- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прашки vs. Боксерки
boxerkite sa syper, az nosq samo boxerki i bih se radval i gadjety mi da nosi sashto boxerki inache nqma da q seksam)) phahahahahaha
Az nosq i bokserki i pra6ki.prez zimata noasq predimno bokserki i kogato sum nerazpolojena ,a prez lqtoto pra6ki.mislq 4e bokserkite sa po-sexy.i 4e ne e nujno da se vodi tozi spor,na koito s kakvoto mu e udobno s tova da hodi.Ako 6te da ubue i kilotite na baba si.
На мен лично повече ми харесва момичето да е с боксерки. Прашките ме дразнят![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
bokserki =D>
az nosq samo pra6ki, no kogato sam v cikal sam sas bokserki.
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
4estno da vi kaja, nikoga, ama nikoga ne sam nosila pra6ki. Nehigieni4no e, neudobno i vyob6te...tova belio li e, ili vryv4ica v zadnika? 6to se otnasq do bokserkite...ami zavisi ot modela...ima naprimer edni plitki koito kato gi sloji6 ima edna 4ast koqto ne se zabelqzva i vsy6tnost vsi4ko izglejda kato edna po-6iro4ka lenta, koqto te obgrajda. TOVA E SUPER QKO! oba4e ima u drugi koito po-napomnqt na kilotite na baba mi i ne stavat...zatova sym PROTIV pra6kite, ZA nqkoi opredeleni vidove bokserki i absolutno PROTIV belite pantaloni VYOB6TE!!!
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Аз харесвам боксерките. Тия прашки са ми супер неудобни. През цялото време имам чувството, че някой ми бърка в дупето.
А иначе мисля, че боксерките са по-секси.
Be happy,that's my secret
Abe da vi kaja e razli4no, ni6to 4e glasuvah za pra6kite, no ponqkoga e nujnio da nosi6 plutno belio kato bokserkite.Kato si v cikal e po-udobno da si s bokserki ili puk kato si s kusa pola ili ne6to takova.Oba4e puk li4no az po-4esto sum s pra6ki.
Боксерки много ясно през цялата година.Не знам кое им е удобното на прашките на мен лично не ми е кой знае колко удобно кота съм седнала и те ми се заврат в ........... и мисля че е супер гнусно и нехигиенично.Абоксерките са си супер и ако са с ниска талия са много удобни
Hello there
the angel from my nightmare
mi az po princip si nosq samo pra6ki osobenno lqtoto za6toto ve4e sym si sviknala i ako ubuq bokserki naprimer mi e nqkak navle4eno nz tei sa 4uvstvam .nai si me kefqt pra6kimi po princip po dobre e s pra6ki.mi nqkoi mi be6e kazal 4e bili me6to kato most za bakterii i se pri4inqvalo rak ot tqh i neznam si kvo ama mene si me kefqt ina4e kogato mi se nalaga nosq bokserki i zimata sy6to da ne mi izmyrzne dupeto ama zabelqzah 4e po4ti si4kite mi bokserki koito sa okolo 10 4ifta li nz sa se danteleni s niska taliq vpiti v dupeto takviz nai me fynqt
no pra6ki RuLzZz
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
az sam mania4ka na tema pra6ki![]()
nosq i bokserki no mnoooogo po-rqdko .. po4ti nikoga
На мен ми харесват повече боксерките,отколкото прашките
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Боксерки. И не виждам причина да не могат да се носят с бял панталон - просто зависи от модела на панталона и на боксерките.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
bokserki, pra6kite sa nehigieni4ni.
Боксерките са по-секси, но е въпрос на вкус.
За мен има малко по-неприятни неща от момиче с полупрозрачен бял панталон и бели прашки отдолу![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
A kyde ostanaha bikinite![]()
Лято-прашки,зима-боксерки,но аз все пак съм за прашките,стоят ми по-добре,обаче са вредни,ама то пък в този живот какво ли не е...
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Нося прашки,но сега,когато ходя на пазар,мисля да си взема някакво бельо с боксерки.
prez zimaa predpo4itam bokserkite -sexi i topli4ko
no prez lqtotot v tezi gore6tin nqma da stane da nosq bokserkitogava predpo4itam pra6ki a i prez lqtoto se nosqt pantaloni s niska taliq i pra6kite stoqt mn sexi
![]()
прашки подаващи се през панталони е турбо селско.
иначе - Лонг Лив Дъ Боксерки!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Боксерките стоят гадно на 1 момиче за мене.
Прашки рулзз !
Някак си .. а бе за такива смъкнати момичета - ок ама за такива който обичат да ходят с пола примерно ..