- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Ei taka mi hrumna :)
[b]Zna4i naskoro aBeP4eTo stana moderator vuv Vsi4ko teen na kupta hrumna mi ako moje6e da glasuvame za moderatori koi user za koi razdel ot foruma bihte predlojili
eto i moite predlojenie , zna4i az bih se predlojila za vseki razdel zatova 6te si spestq pisaneto
bazik
to e qsno 4e izbranite nqma da sa novaci
moje da ne e samo 1 a pove4e , kakto precenite
![]()
Novini i saob6teniq - Utopia_
Liubov - FallenAngel , Taina{}
Seks - C-I-A-R-A , [B]aned
Zdr. problemi i veneri4eski bolesti - kolebaq se no moje bi AvLee
![]()
U4ili6te i priqteli - BABY_SEXY_GIRL , Djursi
U doma - toTaLy_Me_F , miloto_girl-4e
Cigarite i ostanalite ne6ta - Murderdoll , Грахче
Kozmetika i dieti - leona , little_black_dress
Predlojeniq i pohvali - DeaTHroW-ReC_F , Kittie_
Za BG i tezi koito q napusnaha - Dobrina , slun4ice
Muzika i TV - amy lee , tedo_davis , Bolid1 , e4o ... mn sa ...
Fun , Fun i pak Fun - MalkataDrusalka , ^efas^^ , Momchence
Vsi4ko teen na kup - LunaTrick , Traffic
aide vie ste
![]()
ne protiv sam![]()
e te ako se izbiraha taka![]()
Emi v nqkoi forumi taka se izbiratpyrvo vseki si dava mnenieto, posle moderatorite izbirat nqkolko 4oveka, puska se anketa i ... taka... A ina4e sym sysglasna s nqkoi ot predlojeniqta na Linkin4eto.. Primerno za lubov i za zdr. prob..... tva sa horata
ama trqbva i te da sa syglasni i togava :}
LiNkiN4eTo 4e ti naprai polovinata forum moderatori fe az pri tolkoz u6ari 6te se pobarkama az sam protiv mn moderatori tiq si ni stigat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
xax emi maitap da stava , prosto tezi hora sa mi napravili vpe4atlenie v otdelnite sveri na foruma ... e ima i o6te no ne moga da kaja si4kihaide iska da vidq va6ite predlojeniq
![]()
Emi primerno moje da se izbere po edin mod. za seki forum...
Мисля че подпода е направен що годе добрефакта че фигурирам в него
но за жалост не се избират така модератори :P нали така колеги MalkataDrusalka , ^efas^^
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
А ве момченце важното е че някой иска да станем модератори![]()
People Like You Just Fuel My Fire
A защо не пуснете една анкета![]()
Why are we here ?
Оооооооооооооо добре еИ мен ма няя оо ше видиш ти
![]()
![]()
![]()
SAmo ne obryshtaite temata na spor plsПървоначално написано от TaStY^GiRl
Edva li nqkoi ot predlojenite shte go izberat za mod. tyi 4e...
![]()
oo LiNkiN4eTo mn mersi za nominaciqta...tva sa qki ideiki no ne gi re6avame nie![]()
27 модератори си сложила като прибавим още в момента 4-мата стават 31. Е то ко станаЦелия форум само модератори. Ще си модерираме един на друг мненията. Хи-хи. Колкото и забавно да звучи си остава в сферата на мечтите поради простата причина, че тук се става модератор само при наличието на дадени качества. А тези качества, 7 човека от твойте "избранници" ги нямат. Кои са хора и качествата ще си замълча за сега.
Foruma shte stane na gyz ako imashe tolkova modove.
10xima mnogo vremi za taq rabota :P
to ne e zaduljitelno da sa tolko mnogo vse pak, tq si dava predlojeniq prosto, ne 4e 6te se oburne vnimanie na tvaПървоначално написано от Kittie_
:lol:
от юзърите които си избрала според теб за мод'с, мисля че стават
точно 7 човека за модератори
всички други стават за всичко друго но не и за модератори
сега ше ти кажа и кои стават: Kittie, LunaTrick (всъщност имаше ли го в списъка или на мен пак ми се привиждат некви работи) slu4ice, Грахче, Momchence, Dobrina i Utopia
това разбира се си е мое мнение
Give me your best shot motherfucker!
mersi ama az nito stavam nito iskam da sym mod :) nito mislq nqkoga da uvajavam admina na toq sait ;)Първоначално написано от fire_of_satan
Пий Бира За Да Станеш Човек
Ако ще веднъж изтриете мое мнение без причина наистина ще разберете истинското значение на думатите спам - флууд и.т.н.
Абе мислих си да не отговарям на тая тема..
И мисля,че няма абсолютно никакъв смисъл нито от нашите отговори,нито от цялата тема..ама ей така ''майтап да става''
Според мен тия които стват за модератори са(ако имат време,желание и т.н.,но сигурно го нямат):Грахче,Utopia,^Avril^Lavigne^,Do brina,LunaTriCk,Kittie_,fire_of_satan,i kolkoto i neskromno da vi zvu4i az.Aide sega uprekvaite me..oba4e za da si moderator trqbva mnogo pove4e ot tova.Zatova hubavo,4e se naemat hora za taq rabota.Ne mislq 4e e lesno..no ako ima6 vreme i si otgovoren moje i da stava.Primerno predi6nite moderatori pritejavaha ka4estva.Tove e poslednoto mi mnenie po tema ot toq sort i se nadqvam tazi tema da e poslednata!
PEACE
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Съглсна съм.Доколкото знам трябва специално да те поканят или да пуснеш молба за да станеш модератор.Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito