- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прашки vs. Боксерки
прашки ест
еми всеки има различен фкус..........аз съм за боксерките
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Po 4esto nosq bokserki......
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
на същото мнение съм \Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
/ с изключение на първото изречение
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
\Първоначално написано от goddes_of_the_death
/ \
/ \
/
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
bokserki mnogo qsno!!!Spored men e mnogo gnusno nqkvo momi4e da e s pra6ki i s nqk1v t1n1k pantalon po tqloto...i zadnite i 4asti da se razmqtat nalqvo i nadqsno![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
боксерки!!!! \/
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
прашки
Олеле и двете ... са много яки като ги вида на момичета ... защо не сложи в анкетата и "не мога да прецена" хаха![]()
БОКСЕРКИ RULZ![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
По принцип нося само прашки а боксерки когато съм в цикъл , но много по сексапилно е да видя момиче с плитки боксерки![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Няма нищо по-секси от леко загатнато дупе под хубави боксерки![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
В боксерките се чувствам много удобно и се харесвам повече, отколкото в прашките. И прашки нося, но си предпочитам боксерките :P
Парите могат да купят:
Леглото, но не и съня.
Храната, но не и апетита.
Къщата, но не и дома.
Лекарството, но не и здравето.
По-луксозно място в гробището, но не и на небето!
s pra6ki se 4uvstvam po dobre,no bokserkite sa po sexy \/
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
боксерките за момиче мн ме кефят мн са секси![]()
estestveno zavisi ot oblekloto no predpochitam boxerki.Razbira se s nqkoi drehi ne e udachno dase nosqt boxerki no nali zatova sa prashkite i vse pak glasuvah za boxerki po udobno se chuvstvam s tqh![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
ami zavisi-s bokserki sam samo kogato mi e do6lo ima4e mi e po-udobno s pra6ki![]()
Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
Хах не знам на кого му липсва УМЕСТВЕНИЯ багажЧалга rulez
Ти май си някоя кофти метълка.
П. С. Метълът е хубав стил, обаче метълките SUX.
даммм ... без гащи RULEZzZZzzzzzzZzzZZ![]()
преди носех предимно боксерки,но напоследак прашката ми е по-удобна![]()
а и ако имаш някакво секси дупе дори и гащИ да сложиш пак ще седи готино
![]()
ми аз нося и прашки и боксерки но определено предпочитам боксерките защото са по-удобни...пък и ако ти дойде с тези прашки моментално ще протече...не мога мн мн да обособя отговора си но знам само че предпочитам боксерките![]()
Ти как точно прецени, че и липсва умствения багаж ?Първоначално написано от christina_aguilera
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...