- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С кой коя от форума бихте спали ?
Дето има една дума- кой ви заплени с интелигентност?
Realno - s nikoi![]()
Ot foruma na van6en vid (a i vatre6en) me kefi UltraViolet`Man, no toi ve4e ne vlizaTo4en pi4, sexy, ludi4ak malko, extra s edna duma
Ako bqh svobodna - s nego
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
mi chak puk da spa s niakoi malko ekstemno no neznam zashto moje bi drinkin_park ne che sum go vijdala na snimka ne che i mnogo sme si prikazvali ama gotin mi se struva,ot kum harakter, i ot kum mislene.toi obache otdavna ne se e miarkal tuka
spala li si nqkoi ot forum ?Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
be pove4eto momi4eta mi izglejdat svestni,ama da spq s nqkoq....nz
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
hahahaah ne bih mogla!!!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Ne sam ... i nqma da imam toq shans i da iskam
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
мале имам регистрация тук от толкова много време .. а почти никои не знаяа за спането .. мисля 4е няма горзно момиче тук така че
![]()
С LunaTriCk![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Куцо Кйораво Сакато дупката е златоС който ми пусне (без момчета)
![]()
S NIKOI![]()
Е.беме курви всякаквито от толкова такива теми ми омръзна да повтарям на кои девойки бих пуснал питона, а и те вече си знаят!
![]()
Левски шампион але але!
i as sus nikoi![]()
Nikoi![]()
Мен на външен вид ме кефи tedo_devis. Ама реално бих спала само с някой , който познавам (поне на живо , де )![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
tedo_davis ще се насере от кеф ако го види тфа хахаах![]()
People Like You Just Fuel My Fire
Mersi za kompliment4eto samo 4e si mi obarkala nick-4eto ... ne e tedo_devis a tedo_davisПървоначално написано от Josefinne
Първоначално написано от ^efas^^
^efas^^ 4estno da ti priznaq ... ne se nasrah ot kef.NE mislq 4e moje da stane ot 2 dumi4ki vyv forum.Pone nameri idealniqt na4in pak da se pogavrish !
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Mi realno s edni momi4e ot foruma(koeto ne vliza mn mai) nqma da kaja koe da ne se zasrami 6toto ima priqtel i da ne si pomisli ne6to tq de![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Аиде са недей да скромничиш хахахаха Не се гавря (много грубо звучи) пошегувах се![]()
People Like You Just Fuel My Fire
4akai 4e tuka izpusnah edin 4obek Ri4i^ i na teb ne bih ti prostil ama i ti si ima6 frend![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
UaXaXAxaXaXaX i az nqma da ti prostq. Kato doida v lv 6e vidi6 za kakvo stava vaprosПървоначално написано от Nekasa4a
![]()
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
С никой!
Просто е супер ненормално да преспя с някой човек който дори не познавам...ма само заради това ,че ме кефи като характер без снимка без нищо!!!![]()
Ami ako ti kaja 4e s nqkoi se poznava i gi znam po harakter i po si4ko e Ri4i^ e dna ot tqh ko 6te kaje6 po vaprosa seaПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!