Цитирай Първоначално написано от monka
Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
Цитирай Първоначално написано от monka
Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
АБОРТ = УБИЙСТВО
ne si napalno prav! do nqkade i az go priemam kato ubiistvo,no samo do nqkade. vse pak predstavete si kakvo 6te stane,ako ne moje6e da se abortira domovete za izostaveni deca 6tqha da se prepalnqt! te i sega sa si palni,a kakvo ostava,ako ne se praveha abosrti?! vse pak mnogo hora pravqt bezrazboren sex i ima mnogo nejelani bremennosti. ako edno momi4e na 17 godini(primerno) zabremenee i ne mahne detteto nai-veroqtno 6te go izostavi. ima i hora,koito prosto nqmat sredstva da otgledat dete i zatova se pravqt tezi aborti. ako ne se pravqt samo si pomislete kolko izostaveni deca 6te ima provalq se jivota na mnogo hora. zatova az sam "za" abortite,makar 4e do nqkade gi priemam kato ubiistvo.
А ВЕ ЗНАЕШ ЛИ КВО ЩИ КАЖА НЯМА ДО НЯКЪДЕ ИЛИ ГО ПРИЕМАШ КАТО УБИЙСТВО ИЛИ НЕ. ТОВА НЕ Е ПРОСТО УБИЙСТВО А ХЛАДНОКРЪВНО УБИЙСТВО КАКЪВ ИДИОТ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА УБИЕШ СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ АКО ИМАХ ГАДЖЕ КОЕТО ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ И ДА РАЗБЕРЕ ЗА ТОВА СЛЕД ВТОРИЯ МЕСЕЦ ПО-СКОРО БИХ СЕ САМОУБИЛ ОТКОЛКОТО ДА И РАЗРЕША ДА НАПРАВИ АБОРТ.
РАЗБИРАМ ДА ПИЕШ ПОСТИНОРИ И ДРУГИ ТЪПОТИИ ТАМ ПРЕДИ ДА СА НАВЪРШЕНИ МЕСЕЦ ДВА АМА СЛЕД ТОВА АКО НАПРАВИШ АБОРТ ТИ СИ СЕ ПРЕВРЪЩАШ В УБИЕЦ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ТЕ МИСЛЯТ ЗА ТАКЪВ ТИ СИ СИ УБИЕЦ ТОВА Е АБСОЛЮТНО НЕХУМАННО, УЛТРА НЕХУМАННО
[b]a be 4ovek,znam,4e e super gadno tova ne6to ne e nujno da go obqsnavq6! q si pomisli,ako nqkoe momi4e rodi dete,no ne go e iskala 6te go zareje v nqkoi dom ili na ulicata. tova e mnogo gadno za deteto,tq mu provalq jivota po tozi na4in. ili,ako nqkoi ne i razre6i da go mahne tova dete,tq nai-veroqtno nqma da ima sredstva da go gleda. a edin 4ovek,ako 6te ima dete,toi trqbva da si naloji kato cel da mu usigori vsi4ko. tova dete trqbva da e nahraneno,oble4eno,trqbva da se izu4i t.n.ako nqma6 vazmojnost kak 6te mu gi osiguri6 tezi ne6ta,a?! i taka mu sasipva6 jivota.....
Мисля че аборт след определено време е забранен .... не съм сигурен колко но до един период бебето не се води още човешко същество ами зародиш....та след този период мисля че е забранено да се прави ... или поне в някои страни за България не знам ... но мисля че трябва да е позволено до определено време на бременността