- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Opaaa!!!???
Истината: Във весеки един момент след като момчето получи ерекция (но преди да стигне до оргазъм) от пениса му може да изтече трудна за забелязване течност, наречена предеякулационна, която съдържа сперматозоиди и-о,чудо!- е в състояние да оплоди яицеклетката
Ako t'va e vqrno iskam da pitam na4i praihe sex u nas i be6e tymni4ko i predi da go napraim obarkah i zapo4nah da slagam prezevativa naobratno 6toto po4ti ni6tu ne vigdah !!! Sled t'va se opraih i praihme sex !!! Ama misylta mi e dali e vyzmojno da e stanal gaf 6toto ako e imalo na vyrha mu ot предеякулационната te4nost !!! Vyzmojno li e ,da iz4akam li !!! Nz daite nekvo syvet4e!!!
Pri dori nai-malkoto symnenie,4e ne6to ot tozi vid moje da se e slu4ilovzemete predpazni merkiNe znam koga e stanalo tova,no ima edni hap4enca,nari4at se Postinor Duo,prodavat gi v aptekite i se piqt do 72 4asa sled poloviqt akt-pyrvata tabletka i 24 4asa sled pyrvata se pie i vtorata.Vyzmojnostta da e zabremenqla priqtelkata ti e dosta minimalna,no nali ne iskate da stavate mladi roditeli,a
Tka 4e deistvaite dokato e vreme i sledva6tiq pyt si cyknete lampata
![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Emi zna4i praihme go prediiii celii 2 sedmici , po kakvo moge da se poznae dali e bremenna !!!
Ti ot mars li pada6,zemlqnino![]()
![]()
Predi 2 sedmici i sega se setil da se pritesnqva,pyk i kyv e toq vypros kak
Ami ima si testove za bremennost,no ne znam to4no kolko vreme trqbva da e minalo...trqbva da pitate v aptekite!6to ne q pita6 priqtelkata si dali ne i zakysnqva slu4aino cikyla?Mislq 4e vyv va6iq slu4ai veroqtnostta e super malka,no...na koi mu se doverqva na veroqtnosti
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
mislq 4e nqma za kvo da se pritesnqva6![]()
Абе според мен няма защо да се притесняваш, а за да сте по спокойни кажи на приятелката си да си купи тест!
awe ti na kolko godini si we !? stavash smeshna...Първоначално написано от Ekita
est. che nishto ne e stanalo !
ti podqvolite znaesh li kolko e trudno da se naprai edno dete !?![]()
Spokoino , po4ti 100% sum ubedena 4e nqma ni6to , nqma za kakvo da se pritesnqva6 , ako puk e obratnoto , kupete 1 test za bremennost , za da si 100% siguren 4e nqma ni6to , Spox naistina deca ne se pravqt tolkova lesno![]()
nai posle nqkoi umen...
pochvat da me draznqt bebetata v toq forum m****a mu
za seko neshto - bremenna si ! pii postinor ! ooo gorko ti ! ima shans i to golqm ! oo treperi ! awe lapeta q hodete si go n***taite v diviq we
zemete se obrazovaite malko che me nervite naistina a i ne hubavo da lujete zablujdavate i plashite horata...
d*ba ..
kazvam pak - shansa e samo na teoriq 0.000000000000001%...
na praktika v sluchaq - 100000000% ne e stanal gaf
tfa e...
d*ba... horata se muchat da si napraat s meseci dete
a tuka nekfa k***a naprai polovinata tuka bashti i maiki
![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Моля, уважавайте останалите потребители!
Благодаря!
Деда ви попа Гяволин, само по-спокойно.Иначе си напълно прав.
Никаква вероятност няма да е бремена, въпреки че на теория може и да има. Това са глупости. Един случай на 1 000 000 сигурно! И въобще е много тъпо и при най-малкия гаф (ако това може да се нарече гаф) да се пие Постинор Дуо ей така "за всеки случай", защото каквото и да си говорим това не са хапчета като Витамин С, които могат да се пият когато и по колкото си искаш! Могат да се пият НАЙ-МНОГО веднъж на месец и въобще не са полезни...![]()
ok, shte se staraq zanapred da ne si izpuskam nervite
radvam se che si suglasna s men
Mislq che ne bi trqbvalo da se pritesnqvash....,nali si slojil kaputa naopaki predi oshte da si i go vkaral dori edin put..ako e taka,nqma ot kude da izteche taq technost mn rano ne stava.Ai de da si po vnimatelen drugiq put![]()
ami mislq 4e nqma takava veroqtnost![]()
spoko be,4ovek,ako taka se zabremenqva6e,az dosq 475643756 deca da sum narodila)))
just play the GAME
Spokoino ne mislq 4e ima 4ak takava opasnost tq da e bremenna ama ako iskate da ste po spokoini nakarai q da si vzeme test za bremennost
i testa e bezsmislebn...
vm,gk
i ot kfa glupost da chuq nai obrata ti priqtelka e zabremenqla ?!
tova e vqrno da ama ne mislq che shte imash problem shtoto to se sluchva rqdko ama znae li chovek ... se pak edin put stava s moq muj go pravim bez i ne sum imala problem do sq slava bogu ama veche se psihirame i go pravim sus i nqmame problemislagame go tochno :P
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
pi4...ima hora deto izob6to neizpolzvat prezervativi i ni6to nqma na momi4eto - spokoino !- svirkai si ,
абе стига с тея тестове. Според мен няма опасност, че е трудно да се забременее трудно е, но има много случаи когато женени двойки се опитват да забременеят и не става, а понякога между двама непознати които са го направили и се забременява. Съдбата си играе, така че по спокойно, не е нужно да се убиваме заради това. Но все пак мисля че онова за хапчетата беше преувеличено, отделен е въпроса че са минали две седмици, а пък и то се мисли като се прави секс дори и с гаджето ти.
Не можеш да умреш девстен, защото накрая живота ни преебва всички.
Първоначално написано от e4o
![]()