.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: 30 соу

никоя
    Guest

30 соу

иэвинявайте эа тъпата тема просто се чудех дали някои от тоэи форум учи в 30-то ако не учите там наистина не ви го препоръчвам .там учителите са като някакви эмии а эа директорките да не говорим [img][/img][/i]

Xaxax ti luda li si??? Tva e vuzmojno nai-dobroto daskalo v Sf...U4ila sum tam 3 godini i kogato trqbva6e da se mahna napravi mi ide6e da se grumna Vsi4ki daskali sa super gotini,no prosto trqbva da znae6 kak da se otnasq6 s tqx...Garantiram ti kogato prekara6 tam pove4e ot 1 godina 6te go zaobi4a6 mnogo....Sega kato se zamsilq v tva daskalo sa minali edni ot nai-hubavite mi godinki...

Guest
    Тази тема тръгна да става дискусия на тема

Nelson
    Guest
    emi da daskaloto e hubavo oba4e trea da mu sviknesh , a sviknesh li mu i daskali i u4ene i si4ko ti e prez kura za6toto ne te zaka4at gram a ako si i sportis4e na4i si4ko e tok 6oto daskalite po fize ti izvinqvat si4ko samo i samo da poigraesh nekoi 4as dolu :P

Супер фен
    Град
    sofia
    u4ila sum tam do 7 klas, a i mi e v kvartala, za men si be6e qko daskalo

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    За онова даскало на Стамболийски и Опълченска ли говориме....Не Механотехникума ами малко по у лево.... :P Ако е то ... ми от вънка изглежда малко кофти не знам ... веднъж с едн приател искахме да си купиме банички от там и охраната не ни пусна.. :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Цитирай Първоначално написано от e4o
    u4ila sum tam do 7 klas, a i mi e v kvartala, za men si be6e qko daskalo
    Koga po to4no si u4ila tam?? A momchence to az dokato se vode6e 4e o6te sum u4eni4ka v 30-to ohranata neiska6e da me puska...

Супер фен
    Град
    sofia
    otdavna sum u4ila tam , a ohranata ina4e men i sega si me puska

Axam to i az taka... A oxranata men ne me puska 6toto vseki put kato otida stava nqkva mizeriq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си