Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
Цитирай Първоначално написано от Josefinne
Това беше написано много добре. Но нека погледнем от реалната страна на нещата : Вие сте на по 15-17 години. някои и по-малки. Ами , ако забременеете? Вие самите сте още деца. Тялото ви още не е готово да носи такава тежест (за момичетата), ами вие момчета можете ли да издържате новото си семейство? Деца не трябва да създават други деца. Разбира се, най-добрият вариант е да не се зачеват такива в подобна възраст, но всички знаем, че фалове стават и също така, че няма да спрем да правим секс за удоволствие ( и любов, разбира се). В психиката на човека секса не е просто средство за правене на деца. Аз съм на мнение, че е по-добре да не създаваш живот, вместо да създадеш един нещастен живот и да провалиш още 2 живота - своя и този на партньора. Аз мисля, че е по-добре да не създаваш живот, вместо да създадеш един нежелан човек...Дори и да имаш възможността (физическа и материална) да отгледаш това дете, ако ти няма да го искаш и няма да го обичаш по-добре не го раждай, защото то ще страда през целия си живот...Тежко е, че децата страдат за грешките на родителите си, затова нека вашите деца са плод на любов, а не на грешка. Това, че абортите са повече от родените деца означава, че повече семейства планират и в домовете за изоставени деца ще има по-малко нещастни дечица...
Тези майки които не обичат децата си са курвите няма нормално момиче или жена която да забременее дори и да е неволно и да не обича детето си
Добре дем но понякога става така, че едно дете ти проваля целия живот и искаш или не ти го осъзнаваш,. Не че ще си намразиш детето за това, но някъде дълбоко в теб ще си мислиш, че може и щеше да е по-добре то да дойде малко по-късно...