В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
Все повече се изненадвам от хората ... А вие ?
Та искам да Ви разкажа какво ми се случи днес ... Както най- спокойно си седяхме в едно кафе с няколко приятелки при нас се натрапи някаква баба в доста странен раздърпан външен вид. Без да пита седна и каза Айде да ви направя по един портрет и ние в случая нямахме думата...Та започна тя с нейното перо и боичка да маца ... и говори на всяка една от нас - "и си много добър човек , ти ще успееш в живота ... Теб те чака голяма любов" и т.н. все хубави работи - "Тук виждам някакво момче си мисли за теб " След дългите й излияния накрая най нахално каза - "Хайде сега да ми платите" След което - какво да правим намерихме последните си пари и й ги даваме... И с репликата - Пфу - стотинки...аз да не съм ви фабрика , баси бедните сте , просто няма накъде повече", въпросната гледачка стана , тръсна се и излезе. Незнам ...но аз останах потресена от въпросната личност. Просто исках да споделя с някого случката. Моите приятелки се радваха на казаното... ама какъв е смисъа като тя разправя неща , които и аз мога да вървя по улиците и да дрънкам на всеки . Вие какво мислите за тези хора, попадали ли сте на такива... и как реаргирате? Sorry ако е имало подобна тема