- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Simple Plan
Оо .. то остана и да не съм чувала Simple plan те са ми любимата групичка .. Любимата ми тяхна песничка е .. { Perfect }![]()
![]()
дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!
Не-визуално може и да си се заблудил,но определенно не.Дълго време ги циклих тази групичка,но в последната година на тяхната тотална комерсиализация ги слушам твърде рядко.Първоначално написано от gbemXXIX
Welcome to my life, I'm just a kid, Perfect![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Тук доста мога да попиша.. Всъщност това е групата, която ме напарви човек ии.. ме вкара в правия път колкото и преувеличено да звучи xD
Стотици пъти съм плакала на тяхни песни, или пък обратното - напълно съм си откачала от кеф...
Любима песен нямам, прекалено много са тези, които не само харесвам, но и обичам.
И сега, макар и 2 години и половина по - късно, все по - рядко да ги слушам, аз още ги обичам..
Не отричам, че станаха много по - комерсиални и това наистина пречи на работата им. Не отричам, че новият им албум /нов, нов.. мина почит година вече/ не може и да стъпи на малкият пръст на старите, макар и в него да има хубави песни..
И все пак ги обичам. И им благодаря.
ISimple Plan
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Много уважавам Симпъл План.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
И аз много им се кефяА освен тях какви други групички слушате с такова звучене горе долу? Аз много се радвам и на The starting line,Amber pacific, Fall out boy и Good Charlotte
Слушате ли нещо от изброените?
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
ми и на мен ми харесват от одавна най-много ми харесва vocation![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Fall out boy и Good Charlotte и двете ми харесватПървоначално написано от ShadowzZz
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
...![]()
Как може фен на deftones да харесва simple planПървоначално написано от FeitiCeiRa
![]()
много им се кефех 6-7 клас![]()
Добра е групичката
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!