- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КОНЦЕРТИ?
ае хора ходили ли сте на някви по-големи
концерти на известни изпълнители/групи?
аз ся се сетих понеже ся ми се възвърнаха
спомените от Machine Head..тфа ми беше първия
концерт и бахти как се изкефих тогава направооо...
блаблабла))))))мноу яко
та значи да не се отклонявам от темата...ходили ли
сте на готин голям концерт?)
И аз ходих на Машин Хед,наистина беше супер яко :PИначе други големи-не..Тфа лято 99% ще ходя на Rock am Ring,само че това не е концерт,а фест и ще свирят доста групи.Направо нямам търпение да идва юни месец вече
![]()
Ам тфа е в Германия,продължава 3 дни и се спи на палатки там аве ще е мега яко виж тук за повече инфо: http://www.rock-am-ring.com/Първоначално написано от Murderdoll
am ne ama iskam da otida na koncert na Snoop Dog , Pharell , DMX , Red Man ...
Българските 'известни' личности :
Каризма , Графа , Руши Видинлиев , Нина Николина , Ъпсурт , Румънеца и Енчев , Спенс , Галя и Сатен и (срам ме е,не се смейте) нашата фолк дива - Емилия!А отделно съм виждала и всички останали фолк певици..но не по концерти,а по улиците..повтарям НЕ ПО КОНЦЕРТИ!(за да не станат недоразумения)..абе може и на още да съм ходила но в момента точно не се сещам .. А иначе лятото 100% ще ходя на концерт на Metropolis ...малее много лудо ще е ! 99 година пак са били тук (в Созопол)и целия плаж е бил запълнен от хора..пияни,надрусани,имало такива дето го правили на плажа,такива на палатки..абе било е адското чудо!И не смятам да изпусна!![]()
Каубоите от Agnostic Front ще дойдат...Ще стане клане...
Има два вида хора на този свят, тези, които дърпат спусъка и тези, които отнaсят куршума.
Ами била съм на концерти на български известни групи и изпълнители.Ходила съм на концерти на Б.Т.Р.,Руши,Графа,Мария Илиева,Нина Николина и т.н.![]()
ами да....ама кога беше....миналата година, не много преди да замина,
значи някъде пролетта майБях на много як концерт на Faithless в зимния дворец, много ми хареса
![]()
Give me your best shot motherfucker!
ми сега не се сещам мн мн ама юни ше ходя на концерт на black sabat(s ozi)
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
bqh na
GUANO APES
DAVID BOWIE
min god. bqh 2 dena na edin festival,kadeto pqha:
KORN
SLIPKNOT
METALLIKA
RED HOT CHILI PEPPERS
H-BLOCKS
MOTORHEAD
DIE TOTEN HOSEN
sega na 16.02.05 bqh na RAMMSTEIN
a na 02.07.05 na U2
LOVE IS NOT THE EASY THING...IS ALL THAT YOU CAN'T LEAVE BEHIND YOU....
Мога да ти кача този канцерт на Майкал Джексан![]()
![]()
bila sam na koncerti na folk pevici,na btr i takiva mi ti raboti![]()
shht
аз също.А да и съм била на не точно концерт но на дискотека в която гостуваха-Нед,Стойка и Зейнеб от ББ.Първоначално написано от shall_we_dance
mi taq godina bqh na Destruction, a ina4e
sam hodih i na berkstoka minalata godina
i po razni fest4eta.. mislq da hodq i na black
sabatt a sa6to i na agnostic..![]()
![]()
na Dream Theater kat idvaha mn qk i se mislq na Ozi da odq
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
ми и аз бях на Machine Head...
иска ми се и аз да ходя като vvee на концерти![]()
You cannot kill what You did not create !
Feel FREE to FREE yourSelF Forum
Какво е ненормалното да си ненормален?!
бях на iron maden,ама по принцип не слу6ам такова.е,яко бе6е де но си предпо4итам да ходя като има гостува6ти DJ-и по дискотеките
По профила ми се вижда - бях на Behemoth. Снимката е мое производство. Първият ми истински концерт. Беше велико!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Scorpions, Apocapyptica, Accept, Gammaray (2 пъти), Helloween ,testament, Twisted Sister и Glenn Hughes
Бях влязъл и на Napalm death и Destruction в Каварна, но бях изморен от предната вечер, даваха ми 3 часа подгряващи аматьори, от които ми се наду главата и на всичкото отгоре постоянно ми пресватваха като ненормалнисилните светилни на стадиона и излязох малко след като почнаха Destruction.
hodila sum samo na Scorpions![]()
.... po onova vreme ne slu6ah takava muzika i daje ne gi bqh 4uvala
oba4e sled koncerta mn`me zariibiha i si drupnah si4ko tqhno koeto namerih vuv freee-to :P
Blackmore's Night, Blind Guardian, Iron Maiden...
Не съм,ама другата седмица съм на DISMEMBER...
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Първоначално написано от Dissenter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Evergrey (Stonegard), Apocalyptica, Korn, Depeche Mode, Rotting Christ и тва е, но всичките бяха СТРАШНИ! предстоят Placebo и Marilyn Manson.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...