- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- kaffe-lorrain-kavur versiq!!!!
toku-6to gledah gospodari na efira i kazaha,4e bg pesen v eurovision(kaffe-"Lorrain")e kavur versiq na "ne si otivai"na ruslan muinov!
ujassss!!!!
6te se samoubiq!!!
a kak gi obi4ah tia pi4ove!!!!
a sega vsi4ko se okazva edna golqma i otvsqkude 6IBANA LUJA!!!!!
onova,deto slavi kaza na konkursa-vuob6te ne vqrvah,kazvah si"toq 6ibanqk kvi gi drunka?!kvo iska,toi li da ide na euorision?!"
a sega vsi4ko se srutva otgore mi!!!!!
e tva ve4e naistina pokazva,4e bg za 150 god. si e na su6toto polojenie...
emi,tva e,NIE SME BULGARI VSE PAK!!!!!![]()
obi4a6 li,6te bude6 izostaven-igra takava ima v liubovta;edin za vliuben se priznava i pobeden ostava sled tova....
pesenta e blizka samo v na4aloto!i az go gledah i se zaslu6ah-izob6to ne sa tolkova ednakvi!!!samo se 4udat kakuv skandal da izmislqt!
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
napalno si pravПървоначално написано от final_fantasy_fan
Trqbva nqkoi hota nai-nakraq da se primirqt, 4e Kaffe spe4eliha i da prestanat da se zaqjdat s tqh
Az li4no se radvam,4e sa te,a ne slavi
Dori,kogato doide momenta 6e glasuvam za tqh.
LOVE IS NOT THE EASY THING...IS ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND YOU....
Кой ли е третия замесен![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
da ama ako go gledahte dokrai zna4i trea da si vidqla i 4e prez 1999g. ima o6te edna podobna zna4i taq ve4er trea da q dadat ama az 6te gledam 4ak povtorenieto na GOSPODARI NA EFIRA i 6e vidim neznam ama za sega si mislq 4e vsy6tnost originala nqma da e na6 za vseki slu4ai i KAFFE nqam da sa q vzeli ot RUSLAN(pylen apsurt) a mai 6te da e ot originalaabe vsa6tnost tui si e me mnenie nie ne mojem da izmislim 4ak tolkoz dobra melodiika
![]()
I love your skin oh so white
I love your touch cold as ice
And I love every single tear you cry
I just love the way you're losing your life
ami zabravih da ti kaja o6te ne6to zna4i kak moje da si im qka fenka uj a izvednaj za6toto primerno za sega se smqta 4e sa q vzeli ot ruslan i da ti stanat.........ako gi obi4a6 obi4ai dokrai a ina4e kaffe si imat daje mn. qki pesn4ki![]()
ta tui go napisah az de ih e sam.........ami zabravih da ti kaja o6te ne6to zna4i kak moje da si im qka fenka uj a izvednaj za6toto primerno za sega se smqta 4e sa q vzeli ot ruslan i da ti stanat.........ako gi obi4a6 obi4ai dokrai a ina4e kaffe si imat daje mn. qki pesn4ki ai leka vi no6t![]()
I love your skin oh so white
I love your touch cold as ice
And I love every single tear you cry
I just love the way you're losing your life