- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прашки vs. Боксерки
пппраааашшшкккиии
Keep smilin'
pra6kite! :P prosto sa mi po-udobni i mi haresvat pove4e.
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Mila Ani,kvo iska6,dokato sam v cikal da nosq bikini?!Na daskalo?!Da da!Togava nosih bokserki poradi lipsata na tamponi!Първоначално написано от forrzi
D!
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*
az li4no predpo4itam pra6kite po udobni sa i po sexyno se slu4va(mnogooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooo rqdko)i da sloja bokserki
![]()
mai i dvete![]()
![]()
май да....но и полу-прашките не ги отричам тотално....Първоначално написано от RALITO
Ami ne moga da precenq-zavisi v kvo nastorenie sym-ponqkoga mi se nosqt prashki,ponqkoga bokserki.I dvete mi sa mn udobni
аз си нося прашки попринцип, но когато ми дойде слагам боксерки.. а и имам една много къса черна пола и когато съм с нея слагам черни боксерки, че иначе ми е неудобно като сядам![]()
аа и също през зимата ако е по- студено слагам боксерки ама зависи и от панталона де ...
честно казано предпочитам боксерките, много по-удобни са ми, а и не ми харесва как ми седят прашките, според мен и двете са секси, но всичко е въпрос на лично усещане... аз повече се харесвам с боксерки, а и не ми се умира от студ.също така мисля че прашките са адски нехигиенични...ама това си е мое мнение де...
za pra6kite sam!no prez zimata maika mi me kara s boxerki,6oto sister ima6e babre4na kriza zaradi tqh ...ina4e i dvete sa mnogo sexy spored men![]()
Бе и двете са нищо без съдържание.А за мен съдържанието е по-важно.![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Ми и двете,но гласувах за пра6ки.И двете стоят секси.
Мхм... Ето аз кво мисля.Първоначално написано от ивелинка:)
Боксерки:
1. Хубава страна: по-удобни са, по-хубаво стоят, когато си само по бельо и задникът изглежда по-добре.
2. Лоша страна: не стоят хубаво с панталони отгоре.
Прашки:
1. Хубава страна: не се очертават по панталоните
2. Лоша страна: по-нехигиенични са и повечето не стоят добре на задника.
И все пак нося прашки...
az obi4am da nosq pra6ki za6toto imam gotino dupe i za6toto bokserkite ne sa mi obni.Az ne sum sviknala da gi nosq ako iskam da sum seksi za ve4erta si slagam edni 4erni pra6ki i mnogo obi4am da nosq jartieri s kusa poli4ka.Spored men mujeet si padat po pra6ki,kusi poli4ki i jartieri.Ako iskate da ste sexi napravete moq primer.
Целувки-sexito![]()
Ami nosq si samo bokserki mnogo sa udobni i sexsy,a s bql pantalon beli bokserki k'vo ti pre4i?!?![]()
Аз гласувах за боксерките, защото нося само такива. Прашките ми се виждат доста селско бельо. Боксерките са и доста по - секси. Така де, някаква тайнственост има, докато при прашките всичко се вижда.
zimata bokserki, lqtoto pra6ki, ama zavisi i s kakav pantalon sam.Abe i dvete nosq zavisi ot nastroenieto
i dvete sa sexy zavisi varhu koi sa![]()
![]()
no pove4e pra6ki
![]()
na men prahkite sa mi mnogo udobni i predimno sum s prashki slagam bxserki za da iznenadam priqtelq si toi im se kefisa sexy a za pantalona mislq 4e e po dobre s prashki no bql pantalon e za momi4eta s hubavi telca a promerno ako damata ne e za prashka a oska da si oble4e bql pantalon misla 4e 6e e po dobre da e boxserki
nosq i dvete no pra6kite sa mi mn po udobni
I was lost and I'm still lost...
боксерките рулират!
"Целувка за лека нощ"
Предпочиам боксерки - мн добре стоят и са ми по удобни от прашките \/
Ами нося и прашки и боксерки, зимата нося само боксерки защото не искам да ми измръзне дупето.А лятото си нося само прашки....И когато ми дойде и тогава нося боксерки...
Ами когато се налага нося прашки,но иначе в нас си се разхождам по боксерки
,много по удобни и хигиеничи са.
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..