.

Виж резултатите на анкетата: Какво предпочитате ?

Гласували
364. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Прашки

185 50,82%
  • Боксерки

179 49,18%
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 213
    Голям фен
    Град
    United We Love You
    prashkiiiiiiiiiiiii
    т. 2, 9

Амииии прашки определено, но не защото са по-удобни от боксерките просто така съм свикнала.Но предпочитам като съм с пола да обувам боксерки.Недайси Боже духне вятър или някой ти дигне полата може ти ласне дупето

udobni sa mi i pra6kite i bokserkite...a za tova koe sedi po-sexy..zavisi si ot modela i ot tqloto na 4oveka
    SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!

Az specialno nosq i prashki i boxerki,no ne moga da kaja koe e po-udobno...i s dvete sam sviknala,za tova prosto slagam belioto si spored vremeto i sezona :P
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

Фен
    Град
    в отвъдното
    Bokserki este!
    !!!PEACE!!!

abe mn vi razbirat glavite koe e higieni4no i koe ne dori argumenti si niamate... nai dobre da si nosiat horata kvoto iskat stiga da ne e niakva pulna cigania
    lubovta ne sy6testvuva...tq e izmislena ot komunistite da ne si plashtat na prostitutkite...

Guest
    az po princip nosia pra6ki, no otvreme navreme i bokserki, a prez zimata mai pove4e nosia bokserki... i dvete mogat da stoqt ednakvo sexy, zavisi ot modela..

Амии айде още дно мъжко мнение - БОКСЕРКИ !!! Много са секси, мноо се кефя на мацки с боксерки, но и с прашки не са зле, важното е да не са с килоти
    Мноо ме радват момичета с ярко бельо - зелено, жълто...
    -
    За белия панталон...хммм ако мноо прозира е най-добре без бельо, нали не искате някой да ви види бельото де :P
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

Град
    Rakovski
    Abe predpochitam prashki! Imam i bokserki no nesa mi udobni
    Живеят влюбените , останалите просто съществуват {}

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Ами...значи аз лятото нося прашки, само когато съм неразположена нося боксерки, а иначе зимата съм си само с боксерки.Мисля че еднакво секси стоят на някоя готина мадама с малко стегнато дупе , а за белия панталон бели прашки!!!Относно болестите от прашките кажете нещо повече!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Devilkin
    Още един глас за боксерките и аз съм на мнение че стоят по-секси
    На мен лично са ми по-удобни...и си ходя с тях и през зимата и през лятото...прашки слагам само когато съм с бял панталон, но си мисля че и белите боксерки биха стоили добре на един бял панталон
    Наистина е смешно на бяло да се слага черно или някакъв друг цвят бельо както и на черни дрехи бяло бельо...
    Дааам! Напълно те подкрепям!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Нося само бикини и боксерки.Прашките са страшно нехигиенични и водят до инфекции.Пък и не мога да си представя как нещо ще ми се навира в задника...

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Pra6ki- po4ti samo pra6ki... Boxerkite sa mi udobni za spane samo- i jenski i mujki. Mn qsno, 4e kato si s tesen pantalon e mn po- dobre da ne ti se o4ertava belyoto, vupreki 4e az ne nosq po4ti nikvi tesni poli i pantaloni. Imam puk friendki, koito slagat bql pantalon v/u 4erni pra6ki i e super grozno!!!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Аз предпочитам прашки. Много по-удобни са ми.Боксерки нося само в определени дни от месеца. А и какво им е на прашките?!Те са гащички,като всички останали,само където са много по-изрязани и по-удобни(поне според мен). А и защо казваш,че прашките са нехигиенични???Нали и те се перат,така че... А и според мен е по-добре,когато облечеш бял панталон да си с прашки,защото иначе е малко смешно да ти се вижда бельото...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от eNigMaTic^
    Боксерки рулз :P Повече кефят и стоя по секси/ брей как го казах/
    само така съгласна съм и с едно друго мнение за боксерките че разкриват малко и другото го оставят на въображението прашки напоследък много рядко слагам

Аз харесвам жени с боксерки! Много по-секси са от прашките.

Guest
    na men mi haresvat i dvete no nqma da e hubavo bql pantalon s bokserki!

Predpo4itam pra6ki.Po-udobni sa mi.Rqdko nosq bokserki.

Аммм пролетта и лятото си нося прашки, а есента и зимата боксерки.. не мога да кажа кое ми е поудобно щоту съм свикнала и с двете Но за лятото мисля, че по конфортно е с прашки, аз дори и на пража съм с прашка :P

Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!

Re: Прашки vs. Боксерки

да сложиш бял панталон с черни прашки. Това е най-голямата цигания, която съм виждала...ако видя някоя чалгарка, облякла ми се така... наистина не виждам какво друго мога да си помисля, освен, че и липсва умествения багаж....[/b][/quote]

haahahahahahah da ti kaja moje i po-zle - bql pantalon ot bit pazara i 4erveni pra6ki, podava6ti se ot pantalona ujas hahaahahahahahahaahah
    da se upla6i6 napravo
    Edinstven prysten gi vladee,Edinstven toi shte gi otkrie, Edinstven vsi shte gi sbere i v tamnina shte gi obvie

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    az po princip nosia pra6ki, no otvreme navreme i bokserki, a prez zimata mai pove4e nosia bokserki... i dvete mogat da stoqt ednakvo sexy, zavisi ot modela.. No bql pantalon s boxerki si e ujaso!
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от 4ere6ka
    Ходя само с прашки.
    ЕДНО ВРЕМЕ МЪЖЕТЕ СА РОВЕЛИ В ГАЩИТЕ,ЗА ДА НАМЕРЯТ ДУПЕТО,
    А СЕГА Е ОБРАТНОТО РОВЯТ В ДУПЕТО, ЗА ДА ТИ НАМЕРЯТ ГАЩИТЕ
    Хахаххаххахаххахахаа... лелеееееее.. няма толко изродски пост...
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest

Re: Прашки vs. Боксерки

Цитирай Първоначално написано от elf_f
    да сложиш бял панталон с черни прашки. Това е най-голямата цигания, която съм виждала...ако видя някоя чалгарка, облякла ми се така... наистина не виждам какво друго мога да си помисля, освен, че и липсва умествения багаж....[/b]

haahahahahahah da ti kaja moje i po-zle - bql pantalon ot bit pazara i 4erveni pra6ki, podava6ti se ot pantalona ujas hahaahahahahahahaahah
    da se upla6i6 napravo [/quote]
    Вие май сте още девствени нали?

Град
    Sofiq
    100% pra6ki mn sa po qki ot bokserkite
    *nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    на мен са ми по-удобни прашките
    боксерките са ми някак грамадни

а за черните прашки на бял панталон -шибана цигания