- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- колко често се къпите??
mislq che nqma chovek koito da ne si mie tqloto vseki den prosto tva e super gnusno ako ne se miesh primerno 2 dni a az kosata si q miq prez 1 den 6toto mn mi se iztoshtava ne stiga 4e si q ispravqm a i da q miq vseki den prosto na ni6to nqma da prilicha
Obicham te milo !!!
еми не се къпиме!!![]()
всеки ден
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
ewwww basi gnusnotooo .... kak moje ?!?! ima hora koito se kypqt PREZ DEN?!?!?!? blqk blqk....
chestno kazano ne moga da se tyrpq nekypana dori i nqkolko chasa,prosto ne se chuvstvam komfortno. sutrishniq i vecherniq dush za zadyljitelni kakto i kosata prez den....
am samo da ti kaja 4e kupane ozna4ave 4e si mie6 i kosata a miene 4e si mie6 tqloto teq deto sa kazali 4e se kupqt prez den veroqtno sa imali predvid 4e si miqt kosata prez denПървоначално написано от erry
![]()
![]()
![]()
Obicham te milo !!!
Къпя се абсолютно всеки ден.
Първоначално написано от little_black_dress
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
къпИм се всеки ден.![]()
![]()
Всъщност косата си мия през ден,а иначе всеки ден си се плацикам.Хигиена,батка![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
4 пъти на ден,щот спортувам![]()
А ние гологлавите момченца?? Ние трябва да пишем, че изобщо не се къпем, щото нали си нямаме коса. Начи скиновете са мръсни.Те не се къпят!Първоначално написано от Posh
къпя се когато не ми е конфортно но най-малко 2 пъти в седмицата съм се къпала до сега...някой път се къпя всеки ден,даже по едно време по два пъти на ден се къпех а пък сега напоследък по 3-4 пъти някъде в седмицата...
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
аз се къпя всеки ден включително и косата си мия тъй като нямам никакви проблеми с нея в смисъл не ми се омазнява![]()
Четири до пет пъти на сезон
Косата си я мия 2-3 пъти на седмица, а ина4е без душ не мога, но понякога се налага да изпусна некой ден!![]()
Всеки ден (лятото и по няколко пъти), а косата я мия 1-2 пъти в седмицата
ami vs den,no prez den kosata
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Осъзнаваш ли, че ако оставиш косата си 2 дни без да е мита, ще стане ужасно мазна? А и по този начин я изтощаваш.Първоначално написано от Allthatshewant
Къпя се всеки ден...!Може би единственото лошо е че и косата си къпя всеки ден![]()
[size=7][b][u]fosse cos
и аз се къпя секи божи денпо точно сяка сутрин като стана във 13.00 или 14.00 там някаде
това за мен е сутрин
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Косата - 3 пъти в седмицата, а иначе гледам да се къпя всеки ден.
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y