- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прашки vs. Боксерки
Ходя само с прашки.
ЕДНО ВРЕМЕ МЪЖЕТЕ СА РОВЕЛИ В ГАЩИТЕ,ЗА ДА НАМЕРЯТ ДУПЕТО,
А СЕГА Е ОБРАТНОТО РОВЯТ В ДУПЕТО, ЗА ДА ТИ НАМЕРЯТ ГАЩИТЕ![]()
![]()
![]()
BBBBBBBBBBOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKSSSSSSSSSSS SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az predpo4itam pra6kite pred bokserkite , po-udobni sa mi , no nosq i bokserki kogato sum nerazpolojena ili e mnogo studeno.A za tova koe e po sexy , spored men ot po golqmo zna4enie e koi gi nosi , a ne kakvo nosi ... na nqkoq qka macka 6te i stoqt ednakvo sexy i dvete , taka 4e mislq nqma zna4enie![]()
Аз лично нося и прашки и боксерки! С прашките съм свикнала и по-често нося...но пък с боксерки изглеждам някак си по секси, затова нося и двата вида!![]()
lichno az nosq samo boxerki, shtoto s prashki zadnika izglejda ujasno.. i nai-slaboto momcihe ima otpusnat zadnik, osven ako ne polaga usiliq, za da go stegne.. no taq rabota stava mnoooogo trudno
.. pyk i osven tova edni super plitki boxerki sa si Xtra.. a za beliq pantalon.. az lichno ne nosq takiva raboti.. pyk i da si kupq nikoga nqma da e prozrachen ili pyk po men, prosto ne e v moi stil, pyk i nikoga ne moga da namerq pantalon, koito da e po men i da ne mi e kys :P
![]()
![]()
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
Мен боксерките нещо не са ми удобни, може би,защото съм свикнала с прашки.Обаче зимата определено не нося прашки, защото имам куп проблеми със здравето,но дори тогава рядко слагам боксерки-предпочитам да си купя някакви сладки бикинки и да си ги нося с кеф![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
haha mi az nai-mnou se kefq na mujki
bokserki mnou sa udobni.. hahha
no po princip nosq pra6ki ()
bokserkite opredeleno stoqt sexy,predpo4itam gi!
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
az sam mom4e ma pove4eto nosq BOKSERKI 6totoooo pove4e ma kefqt BOKSERKITEza tui si nosq BOKSERKI
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 6 от правилника!
Благодаря!
ByDi ZvEzDa Za VsI4Ki,No SlYnCe SaMo Za MeN.ObI4Ai S dU6AtA sI vSi4Ko,No SyS SyRcEtO sI sAmO MeN!!!
ami pra6ki nosq samo po rojdenni dni i t.n. boxerkite sa mi mnogo udobni.
m/u drugoto, pra6kite predizvikvat rak na anusa(yuck).
Аз предпочитам боксерките.Харесва ми как ми седят но не отписвам прашките особено за лятото.Зимата отбягвам да ги нося че редовно ми измръзва дупето.![]()
bokserkite ruuulz... a daje ponyakoga i s majki spya....hihihih![]()
we'll die alone like a stone ^^
Ами нося и боксерки и прашки![]()
аз съм за прашките! вярно е че са по нехигиенични но са ми по удобни и...) боксери слагам само когато съм нерасположена но някак си се чуствам дискомфортно! а Колкото до белия панталон, според мен е най-добре да сложиш една бяла прашка и да не са тревожиш повече!
)
Една измама беше любовта голяма.
Една измама с много лица.
И вече няма, нищо във сърцето няма.
Остана само празна душа.
За мен - според дрехите.
За момичете - пак според дрехите, но нито едното, нито другото стои добре на повечето тийнейджърки.
За белия панталон - прашки в цвета на тялото, бялите стоят много зле, да не говорим за черни.
А, и повечето постове ми напомнят - около 80процента от хората в милата ни държава нямат култура на обличане![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Ujasno truden vypros...4estno kazano garderoba mi e pylen s prashki i bokserki, no mai naposledyk bokserkite sa po-predpochitaniq variant.I vse pak-az sym po prashkite mai...Ama moeto mnenie e tvyrde nestabilno-mnogo haresvam i dvete...
Zashto se rovish v pepelta tam nqma da otkriesh ogan!Ne znaesh li,che lyubovta e svarshena,shtom chuesh "Sbogom"...
Аз съм ЗА боксеркиВъпреки, че нося и прашки и боксерки.. Зимата повече боксерки... и когато ми дойде също. Прашки нося предимно лятото и когато не е прекалено студено навън. Но мисля, че и двете са много секси
:P
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Ми мацетата с прашки естА за момчетата дали ще е боксерки или слип тва са лични предпочитания , но за препоръчване боксерки ! Това е
![]()
{{{}}}
Както си разглеждах форума попаднах на тази тема и като голяма привърженичка на боксерките давам своя глас за тях! Иглеждат ми много по секси(говорим за изрязаните) и са ми по-удобни. Доколкото прашките хич не ми допадат. Дори почти всички момчета, които познавам казват, че боксерките ги възбуждат повече, а прашките вече не им се струват толкова привлекателни. Е, сигурно доста момчета от форума не смятат така и аз уважавам мнението им.
"Hominem te esse memento"
A be bulgarski momi4eta! Vi ste si hubavi i s narodna nosiq daje! Vsi4ko vi sedi dobreI pra6kite i bokserite sa si super sexy. A be vaob6te vie i bez koj znae kakvi extri ste si privlekatelni. Vajnoto e kak se 4uvstsvate s oblekloto. E ima i nqkoi mom4eta maniaci koito si padat samo po opredeleni ne6ta no te sa malko i 4esto pravqt kompromisi :P
Vajno e samo da sa vi udobni i da ne sa "nehigieni4ni". Celuvki za vsi4ki bulgarski hubavici(99% ot momi4etata)![]()
Аз нося само прашки.Но наистина боксерките стоят много сладко. А защо никой не е писал и за бикините.Аз имам и едни много изрязани черни бикини ,които стоят много по-секси от която и да е прашка или боксерки.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
прашки ест![]()
Една измама беше любовта голяма.
Една измама с много лица.
И вече няма, нищо във сърцето няма.
Остана само празна душа.
Аз съм за боксерките.Ако нямаш хубав задник с прашки изглеждаш ужасно(не го казвам от личен опит)Пък и за мен боксерките са мн по-удобни и секси.Все пак имам и доста прашки.За белия панталон-бели прашки,но не мисля,че бих си взела толкова прозрачен патналон.
prashchici si nosq zime lete ama ot vremem na vreme si slagam i bokserki zavisi s kakvo 6te sam oble4ena !
Представям източната част идваме на власт с яко реге
ауайа ауайа...