- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прашки vs. Боксерки
prashkiiiiiiiiiiiii
т. 2, 9
Амииии прашки определено, но не защото са по-удобни от боксерките просто така съм свикнала.Но предпочитам като съм с пола да обувам боксерки.Недайси Боже духне вятър или някой ти дигне полата може ти ласне дупето![]()
udobni sa mi i pra6kite i bokserkite...a za tova koe sedi po-sexy..zavisi si ot modela i ot tqloto na 4oveka![]()
SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!
Az specialno nosq i prashki i boxerki,no ne moga da kaja koe e po-udobno...i s dvete sam sviknala,za tova prosto slagam belioto si spored vremeto i sezona:P
![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
Bokserki este!
!!!PEACE!!!
abe mn vi razbirat glavite koe e higieni4no i koe ne dori argumenti si niamate... nai dobre da si nosiat horata kvoto iskat stiga da ne e niakva pulna cigania![]()
lubovta ne sy6testvuva...tq e izmislena ot komunistite da ne si plashtat na prostitutkite...
az po princip nosia pra6ki, no otvreme navreme i bokserki, a prez zimata mai pove4e nosia bokserki... i dvete mogat da stoqt ednakvo sexy, zavisi ot modela..
Амии айде още дно мъжко мнение - БОКСЕРКИ !!! Много са секси, мноо се кефя на мацки с боксерки, но и с прашки не са зле, важното е да не са с килоти![]()
Мноо ме радват момичета с ярко бельо - зелено, жълто...
-
За белия панталон...хммм ако мноо прозира е най-добре без бельо, нали не искате някой да ви види бельото де :P![]()
![]()
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
Abe predpochitam prashki! Imam i bokserki no nesa mi udobni![]()
Живеят влюбените , останалите просто съществуват {}
Ами...значи аз лятото нося прашки, само когато съм неразположена нося боксерки, а иначе зимата съм си само с боксерки.Мисля че еднакво секси стоят на някоя готина мадама с малко стегнато дупе, а за белия панталон бели прашки!!!Относно болестите от прашките кажете нещо повече!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Нося само бикини и боксерки.Прашките са страшно нехигиенични и водят до инфекции.Пък и не мога да си представя как нещо ще ми се навира в задника...
Pra6ki- po4ti samo pra6ki... Boxerkite sa mi udobni za spane samo- i jenski i mujki. Mn qsno, 4e kato si s tesen pantalon e mn po- dobre da ne ti se o4ertava belyoto, vupreki 4e az ne nosq po4ti nikvi tesni poli i pantaloni. Imam puk friendki, koito slagat bql pantalon v/u 4erni pra6ki i e super grozno!!!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Аз предпочитам прашки.Много по-удобни са ми.Боксерки нося само в определени дни от месеца.
А и какво им е на прашките?!Те са гащички,като всички останали,само където са много по-изрязани и по-удобни(поне според мен).
А и защо казваш,че прашките са нехигиенични???Нали и те се перат,така че...
А и според мен е по-добре,когато облечеш бял панталон да си с прашки,защото иначе е малко смешно да ти се вижда бельото...
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
само такаПървоначално написано от eNigMaTic^
съгласна съм и с едно друго мнение за боксерките че разкриват малко и другото го оставят на въображението
прашки напоследък много рядко слагам
![]()
na men mi haresvat i dvete no nqma da e hubavo bql pantalon s bokserki!
Аммм пролетта и лятото си нося прашки, а есента и зимата боксерки.. не мога да кажа кое ми е поудобно щоту съм свикнала и с дветеНо за лятото мисля, че по конфортно е с прашки, аз дори и на пража съм с прашка :P
![]()
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
да сложиш бял панталон с черни прашки. Това е най-голямата цигания, която съм виждала...ако видя някоя чалгарка, облякла ми се така... наистина не виждам какво друго мога да си помисля, освен, че и липсва умествения багаж....[/b][/quote]
haahahahahahah da ti kaja moje i po-zle - bql pantalon ot bit pazara i 4erveni pra6ki, podava6ti se ot pantalonaujas hahaahahahahahahaahah
da se upla6i6 napravo![]()
Edinstven prysten gi vladee,Edinstven toi shte gi otkrie, Edinstven vsi shte gi sbere i v tamnina shte gi obvie
az po princip nosia pra6ki, no otvreme navreme i bokserki, a prez zimata mai pove4e nosia bokserki... i dvete mogat da stoqt ednakvo sexy, zavisi ot modela.. No bql pantalon s boxerki si e ujaso!
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Хахаххаххахаххахахаа... лелеееееее.. няма толко изродски пост...Първоначално написано от 4ere6ka
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Първоначално написано от elf_f
haahahahahahah da ti kaja moje i po-zle - bql pantalon ot bit pazara i 4erveni pra6ki, podava6ti se ot pantalonaujas hahaahahahahahahaahah
da se upla6i6 napravo[/quote]
Вие май сте още девствени нали?![]()
100% pra6ki mn sa po qki ot bokserkite![]()
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*
на мен са ми по-удобни прашките
боксерките са ми някак грамадни![]()
а за черните прашки на бял панталон-шибана цигания
Славянке,
кой носеше боксерки докато е в цикъл?![]()