- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прашки vs. Боксерки
Ае мацки я кажете кое предподчитате...е и ви момчета...как ви по харесва едно момиче
с кое се чувстате най-удобно...
кое стои по-добре прашките или боксерките...
според вас добре ли е да се сложат боксерки на бял панталон...
не мислите ли че прашките не са хигиенични
споделете мнението си)
Много пъти съм го казвала сега пак ще го направя БОКСЕРКИ RULZ!
Винаги съм предпочитала боксерките пред прашките. За мен стоят много по-секси, по-хигиенични са и са много по удобни. Аз нося само боксерки. Не се интересувам от мнението на момчетата. Все пак нося това, което на мен ми е удобно и ми харесва.
Колкото до това дали е добре да се сложат боксерки с бял панталончестно казано мисля, че е много по-добре, отколото да сложиш бял панталон с черни прашки. Това е най-голямата цигания, която съм виждала. Точно за това си говорихме и вчера с fire_of_satan. По принцип не трябва да се преценява човек по това какви дрехи носи, ама ако видя някоя чалгарка, облякла ми се така... наистина не виждам какво друго мога да си помисля, освен, че и липсва умествения багаж....
po-4esto sum s pra6ki, no 4at-pat slagam i bokserki![]()
zimata s bokserki...lqtoto s pra6ki
ubiistveno e da si s bql napralon i bokserki...vse pak zavisi i ot materiqta na pantalona
i pra6kite i bokserkite moje da sa ednakvo sexy...zavisi ot modela
na men po-udobni sa mi bokserkite super plitki a lqtoto e po -higieni4no da si s pra6ki spored men...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Аз си ходя почти само с прашки...всъщност с боксерки съм само като ми дойде...Някак си не са ми особено удобни, но това си е мое мнение.
![]()
А за белия панталон - според мен е по-хубаво с бели прашки, от колкото с боксерки. А ако са черни наистина си е цигания. Или пък бяла блуза и черен или червен сутиен.Супер тъпо е според мен, веднъж видях една жена в рейса обелчена така...
![]()
e aide i edno majko mnenie...Bokserki!! :P
no pak i pra6kite stavat. I vse pak kogato se stigne do tozi moment 4e da vidq kakvo nosi momi4eto, povqrvaite mi nqma da me interesuva tolkova![]()
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
mi az zimata zalagam predimno na bokserki,4e bez tova
predi sam imala problemi sus bubrecite i kakto
zimata e studeno i pra6kite sa super izrqzani ...
ne znam,oba4e i spored mene bokserkite sa adski sexy,a i
v tqh me kefi,4e dori kato sam s pantalon po mene
otzad ne mi se o4ertavat,kakto naprimer se
o4ertavat bikinite
no i pra6kite sa si doosta dobri,puk i spored men nz kak moje
da kazvate,4e bql pantalon si otiva s bokserkite..
spored men bql pantalon trqbva da se NOSI samo s bqla pra6ka
li4no moe mnenie de ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ami az predpo4itam pra6ki, no zimata gi izbqgvam ,za6toto vse pak zdraveto pred krasotatano ina4e lqtoto hodq samo s pra6ki, makar 4e naistina mai e nehigieni4no...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Още един глас за боксеркитеи аз съм на мнение че стоят по-секси
На мен лично са ми по-удобни...и си ходя с тях и през зимата и през лятото...прашки слагам само когато съм с бял панталон, но си мисля че и белите боксерки биха стоили добре на един бял панталон
Наистина е смешно на бяло да се слага черно или някакъв друг цвят бельо както и на черни дрехибяло бельо...
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
a nosq glavnu pra6ki, i bokserki iam, no s pra6ki mi e po-udobno. pak za beliq pantalon.. mislq 4e s bqla pra6ka 6te e mn dobre.
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
От 5ти клас нося прашки и сега като сложа боксерки аууу така да не са ми удобнинося само прашки ! Незнаем кое е по-секси те мъжете си знаят те май много не гледат с кво си ама... :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
da fe spoki, znaem 4e 6te te interesuva pove4e kakvo ima pod tqhПървоначално написано от Maverick
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mmmm...kFo nosq, mi pra6ki est![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
nosq predimno pra6ki no sam na mnenie 4e i bokserkita sa stra6no seksi ako sa plitki i v niakav qk cviat....no az nosq bokserki samo kogato sam nerazpolojena za6toto ne6to ne sam mi osobeno udobni..
a dokolkoto belia pantalon s boli praki si e super samo da ne e mnogo prozra4en kato nailon 4e togava 6te e kofti...mai mai...![]()
Bokserkite sa po-seksirazkrivat malko,no ne vsi4ko..ostavqt 4ast i za vyobrajenieto
Ami predimno nosq prashki i mnogoooo rqdko bokserki i to samo s super niska taliq a sprqmo beliq pantalon opredeleno s 4erni pra6ki e mnoo selsko i typo ama i s bokserki e kofti....
|< 0 /\ |< o T 0 | D 0 B r E D /-\ |-|-| | V E E |_|_| U /\/\ I R /-\ |_|_|
Съседка за секс има мацки по прашки![]()
![]()
az sam i za dvete i pra6kite i bokserkite me kefat ednakvo qko,nosq i dvete ama po princip mi preobladavat pra6kite no tva ne zna4i 4e ne haresvam bokserkite naprotiv imam si daje edni lubimi rozovi mno plitki s dantelki tip pra6ka-bokserki i sa mi mnogo udobni.a puk za beliq pantalon mi to zavisi moje beliq pantalon da ne e ot tiq vpitite mi da e 6irok i smaknat sporten tiptogava spored men bi podhojdalo bokserki.a ako pantalona e prilepnal est. 4e 6te e po podhodqsto da se sloji pla6ka :P
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
ami az nosq i pra6ki i bokserki. i dvete sedqt mnogo dobre,no kato 4ili bokserkite po-dobrene vijdam za6to pra6kite ssa nehigieni4ni?!
No MaN, No CrY!!!
\m/
Прашките - по-"практични" са![]()
![]()
Няма вече жар и страсти
сексът стана като "Здрасти!".
Em, mene i dvete ednakvo me kefqtAma mai pove4e nosq prashki... Bokserki nosq kogato e mn studeno i kogato mi doide
![]()
Боксерки рулз :P Повече кефят и стоя по секси/ брей как го казах/
Spored men bokserkite stoqt mnogo mnogo po sexy ot pra6kite(lastik v zadnika)no mom4etata ne obra6tat vnimanie na tova s kakvo si otdolu tova e po skoro spor mejdy momi4eta
ami az nosq i bokserki i pra6ki , i dvete sa mi udobni , zavisi ot vremeto , zimata nosq pove4e bokserki i po rqdko pra6ki a lqtoto - obratnoto .... makar 4e ot mn hora sum 4uvala 4e pra6kite sa mn vredni za zdravetovupreki tova me kefqt i si gi nosq
![]()
Aз съм за боксерките![]()
Why are we here ?
i az sym za boxerkite...Predi noseh powe4e pra6ki ama stignah do izwoda 4e boxerkite sa po-qki...Pyk i az kakto si hodq s 6iroki,smyknati pantaloni...i ako trqa da se wijdane6to otdolu...po-dobre boxerki...