- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- LP se razpadat??? Uaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
кофти е кат нещо се разпада ... и не че искам да злорадствам ама ... ееее нааааааааай-накрая са сетиха че се изтъркаха и си биха петата!!!![]()
Не се отчайвайте. Все пак издадоха няколко албума, които ще бъдат вечни и ще ни утешават. Иначе много ми е кофти, че се разпадат. Но в нета прочетох едно интервю в него и казват, че мислят за следващата фаза от живота си и може да си направят нови групи. Така че може да се появят няколко нови групи с ЛП членове.![]()
Извинявайте, че се намесвам, но мисля, че правите грешка, странниче.
Съдържателю, бързо! Сметката!
Искам сметката!
Преди да слезе долу ми дайте сметката.
vie naistina li ne razbrahte nai posle 4e e buzik? toq deto pusna temata si go prizna vie...![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Kvo LP se razpadat?I posle tova bilo 6ega?basiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! Zemat se razpadnat naistanina!tva e mn ama mn mn mn mn mn mn smotana grypa
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
не съм чел цялата тема, ама тъкмо да се зарадва човек малко че ше се скрият и то ... базик![]()
уф, от има-няма месец слушам само такива оплаквания на затъпели фенчета!!! вие не разбрахте ли, че това са фалшиви тревоги, клюки, пуснати от недоброжелатели? ако щяха да се разделят до сега да са го направили и да са го обявили официално. вие наистина ли си мислите, че ако щяха да се разделят, нямаше нашата преса и телевизия (елит по канал 1) да гръмнат за това? а защо не са казали нищо? ми щото няма такова нещо. научете се да не вярвате на клюки, ве, хора!!! то и за найтуиш срещах в нета такива клюки, ама аз не им вярвам. освен това групата още си я има, което показва, че такива "новини" са само клюки.
![]()
hahahaha shto ne se razpadnat naistina ve
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
6toto ne seПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
abe takova ne6to ne umira lesno, spx
Любовта е най-висшата степен на омразата
mn kofti
abe toq se podigrava be
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
хахаха миличка, сама ли се досети? Или просто видя, че тази тема е от преди една година и аз сам си признах, че ви ебавам?Първоначално написано от chestra_f
Незабравим момен беше това. Първият ми пост във този форум![]()
hahahahah prosto ne q pro4etoh dokrai i ne mi kazvai mili4ka![]()
Добре нямаПървоначално написано от chestra_f
И без това се държиш изключително грубо без никой да те е провокирал. Като станеш на 13 ще се осъзнаеш...
hhahahahahhahahahahahah ama naistina li 6tot sum na 14 vij samo kolko sum naprednalaПървоначално написано от Кууупър
Ех, деца...Какво да ги правиш...Първоначално написано от chestra_f
Темата е стара и несериозна!