.

Виж резултатите на анкетата: Какво предпочитате ?

Гласували
364. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Прашки

185 50,82%
  • Боксерки

179 49,18%
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 213
    Доминират (ТУК)прашките,но при мен-боксерки(дамски естествено)

Emi az li4no sum si za pra6kite i samo twa nosq...samo det spq s bokserki (sama v moito leglo xaxa)...Ina4e kat hodi6 s bokserkii i te nekvo gadno se o4ertavat...e ne vinagi ama pra6kite po si me kefat i sa mn po udobno a ina4e samo da mislq dali se vijdat ili ne...Ili puk nqkoi puk gledam nqkva vurvi i si durpa GA6TITE....e bokserkite de
    Цитирай Първоначално написано от 4ere6ka
    Ходя само с прашки.
    ЕДНО ВРЕМЕ МЪЖЕТЕ СА РОВЕЛИ В ГАЩИТЕ,ЗА ДА НАМЕРЯТ ДУПЕТО,
    А СЕГА Е ОБРАТНОТО РОВЯТ В ДУПЕТО, ЗА ДА ТИ НАМЕРЯТ ГАЩИТЕ
    xexe twa go vikat v 2v
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Qna
    Guest
    Men li4no po mi haresvat pra6kite,a i sa mi po-udobni.Samo kogato sam nerazpolojena nosq bokserki,6toto e mnogo grozno pod dankite ti da se o4ertavat bikini.Mislq 4e ako pra6kite sa hubavi i ka4estveni e higieni4no.Kolkoto do beliq pantalon naistina e super cigansko da e s 4eni pra6ki,no ne i s beli.Men nai mi haresva cvetnoto belio,a za bql pantalon nosq svetli pra6ki

Абе най си е яко прашка тип арбалетка.
    ПС:тия дето са само с лентичка(пести се повече плат)

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Mi az bqh vurla protivni4ka na pra6kite... Sq ne 4ak tolkova razbrah 4e mnogo malko hora sa na moeto mnenie.Obi4am da nosq sqkvi zvetni bokserki i bikini.E,imam i nqkvi pra6ki tam 4erni i 4erveni,ma ne gi nosq tolkova 4esto..

Prashhki!!
    Na men sa mi mnogo mnogo po-udobni!!
    Ti be6e palavo momche,Ima6e nujda ot igra4ka..Az dadox ti surceto si,a ti v igrata si go sma4ka!!

Гостенчо
    Guest
    прашки...боксерки...прашки..б оксерки...
    Една да беше казала ходя без бельо

Иначе хубавото женско дупе в каквото и да го олечеш пак ще си е секси :P

кучка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Гостенчо
    прашки...боксерки...прашки..б оксерки...
    Една да беше казала ходя без бельо

Иначе хубавото женско дупе в каквото и да го олечеш пак ще си е секси :P
    зависи от дупето

Tedi_sheep
    Guest
    Аз ходя без нищо отдолу!Така ми енай-удобно! Разбира се това е майтап!Зимата-боксерки,Лятото-прашки!Между сезоните с прашка тип боксер!И това последното изречение е шега!Но хидиенично ли е лятото в най-голямата топлина да си с некфи килоти и да миришеш на "риба" с извинение!Нищо против боксерките!Според мен те са по-секси, защото са по- загадъчни1

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    boxerki

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    emi pra6ki

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    Аз предпочитам прашките и само тях нося.По-удобни са ми от боксерките,а и смятам,че стоят по-добре.На момчетата също мисля,че повече би им харесало едно момиче с прашки,защото определено прашките стоят по-секси от боксерките.Но това няма толковова голямо значение.Важното е на теб да ти е удобно.Не е вярно,че прашките са нехигиенични,не съм съгласна.А на бял панталон мисля,че най-добре биха стояли бели прашки.
    Fuck me,i am famous!

Само ще ви кажа,че от тия гадни прашки можете доста болести да си докарате до главата,още повече ако са от ония дето имат по тях 3 връзчици и т'ва е.На момчетата може да им харесват повече и да ги провокират.Моят приятел примерно ми се кефи и на прашки и на боксерки,макар че аз по принцип нося полу-прашки де.Истинските прашки хич не са ми удобни.
    Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.

кучка
    Guest
    боксерки рулзз
    седят по-красиво, по удобни са
    а и голям гъз с прашки ...
    майчице..
    ма лятото по някой път и прашки.
    щот се запарва гъзъ на 1 приятелка
    боксерките и били кофти материал
    и има обриви по дупарата. бе дзадника
    да е як, сичко ше му отива

Sred tezi mneniq na megafenove az ne6to se gubq no vse pak da kaja Pra6ki i bokserki da se reduvat e nai-dobroto.Momi4etata sa sexy i v 2te a za mom4etata nqma da komentiram 4e priqtelkata mi 4ete temite tuk :P

аз нося и прашки и боксерки,но по-често-боксерки

Guest

Bokserki ili pra6ki?

Vsiako uvajava6to sebe si momi4e bi triabvalo da nosi prashki. No bokserkite sa po- sexy.Na niakoi palni momi4eta s pra6ki, slaninkite na zadnika im si li4at mnogo. Zatova triabvat da nosiat bekini,koito sa6to gi praviat sexy i bokserki.

Предпочитам прашки,обаче наистина боксерките стоят много по-секси!Но лично на мен не са ми много удобни,не че не нося,напратив...тоест само през зимата от време на време,щото иначе д-то измръзва

Ми аз предимно нося прашки имам и боксерки но рядко ги слагам само един път в месеца
    Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!

Няма значение,важното е да са в черно,розово,бяло,или пък червено на мен тоуа ми харесва
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.

Супер фен
    Град
    sofia
    lqtoto vinagi sum s pra6ki

pra6ki pra6ki pra6ki i pak pra6ki!!!!!
    love is the name
    sex is the game
    fuck the name and play the game

Guest
    Pra6ki!!! I boxerki slagam ama po-rqdko. A kakvo im e ne xigieni4noto na pra6kite?!

Супер фен
    pra6ki

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Боксерки...преди 2-3 месеца не ги носех много,ама сега като свикнах с тях си ги нося даже повче от прашките Ама все пак и прашките не са за изхвърляне-като съм с дрехи,които прозират по-добре прашки,иначе стои грозно!Пък и зависи от сезона-няма да тръгна да нося прашки зимата при -10 градуса навън... А ,за това,кое е по-секси ми момчетата да кажат.Но ми се струва,че на хубаво дупе всичко стои добре и секси,нали?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си