.

Виж резултатите на анкетата: Какво предпочитате ?

Гласували
364. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Прашки

185 50,82%
  • Боксерки

179 49,18%
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 213
    Ходя само с прашки.
    ЕДНО ВРЕМЕ МЪЖЕТЕ СА РОВЕЛИ В ГАЩИТЕ,ЗА ДА НАМЕРЯТ ДУПЕТО,
    А СЕГА Е ОБРАТНОТО РОВЯТ В ДУПЕТО, ЗА ДА ТИ НАМЕРЯТ ГАЩИТЕ

Guest
    BBBBBBBBBBOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKSSSSSSSSSSS SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Guest

Az predpo4itam pra6kite pred bokserkite , po-udobni sa mi , no nosq i bokserki kogato sum nerazpolojena ili e mnogo studeno.A za tova koe e po sexy , spored men ot po golqmo zna4enie e koi gi nosi , a ne kakvo nosi ... na nqkoq qka macka 6te i stoqt ednakvo sexy i dvete , taka 4e mislq nqma zna4enie

Град
    София
    Аз лично нося и прашки и боксерки! С прашките съм свикнала и по-често нося...но пък с боксерки изглеждам някак си по секси, затова нося и двата вида!

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    lichno az nosq samo boxerki, shtoto s prashki zadnika izglejda ujasno.. i nai-slaboto momcihe ima otpusnat zadnik, osven ako ne polaga usiliq, za da go stegne .. no taq rabota stava mnoooogo trudno .. pyk i osven tova edni super plitki boxerki sa si Xtra.. a za beliq pantalon.. az lichno ne nosq takiva raboti.. pyk i da si kupq nikoga nqma da e prozrachen ili pyk po men, prosto ne e v moi stil, pyk i nikoga ne moga da namerq pantalon, koito da e po men i da ne mi e kys :P
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Мен боксерките нещо не са ми удобни, може би,защото съм свикнала с прашки.Обаче зимата определено не нося прашки, защото имам куп проблеми със здравето,но дори тогава рядко слагам боксерки-предпочитам да си купя някакви сладки бикинки и да си ги нося с кеф
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

haha mi az nai-mnou se kefq na mujki
    bokserki mnou sa udobni.. hahha
    no po princip nosq pra6ki ( )

bokserkite opredeleno stoqt sexy,predpo4itam gi!
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

az sam mom4e ma pove4eto nosq BOKSERKI 6totoooo pove4e ma kefqt BOKSERKITE za tui si nosq BOKSERKI

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 6 от правилника!
    Благодаря!
    ByDi ZvEzDa Za VsI4Ki,No SlYnCe SaMo Za MeN.ObI4Ai S dU6AtA sI vSi4Ko,No SyS SyRcEtO sI sAmO MeN!!!

Фен
    Град
    Somewhere I Belong

boxerki

ami pra6ki nosq samo po rojdenni dni i t.n. boxerkite sa mi mnogo udobni.
    m/u drugoto, pra6kite predizvikvat rak na anusa(yuck).

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Аз предпочитам боксерките.Харесва ми как ми седят но не отписвам прашките особено за лятото.Зимата отбягвам да ги нося че редовно ми измръзва дупето.

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    bokserkite ruuulz... a daje ponyakoga i s majki spya....hihihih
    we'll die alone like a stone ^^

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Ами нося и боксерки и прашки

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

аз съм за прашките! вярно е че са по нехигиенични но са ми по удобни и... ) боксери слагам само когато съм нерасположена но някак си се чуствам дискомфортно! а Колкото до белия панталон, според мен е най-добре да сложиш една бяла прашка и да не са тревожиш повече! )
    Една измама беше любовта голяма.
    Една измама с много лица.
    И вече няма, нищо във сърцето няма.
    Остана само празна душа.

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    За мен - според дрехите.
    За момичете - пак според дрехите, но нито едното, нито другото стои добре на повечето тийнейджърки.

За белия панталон - прашки в цвета на тялото, бялите стоят много зле, да не говорим за черни.

А, и повечето постове ми напомнят - около 80процента от хората в милата ни държава нямат култура на обличане
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Град
    Napyt za ADA
    Ujasno truden vypros...4estno kazano garderoba mi e pylen s prashki i bokserki, no mai naposledyk bokserkite sa po-predpochitaniq variant.I vse pak-az sym po prashkite mai...Ama moeto mnenie e tvyrde nestabilno-mnogo haresvam i dvete...
    Zashto se rovish v pepelta tam nqma da otkriesh ogan!Ne znaesh li,che lyubovta e svarshena,shtom chuesh "Sbogom"...

Аз съм ЗА боксерки Въпреки, че нося и прашки и боксерки.. Зимата повече боксерки... и когато ми дойде също. Прашки нося предимно лятото и когато не е прекалено студено навън. Но мисля, че и двете са много секси :P
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Град
    Nqkude v BG:)
    Ми мацетата с прашки ест А за момчетата дали ще е боксерки или слип тва са лични предпочитания , но за препоръчване боксерки ! Това е

{{{}}}

Както си разглеждах форума попаднах на тази тема и като голяма привърженичка на боксерките давам своя глас за тях! Иглеждат ми много по секси(говорим за изрязаните) и са ми по-удобни. Доколкото прашките хич не ми допадат. Дори почти всички момчета, които познавам казват, че боксерките ги възбуждат повече, а прашките вече не им се струват толкова привлекателни. Е, сигурно доста момчета от форума не смятат така и аз уважавам мнението им.

"Hominem te esse memento"

ClothLeSs
    Guest
    A be bulgarski momi4eta! Vi ste si hubavi i s narodna nosiq daje! Vsi4ko vi sedi dobre I pra6kite i bokserite sa si super sexy. A be vaob6te vie i bez koj znae kakvi extri ste si privlekatelni. Vajnoto e kak se 4uvstsvate s oblekloto. E ima i nqkoi mom4eta maniaci koito si padat samo po opredeleni ne6ta no te sa malko i 4esto pravqt kompromisi :P
    Vajno e samo da sa vi udobni i da ne sa "nehigieni4ni". Celuvki za vsi4ki bulgarski hubavici(99% ot momi4etata)

Аз нося само прашки.Но наистина боксерките стоят много сладко. А защо никой не е писал и за бикините.Аз имам и едни много изрязани черни бикини ,които стоят много по-секси от която и да е прашка или боксерки.
    Когато яка пичка те поиска и ти не се дадеш, тя със друг ще се натиска, а ти в гъза ще се ебеш!

прашки ест
    Една измама беше любовта голяма.
    Една измама с много лица.
    И вече няма, нищо във сърцето няма.
    Остана само празна душа.

Аз съм за боксерките.Ако нямаш хубав задник с прашки изглеждаш ужасно(не го казвам от личен опит)Пък и за мен боксерките са мн по-удобни и секси.Все пак имам и доста прашки.За белия панталон-бели прашки,но не мисля,че бих си взела толкова прозрачен патналон.

Град
    Добрич
    prashchici si nosq zime lete ama ot vremem na vreme si slagam i bokserki zavisi s kakvo 6te sam oble4ena !
    Представям източната част идваме на власт с яко реге
    ауайа ауайа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си