.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Фен
    Град
    In the middle of Nowhere

KILL YOUR PARENTS Club

Ei,hora,ai si osnovem club KILL YOUR PARENTS!I da se muknem s flanelki sus su6tiq nadpis...
    Ai sq,po seriozno,mrazite li roditelite si?
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Повече от фен
    nikoga ne sum mrazil roditelite si.e ot vreme na vreme me draznqt,no e vremenno.Ina4e sa mnoo qki i ne se oplakvam.

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Голям фен
    Град
    sf

Re: KILL YOUR PARENTS Club

Цитирай Първоначално написано от Resident_Evil_f
    Ei,hora,ai si osnovem club KILL YOUR PARENTS!I da se muknem s flanelki sus su6tiq nadpis...
    Ai sq,po seriozno,mrazite li roditelite si?
    Suglasna!Da,opredeleno gi mrazq!S tqh ne mojem da se ponasqme!Napravo gi nenavijdam,e ne vinagi-mama vinagi q mrazq,no kum ba6ta mi vupreki vsi4ko sum privurzana...

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    E, 4ak pa da gi mrazq... Ne poprincip ne gi mrazq ama ponqkoga mn im se nervq osobenno kat mi govorqt nqkvi gluposti ili kat me nakzvat za gluposti...

Супер фен
    Град
    sofia
    egati vuprosa, mnogo qsno 4e ne gi mrazq, mnogo si si gi obi4kam

Супер фен
    никога не бих мразила родителите си каквото и да ми пречинят! Да наистина не са идеалнте, но идеални хора няма. Те са хората които са ми дали живот как бих могла да ги мразя ако не бяха те аз нямаше да разбера толкова много неща

P.S Бих мразила родителите си само и единствено ако ме изоставят без да им пука за мен.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Град
    Where love is free!
    Be ne gi mrazq ama me qdosvat mn... samo mogat looto da namirat v mene ko da se prai roditeli
    "Jivota e hubav, za6toto e defekten !!!" Ivan Radoev

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Aбе хора помислете малко? Как така щще мразите родителите си? Дори и да ви дразнят понякога, не е ли омразата малко прекалено чувство? Все пак те са ви родители, причината вие да сте тук, да сте тези, които сте... Не мисля, че някога бих мразила родителите си- обичам ги повече от всичко.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

toni_101
    Guest
    Аз никога не съм мразил на6те и много си ги обичам!
    Тези хора какво ли не правят за мене- Зелено у-ще и Дадено
    ГСМ-избери си!
    неква дреха - но проблем!
    Пари-дават
    Никога не м,е наказват
    Пускат ме да излизам без час за прибиране!
    Е как може да мразя такива хора?

Estestveno 4e ne gi mrazq, kak 6te gi mrazq, te sa me sazdali, otgledali i sa "vinovni" za tova koeto sam Bez tqh men nqma6e da me ima, a i sa adski razbrani i pekani hora, taka 4e obi4am si gi
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Повече от фен
    Ponqkoga kogato me qdosvat si mislq 4e gi mrazq no kato mi mine se opomnqm i vse pak osaznavam 4e te davata vsi4ko za mene i sa mi tarpqli inatite i kaprizite tolkova pati...napravili sa me 4ovek se pak

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Mi az izpitvam nqkva neponosimost kum tqh,i te kum men.Vednuj v jivota mi ne sa me pohvalili ne6o.Absolutno vinagi me uprekvat za ne6o,za tqh vinagi az sum lo6ata.Spored tqh izglejdam ujasno,bila sum tupa,ni6o ne stavalo ot men...Omruznalo mi e1Nqmam nikakvo turpenie da se iznesa ot nas,i pove4e nikoga da ne zurna na6ite!!! I ne samo az mislq 4e na6ite sa ujasni.Vseki put kogato nqkoi fr idva v nas da me vzeme da izlezem,maika mi zapo4va da me obijda.I ot friendovete mi 4uvam replikata "male va6ite sa ujasni,kak jivee6 s tqh".
    I posle kak da ne gi mrazq...
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    Once I cried
    Once I died
    Now I'm alive

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ne mn qsno , nali sa mi roditeli

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от Resident_Evil_f
    Mi az izpitvam nqkva neponosimost kum tqh,i te kum men.Vednuj v jivota mi ne sa me pohvalili ne6o.Absolutno vinagi me uprekvat za ne6o,za tqh vinagi az sum lo6ata.Spored tqh izglejdam ujasno,bila sum tupa,ni6o ne stavalo ot men...Omruznalo mi e1Nqmam nikakvo turpenie da se iznesa ot nas,i pove4e nikoga da ne zurna na6ite!!! I ne samo az mislq 4e na6ite sa ujasni.Vseki put kogato nqkoi fr idva v nas da me vzeme da izlezem,maika mi zapo4va da me obijda.I ot friendovete mi 4uvam replikata "male va6ite sa ujasni,kak jivee6 s tqh".
    I posle kak da ne gi mrazq...
    УАУ тва е много кофти.....че отношенията ви не са такива...каквито би трябвало да са...но поне би трябвало да си им благодарна,че са те създали,отгледали...и въпреки всичко продължават...да се грижат за тебе....не знам точно как стоят нещата....но мисля,че трябва всеки един от нас да уважава родителите си,защото те са тези,които са го създали и обичат повече от всичко

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mi i men vinagi me mislqt za nai-lo6ata,az vinagi sam vinowna za absolutno wsi4ko no wypreki towa ne gi mrazq no mn me draznqt kato po4nat s tehnite prewzemki i dr gluposti.......
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Mi ne samo az nqma turpenie da se mahna ot tqh,i te su6o nqmat.Ako ima jelae6ti,koito kato men mrazqt Parentite si da pi6at!
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    Once I cried
    Once I died
    Now I'm alive

Голям фен
    mislq,4e tova e mnogo glupava ideq az li4no si gi obi4am na6ite. verno,4e mnogo 4esto me draznqt i qdosvat,ama 4ak pak tolkova....naistina sa gotini hora!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Не ги мразя ... обичам ги . Все пак каквито и да са - те си остават мои родители . Не мога да ги мразя... а за тоя клуб ... мога да ви пратя някоя друга приятелка ...имам ги много такива

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    E,dobre de nikoi jelae6 li nqaaa,da si napraim club KillYourParents?!
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    Once I cried
    Once I died
    Now I'm alive

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    Ami da mrazq gi,ama ima periodi deto sa mi mili4ki
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Aбе хора помислете малко? Как така щще мразите родителите си? Дори и да ви дразнят понякога, не е ли омразата малко прекалено чувство? Все пак те са ви родители, причината вие да сте тук, да сте тези, които сте... Не мисля, че някога бих мразила родителите си- обичам ги повече от всичко.
    I az mislq taka ! Ne moje6 da ,mrazi6 roditelite si, moje prosto da te vbesqvat na momenti, no kao mrazi6 roditeli si , koi nqma da mrazi6 togava
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Град
    Madhouse
    И моите са някфи такива самоче баща ми като не го виждам много често и... не го мразя. Майка ми е ужаса, но няма голямо значение ква е... Просто Непоносима и тва е. Свикнала съм до такава степен с глупоста и , че знам във всеки един момент кво ще каже,
    кво ще направи. Свикнала съм и не й обръщам внимание.
    А за тва че те били наши родители и че за тва трябва да ги обичам не съм сигурна че майка ми ме е родила и че ме е отгледала.
    Пък щом искаш клуб давай да си праим
    Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
    taka che po-dobre bydi shtastliw!

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Mai nikoga nqaaa da osu6testvq me4tata si-club Kill Your Parents!!!
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    Once I cried
    Once I died
    Now I'm alive

ami na6te sa razvedeni i moje da se kaje 4e ba6tami e otvratitelen i az naistina si go mrazq ama si jiveq pri maika mi i mnogo si q obi4am razre6avami dostane6ta po4ti ne me li6ava ot nishto osven ot nqkvi gluposti deto sa mi skimnali i me raqzbira sa6toto taka odobrqva 4e hodq s mom4e deset godini po golqmo ot men kak mogad a q mrazq vqrno 4 eotvreme na vreme me drazni no ne q mrazq

в клуба съм
    He LoVes Me...He LoveS Me Not....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си