Е това вече е върха!Просто нямам думи!Търпях всичко,което казват и правят модератори,администратори и т.н.,не им противоречах,сдържам си нервите,но това е немислимо просто!!!Писна ми!Как може,един от най-старите юзери,които винаги е отделял време за форума,винаги е давал адекватни мнения и който повечето тук го уважават,да бъде баннат само защото така се харесва на някой си невзрачен администратор!Искам да кажа,че съм сигурна,че едно 70% от целия народ в форума също би искал да напсува Цецо,но просто не посмява.Утопиа е единствения,който се осмели..но просто гарантирам че сега ще има много повече!А относно модераторите (не включвам аверчето и просто аз ф , защото на тези момичета евала им правя) вече съм се убедила,че всичко тук става с връзки.Как може Coki да е модератор,защото бил съсед и приятел на ceco,Aia от своя страна да е модераторка,защото е гадже на Coki,а BABY_SEXY_GIRL също му се води някаква си там приятелка..как може ми кажете ?! Coki мойто момче,целия форум те мрази,и знам че квото и да пиша няма да отговориш или просто ще ми изтриеш мнението..и защо!?Защото не можеш да кажеш нищо..ти си просто едно борче,което говори без да мисли!!!Ако въобще може да изпълнява второто...