.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    mean_shit
    Guest

Na 17 a iskam motor!!!

Eii da pitam nqkoi mojeli da mi kaje primerno dali moga da karam motor iz grada i izob6to ako e primerno 50 cc [ne stava duma zaz skuter!] Ima li zakon za t'va ,znam 4e trqq da sym na 18 za po mo6tna ma6ina!!! Na 17 sym !!!

Супер фен
    Град
    sofia
    mi trqbva da stane6 na 18 vse pak, 6tom ve4e si na 17 malko ti ostava

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Сега за да караш мотор до 50 кубика трябва да станеш на 16 години и да издържиш листовки (май вече има и курмуване) за всичко по мощно от 50 кубика ти тряат 18 години

People Like You Just Fuel My Fire

Guest
    Сложна задачка

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Абе карай си колкото си искаш!!!Бившето ми гадже е на 15 и ме возеше с колата на техните и участва в раэни незаконни гонки,пък ти ся эа един мотор!!!Еййй...може да ме повоэиш някой път,а?!?

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Сега за да караш мотор до 50 кубика трябва да станеш на 16 години и да издържиш листовки (май вече има и курмуване) за всичко по мощно от 50 кубика ти тряат 18 години
    i az sam 4uvala,4e za 50 kubikov motor ti trqbvat 16 godini .. a ve4e za ne6to po taka... po guzarsko 18 godini
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    София
    две неща са безкрайни според Айнщайн - Вселената и човешката глупост, но за първото не бил сигурен.
    Та и по темата да кажа. Никой не може да ограничи безграничното. Както искате го разбирайте.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си