Абсолютно ОЧЕВАДЕН и 100% факт е, че около 90%, че дори и повече от потребителите на форума са изключително неграмотни! Това го доказват не само хората, пишещи на фонетика и смятайки, че се пише например "сам", а не "съм" специално за тези потребители ще поясня, че "сам" означава човек, който е например единствен да речем в някоя стая. Тогава може да кажем например "Той е сам в стаята". Но как бихме написали "Аз съм сам в стаята"? Според някои така - "aS sam sam v staqta". Умишлено написах "АС", а не "АЗ", защото има хора, които не знаят, че посочената дума се пише със "З". В заключение мога да добавя едно скромно въпросче към другарите пишещи на латиница - как драги мои бихте написали думите "ЛЪК", "ЛАК" и "ЛУК"? А как бихте ги написали, ако Ви се наложи да ги използвате в едно изречение?
П.С.> Макар и на латиница да пишете не бива да се пренебрегва правописа! Още докато пишех на латиница винаги съм спазвал всички правила за писане (с изключение на пунктуацията), а откакто пиша на кирилица спазвам и нея! И не забравяйте научите ли се тука да пишете грешно думите, като дойде време да кандидатствате някъде тежко Ви и горко ще Ви скъсат без да им мигне окото!