- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прашки vs. Боксерки
az predpo4itam pra6kite no nosq i bokseri est :}.. no kato ima6 hubavo dupe za6to da ne go pokaje6 na priqtelq si .. za po-intimnite momenti staa duma![]()
мене хубаво дупе ме възбужда повече в боксерки от колкот в прашки... някакви черни на дантели и такива мрежести че леко да прозиратПървоначално написано от TeTkA-s0lEtkA
2, 11 и 8 точка системно - бан
Mi ne znam predi prashkite ne mi bqha mn udobni nqkak si ne se chustvah dobre no veche sviknah i si e do nastroenie v smisyl kakvo mi se nosi primerno ako sym s pola slagam bokserki inache prashki ama prez zimata sym si s bokserki shtoto i az imah problemi s bybrecite i ne trqbva chovek da si igrae s tova a prez lqtoto prashki a koe e po-udobno....mi nz mislq che prashkite ili nz a be zavisi no bokserkite naistina sa po sexy... \/
50/50
Килотите рулз.
Ебавам се.
Еми каквото хвана![]()
Ей това е мнение. Предпочитам не всичко да се разкрива и сам да го разкрия послеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ето ви още едно мъжко мнение:
Боксерките са по-яки (и то доста) от прашките.
Зависи от момента,сезона и дрехата.Зимата нося боксерки,щото ми измръзват яйчници,бъбреци,всичко от кръста надолу(също и като ми дойде,освен ако не съм с тампон).Лятото ходя с прашки,щото мунката ми се запарва яко в горещините и иска проветрение,по възможност по-прозрачни за по-добра вентилация.Най-готско е с пола и прашки,щото се чувствам все едно гола,стига полата да не е много къса,щото нали разбирате
![]()
В къщи никога не нося прашки обаче,те са само за мъж или за навън.В нас си нося или боксерки или тип бикинаж,ама не кюлоти,а има едни сега мн готинки долу горе тип боксерки,(но без дебели шевове) и с дантела,които не си личат изобщо с тесни дънки или тъмни панталони.
Значи за бял панталон много рядко използвам бели прашки.Ползвам пак прашки,обаче цвета им е телесен,светло-бежов и почти не се забелязва с какво сте,докато бялата прашка почти всеки път си личи.А и на бял панталон по принцип трябва да е гладка прашка,щото всякакви дрънкулки по нея си личат много.
Обаче гаджето ми предпочита да ме вижда с боксерки и явно на повечето момчета е същото макар,че мнението им се задържа точно 30 секунди преди да ги съблекат...
Мен си ме кефят повече боксерките,и са ми много по удобни,но за бял панталон не стават!![]()
Свободата е власт.Да живееш живот необуздано и без страх...е дарба която ми беше дадена...
skype name:zuza_92
Lqtoto-pra6ki, zimata-bokserki!No ako imam 100% i trqbva da gi razdelq 6te kaja 52%-bokserki, 48%pra6ki!I dvete sa seksi po svoi sobstven na4in , no moje bi bokserkite sa malko PO ot pra6kite!![]()
Кефя се и на боксерки и на прашки,но ще избера прашки все пак..не мога да хода с боксерки когато съм с бял или впит панталон!