- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прашки vs. Боксерки
Доминират (ТУК)прашките,но при мен-боксерки(дамски естествено)
Emi az li4no sum si za pra6kite i samo twa nosq...samo det spq s bokserki (sama v moito leglo xaxa)...Ina4e kat hodi6 s bokserkii i te nekvo gadno se o4ertavat...e ne vinagi ama pra6kite po si me kefat i sa mn po udobno a ina4e samo da mislq dali se vijdat ili ne...Ili puk nqkoi puk gledam nqkva vurvi i si durpa GA6TITE....e bokserkite de![]()
xexe twa go vikat v 2vПървоначално написано от 4ere6ka
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Men li4no po mi haresvat pra6kite,a i sa mi po-udobni.Samo kogato sam nerazpolojena nosq bokserki,6toto e mnogo grozno pod dankite ti da se o4ertavat bikini.Mislq 4e ako pra6kite sa hubavi i ka4estveni e higieni4no.Kolkoto do beliq pantalon naistina e super cigansko da e s 4eni pra6ki,no ne i s beli.Men nai mi haresva cvetnoto belio,a za bql pantalon nosq svetli pra6ki
Абе най си е яко прашка тип арбалетка.![]()
ПС:тия дето са само с лентичка(пести се повече плат)![]()
Mi az bqh vurla protivni4ka na pra6kite... Sq ne 4ak tolkova razbrah 4e mnogo malko hora sa na moeto mnenie.Obi4am da nosq sqkvi zvetni bokserki i bikini.E,imam i nqkvi pra6ki tam 4erni i 4erveni,ma ne gi nosq tolkova 4esto..
Prashhki!!
Na men sa mi mnogo mnogo po-udobni!!![]()
Ti be6e palavo momche,Ima6e nujda ot igra4ka..Az dadox ti surceto si,a ti v igrata si go sma4ka!!
прашки...боксерки...прашки..б оксерки...
Една да беше казала ходя без бельо![]()
![]()
![]()
Иначе хубавото женско дупе в каквото и да го олечеш пак ще си е секси :P![]()
![]()
зависи от дупетоПървоначално написано от Гостенчо
![]()
Аз ходя без нищо отдолу!Така ми енай-удобно!Разбира се това е майтап!Зимата-боксерки,Лятото-прашки!Между сезоните с прашка тип боксер!И това последното изречение е шега!Но хидиенично ли е лятото в най-голямата топлина да си с некфи килоти и да миришеш на "риба" с извинение!Нищо против боксерките!Според мен те са по-секси, защото са по- загадъчни1
boxerki
Аз предпочитам прашките и само тях нося.По-удобни са ми от боксерките,а и смятам,че стоят по-добре.На момчетата също мисля,че повече би им харесало едно момиче с прашки,защото определено прашките стоят по-секси от боксерките.Но това няма толковова голямо значение.Важното е на теб да ти е удобно.Не е вярно,че прашките са нехигиенични,не съм съгласна.А на бял панталон мисля,че най-добре биха стояли бели прашки.![]()
Fuck me,i am famous!
Само ще ви кажа,че от тия гадни прашки можете доста болести да си докарате до главата,още повече ако са от ония дето имат по тях 3 връзчици и т'ва е.На момчетата може да им харесват повече и да ги провокират.Моят приятел примерно ми се кефи и на прашки и на боксерки,макар че аз по принцип нося полу-прашки де.Истинските прашки хич не са ми удобни.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
боксерки рулзз
седят по-красиво, по удобни са
а и голям гъз с прашки ...![]()
майчице..
ма лятото по някой път и прашки.
щот се запарва гъзъ на 1 приятелка
боксерките и били кофти материал
и има обриви по дупарата. бе дзадника
да е як, сичко ше му отива![]()
Sred tezi mneniq na megafenove az ne6to se gubq no vse pak da kajaPra6ki i bokserki da se reduvat e nai-dobroto.Momi4etata sa sexy i v 2te a za mom4etata nqma da komentiram 4e priqtelkata mi 4ete temite tuk :P
аз нося и прашки и боксерки,но по-често-боксерки
Vsiako uvajava6to sebe si momi4e bi triabvalo da nosi prashki. No bokserkite sa po- sexy.Na niakoi palni momi4eta s pra6ki, slaninkite na zadnika im si li4at mnogo. Zatova triabvat da nosiat bekini,koito sa6to gi praviat sexy i bokserki.
Предпочитам прашки,обаче наистина боксерките стоят много по-секси!Но лично на мен не са ми много удобни,не че не нося,напратив...тоест само през зимата от време на време,щото иначе д-то измръзва![]()
Ми аз предимно нося прашки имам и боксерки но рядко ги слагам само един път в месеца![]()
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
Няма значение,важното е да са в черно,розово,бяло,или пък червено
на мен тоуа ми харесва
![]()
![]()
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
lqtoto vinagi sum s pra6ki![]()
pra6ki pra6ki pra6ki i pak pra6ki!!!!!
love is the name
sex is the game
fuck the name and play the game
Pra6ki!!! I boxerki slagam ama po-rqdko. A kakvo im e ne xigieni4noto na pra6kite?!
pra6ki
Боксерки...преди 2-3 месеца не ги носех много,ама сега като свикнах с тях си ги нося даже повче от прашкитеАма все пак и прашките не са за изхвърляне-като съм с дрехи,които прозират по-добре прашки,иначе стои грозно!Пък и зависи от сезона-няма да тръгна да нося прашки зимата при -10 градуса навън...
А ,за това,кое е по-секси ми момчетата да кажат.Но ми се струва,че на хубаво дупе всичко стои добре и секси,нали?
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел