има специални продукти за целта-овлажняващ гел например,но вазелинът е най-безвреден и помага много.Всякакви други продукти за тяло или кожа е абсурдно да се ползват!!!!!

Kaji mi spored teb edno plajno mlqko za BEBETA 9Koito sa s nai-nejnata koja na sveta) kakva belia moje da ti dokara....tova bi trqbvalo da e nai-bezvrednoto neshto !!! Ne sum li prav?!?!!
    A puk i patkata mi oshte ne e okapala znachi ne e opasnio

Повече от фен
    Едно е да нанесеш нещо на кожата си,друго е да го вкараш в организма си.И разбира се,на теб нищо няма да ти има-проблемът си остава за жената.И говорех специално за Dove за тяло.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от adult
    Едно е да нанесеш нещо на кожата си,друго е да го вкараш в организма си.И разбира се,на теб нищо няма да ти има-проблемът си остава за жената.И говорех специално за Dove за тяло.
    Utochnenieto e dobro zashtoto ot bebeshko plajno mlqko ili ot Nive nishto losho nqma

Повече от фен
    Виж,тези продукти не са безвредни за анален секс,не знам как да го обясня по друг начин.Всеки сам си решава,аз предупредих за рисковете.Целувки

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    xaxa tai kakto e trugnalo , opitai i s Krasnaq liniq za ruce da viim kvo 6te stane

xax.....vinagi ima po nqkoq temi4ka koqto da me izumi :P Emi , VaZelina e za taq rabota i .... t`va e , no adult e prava .... ne e mn bezopastno s tezi ne6ta koito kazahte , osven bebe6koto krem4e xax aide bye ot men

Супер фен

:)

s nqkav krem za taq rabota 6te stane

Фен
    Град
    Sofia
    1. Повече воля !
    2. Овлажняване с нещо - може и да плюеш
    3. Давай 1 2 3 4 пръста подред.......

Неграмотните също са хора!

НЕ СТАВА ОТ РАЗ! Трябва първо да е много възбудена и после да го търкаш в ануса И доста време...и да проникваш много бавно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

а гледай да не се отказваш, ама и тя да не се отказва. бахти я ме свтни как я нави, че моята още немога да я навия.

Цитирай Първоначално написано от Krom
    а гледай да не се отказваш, ама и тя да не се отказва. бахти я ме свтни как я нави, че моята още немога да я навия.
    С възбуда.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от Krom
    С възбуда.
    нестава ... в смисъл неще бе .... неще ... как да я накарам да поиска ... с бъзбуда само нестава. омг

:

Според мен използвайте вазелинче то е най-безвредно.Ние така с вазелин и като гледам ни няма нищо нито на мен нито на него.С тея кремове и масла може да си навлечете нещо неприятноА колкото до начина..става с воля и бавничко шото ако и го набиеш силно може да стане омазвация а и да не говорим колко ще я боли.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Значи няма и да стане скоро. Не можеш да си го вкараш направо, ако тя не дава дори да го търкаш там или да масажираш ануса И с пръст.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си